Duel španělské ligy v USA nebude, vedení soutěže neuspělo u soudu

15.11.2019, 13:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
lajka30

15.11.2019 10:32 - O španělský superpohár není zájem

Před pořádným trapasem stojí španělská fotbalová federace. O vysílání španělského superpoháru, který se má hrát v lednu v novém formátu čtyř celků v Saúdské Arábii není mezi televizními společnostmi zájem. RTVE, Mediaset i Atresmedia, tři největší vysílací společnosti, potvrdily, že se nebudou ucházet o práva. Informoval o tom Diario Sport. (football-espana.net)

Reagovat
CHONG

Tenhle formát je pičovina už od začátku.

Reagovat
Messiáš

Minimálně v tom prolinkovaném zdroji na Sportu, na který se fooball-espana odkazuje, se ale nic takového nepíše. Mluví se o neochotě Valencie souhlasit s dstribucí peněz a odměn a že hrozí, že by je nahradil Betis. Jinak RTVE od toho ruce opravdu dala pryč kvůli potírání práv žen v Saudské Arábii a je možné, že pro ostatní je to z toho důvodu taky problém, nicméně moc nepochybuji, že se nakonec domluví. Rubiales a RFEF za to shrábnou těžký prachy každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší způsob, jak proti tomu nesmyslu bojovat

Reagovat
valloire

už sis zjistil ty přímáky ty pako?

Reagovat
king23

BÍLEK VEN!!!

Reagovat
Messiáš

Jinak Rubiales mi přijde jako to vůbec nejhorší, co se mohlo svazu stát. Jsem v tomhle hodně na straně Tebase, který si uvědomuje, že je potřeba tu ligu promovat jako celek a ideálně i jiné kluby než jen Barcu a Real. Atletico a Villarreal na téhle spolupráci měly zájem, samotná ponorka se byla ochotna vzdát domácí výhody a odškodnit permanentkáře > což je ostatně pravý opak přistupu, který k tomu měla minulý rok Girona.

Teď ještě ten plešoun chce po Tebasovi demisy a ideálně tam mít nejakou figurku, nicméně jakmile někdo nabídne peníze svazu, tak jak se to děje se SuperCopou, tak je vše v pořádku. Hnus velebnosti

Reagovat
Hunt

Reagovat
CHONG

Mně se ta myšlenka ligového zápasu v jiné zemi (dokonce na jiném světadílu) sice moc nelíbí, ale pokud s tím souhlasí dotčené kluby, tak zase nevidím důvod, proč tomu za každou cenu bránit. Jinak Rubiales je zmrd, to netřeba řešit.

Reagovat
mrann1x

Jako větší dement mi přijde Tebas. Nesympatický a ještě ty jeho nápady.

Reagovat
houdic

Tak on má Villarreal v USA docela dobrý zázemí, konkrétně na Floridě má kempy a často tam jezdí (třeba teď tam byl Marcos Senna)

Reagovat
smazaný uživatel

*Ayrton

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
h8_sfatto

Grétu na ně ! vozit fanoušky a ligu za oceán, to je vrchol arogance vůči přírodě i místním občanům, kteří kdysi ty kluby zakládali

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

Brazilie vs Argentina...ta Jesusova penalta

https://streamja.com/mWjK

Reagovat
patas92

To kopl úplně stejně jak minulý týden v LM

Reagovat
Coutinho10

to zkusil pro zmenu druhou stranu, ale vysledek stejnej no

Reagovat
REPLIKATOR

Soudy ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko v sudu

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale: “I definitely have more excitement playing for Wales (than Real Madrid). It’s like playing with your mates down the park on a Sunday.”

Reagovat
smazaný uživatel

tak kabina tam bude asi vic kamaradstejsi, nez ta kde s vsichni jdou po krku

Reagovat
h8_sfatto

spíš jednooký mezi slepými králem

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Ed_Hazard

Karim sa s tým nesere. Je vlaste možné, aby nastúpil za inú repre? Mám dojem, že to nie je nič voliteľné, zakazujú to pravidlá a stanovisko francúzslej repre na tom nič nezmení.

Reagovat
smazaný uživatel

O co presne jde? Karim chce hrat za jinou repre, kdyz z francouzske ho vyradili?

Reagovat
smazaný uživatel

diky dobre ho Karim odpalkoval, saska

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
protiproudu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele