Vrba věří, že Plzni v Moskvě pomohou zkušenosti z velkých zápasů

26.11.2018, 17:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzeň nyní nemá formu, tím jim moc nevěřím...předvedené výkony jsou průměrné

Reagovat
Sosi

V Plzni se letos vsichni obratili na viru...

Reagovat
KingMaster13

Vtipné je, že furt jim stačí k postupu 1 výhra Ve skupině až na zápas s CSKA žalostné výkony ale furt to mohou nějak ukopat

Reagovat
kilobyte

Tak loni Dortmund postoupil do EL bez výhry.

Reagovat
KingMaster13

Ano ale Dortmund Z Plzně mám pocit, že je to nejhorší tým v LM od dob Žiliny a nezapomenutelného Dinama Záhřeb

Reagovat
smazaný uživatel

A proto se dostala do LM třikrát za posledních sedm let, z toho dvakrát přes předkola. Stejně bodů jako Plzeň a obdobný skóre má i třeba Monako, Eindhoven a Young Boys. AEK Atheny a Lokomotiv dokonce nemají ani jeden bod. Takže Plzeň zatím není ani nejhorším týmem letošní základní části LM.

Reagovat
KingMaster13

Myslím letošní Plzeň. K těm minulým klobouk dolů, na to jaké měli skupiny tak hráli skvěle a i v EL to bylo celkem dobrý ale letos z nich mám hroznej pocit teda až na ten první poločas s CSKA

Reagovat
F.Torres

a co Real venku?

Reagovat
KingMaster13

Sry ale letošní Real je snad nejslabší Real co pamatuju(od roku 2002). Takovou herní krizi co mají to neměli nikdy a přesto vyhráli v Plzni v klidu 5:0. Jasně doma 2:1 a Plzeň měla šance ale Real je měl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrála dva obstojný zápasy CSKA - Real a ve dvou vyhořela Řím - Real. Problém v letošní Plzni je, že když hraje proti silnýmu soupeři a ten odskočí na dva góly, tak jí to naprosto odrovná a rezignuje a dostane čočku. (Kromě zápasu s Baníkem, prohrála Pleň letos čtyři zápasy a pokaždé z toho byl debakl- Slavie, Jablonec, Řím, Real.) Kdyby v těch zápasech herně nerezignovala a snažila se alespoň aktivně mírnit prohru, tak s Realem i Římem nemusela prohrát o víc než o dva tři gól a celý účinkování v LM by nevyznívalo tak tristně.

Reagovat
KingMaster13

Ono mě přijde, že i dost nestíhají a nemají výdrž. Třeba proti CSKA to byla nádhera, no jo jenže když od 45. minuty šlapali vodu tak je to k ničemu A to je ten podstatnej rozdíl oproti Plzni v minulosti. Dříve to dokázali uběhat, proto u nich dostávali šišky týmy jako Neapol nebo Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi tak nepřijde, že by kondičně tak zaostávali. Spíš se mi zdá, že vždycky zkolabujou psychicky i Vrba byl při těch prohrách hodně pasivní a rezignovanej.

Reagovat
KingMaster13

A to mi zase nepřijde. Plzeň má z pohárů i ligy hrozně moc zkušeností a nevěřím, že by psychicky zkolabovala. Spíš mi to přijde na fyzickou oblast, vždyť ten druhej poločas proti Moskvě nepřelezli půlku a to jako CSKA nehrála nijak dobře

Reagovat
naheCZ

Hlavně Limberský...první poločas tam lítá,jak kdyby mu bylo 20 a ve druhém totálně nestíhá...

Reagovat
Losinho

Varšava byla taky k smíchu. Těch týmů tam je víc.

Reagovat
KingMaster13

No počkej Varšava uhrála doma remízu s Madridem a porazila snad Sporting tuším a šla do EL. Fakt týmy co tam dostávaj výprasky mě teď napadá fakt asi jen Záhřeb, Žilina a letošní Plzeň asi

Reagovat
Berbatov9

Tusim ze aj ten Maribor dostaval cocku v tej skupine s Realem tehdy, naopak ten Otelul Galati ten snad aj neco uhral tehdy nejakej bodik ale kecal bych uz si to presne nepamatuju

Reagovat
Berbatov9

Aha tak bodik asi neuhral ale vysledkove to nebyla zas takova hamba jak se ted divam

Reagovat
KingMaster13

To bych si pamatoval, kdyby tam dostávali fakt čočky, sice neuhráli ani bod, to se třeba Plzni povedlo ale to skore

Reagovat
smazaný uživatel

tak plzěň dostala 2 bůry, což bylo zapřičiněno, jak už psal někdo výše, tím, že se na to za stavu 0-2/0-3 vysrali. Navíc skupina s vítězem a semifinalistou loňský Lm se dá papírově považovat za skupinu smrti (teď zpětně po výkonech realu to zní vtipně ).

2 ze 4 zápasů byli velmi dobrý nebo aspoň jejich část. Ne, s tvým blábolem, že je plzeň an urovni ziliny nebo zahreb z minulejch let absolutně nelze souhlasit - zatím. A doufám, že to kluci v posledních 2 zápasech potvrdí.

Reagovat
KingMaster13

Jako takhle. Řím je 7. v Serii A vůbec se mu nedaří, Real je 7. v La lize, je to snad nejslabší Real co jsem kdy viděl a CSKA je taky nejslabší za cca posledních 10 let. Proto když se od nich dostane 2x bůr tak je to myslím si docela trapas. Jako jo 2 zápasy byly celkem dobré ale furt prostě to kazí hrozně ty výprasky. Tenkrát když dostali do skupiny Bayern a Manchester City tak se s tím vypořádali s mnohem lepší tváří. Plzni přeju aby šla dál ale to co zatím předvedla je masakr

Reagovat
Losinho

Jo, ale taky dostala 24 gólů, přesně 4 na zápas, a zachránila to až v posledním zápase, kdy dala 1:0 ten Sporting. Do tý doby se jí smála půlka Evropy.

Reagovat
KingMaster13

a hrála 3:3 s Realem. Jako jo Plzeň to furt může zachránit ale nevěřím jim

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Ani nevíš jak jsem rád že jsem se spletl

Reagovat
smazaný uživatel

Další věřící

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřit je hřích!Nechcete králíka?

Reagovat
TheMally11

Třeba jako ten s Příbramí?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele