Důležitější gól jsem nejspíš nedal, řekl Hejda po výhře nad CSKA

28.11.2018, 14:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Frantszek

AS děkuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké možné posily pro Plzeň? Třeba ta partička z Olmiku? Mimochodem měli by rozhodně jít po Komlichenkovi na konci sezony, to je přesně typ Krmenčíka, který už se buď nemusí rozehrát nebo se rozehraje a odejde.

Reagovat
deporpepa

Komlichenko je momentálně nejlepší útočník v naší lize, ale bojím se, že by se s Vrbou nesnesl. V Bolce má privilegium, může si vlastně dělat co che a odměňuje se za to góly, Vrba by ho nenechal a kdoví jak by to dopadlo. Navíc po tom klukoj sáhne spíš někdo z evropy

Reagovat
Kucka

gól na zápas už tu dlouho nikdo neměl, Kom nepůjde levně a za tu cenu je ho asi blbost kupovat v rámci ligy

Reagovat
smazaný uživatel

klukoj? jako fakt? mi poser zádoj

Reagovat
PlackaSKS

budto si kretén i normálně nebo ti dneska někdo vojel starou a přejel psa...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normálně samozřejmě kretén jsem, o tom žádná.

Jinak ale sorry, že mi vadí takovéto prznění češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Komlichenka určitě MB vykoupí, za těch 12 mega by byli blázni, kdyby to neudělali (aspoň o téhle částce za opci jsem zde četl) a půjde ven klidně za 100 mega, pokud si udrží průměr gól na zápas. V téhle situaci si ho může dovolit jedině Sparta, nebo Slávie.

Reagovat
jurys

Návrat Matějů a nebo nějakej další Čechoslovák ze zahraničí bez smlouvy

Reagovat
dinss

Partička z Olmíku by se asi musela rozehrát aby u nás měli potřebu je sledovat. Těžko říct ale Falta, Kalvach, Houska a Plšek by nás měli zajímat.

Reagovat
Sosi

Popravde by davala smysl vymena mladych z Olmu za stary z Plzne... Mladi by se posunuli a ziskali novou motivaci, stari by zase Sigme dodali potrebny zkusenosti, kdyz uz na Plzen nemaji... Napr. Hubnik, Horava, Petrzela...

Reagovat
Sosi

Kolar jeste

Reagovat
poz3n

Hubník je pořád na stoperské špici naší ligy. Kdyby se ho Plzeň zbavila, přišla by o momentálně těžko nahraditelného hráče. Zbytek souhlas, ale Hubníka se zbavovat by byla podle mě blbost.

Reagovat
Sosi

Tak samozrejme by museli prinest stopera misto nej, ale TOP stopera, ne prumeraky jako ty co ma... nemam nasledovanyho toho stopera z Olmu, jestli na to ma nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

bakos

Reagovat
smazaný uživatel

Vykoupí celou Trnavu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele