DROBNÝ PŘESTOUPIL DO HERTHY BERLÍN

23.05.2007, 17:02
Aktuality
Jaroslav Drobný letos velkou měrou pomohl Bochumi k záchraně v německé nejvyšší soutěži, čímž si vysloužil lukrativnější angažmá. 27letý brankář bude i nadále chytat v 1. Bundeslize - od příští sezóny ale bude hájit barvy Herthy Berlín...

"Jsem velmi šťastný, že přestup do Herthy vyšel. Jednání vypadala dobře a brzy bylo jasné, jak moc mě chtějí. Měl jsem i jiné nabídky. Rozhodl jsem se pro Herthu, protože jednání je stála mnoho úsilí," prohlásil český brankář.

Drobný přišel do Německa v zimě jako volný hráč a v Bochumi si ho nemohli vynachválit. Bývalý gólman Panioniosu v Bundeslize na jaře patřil mezi nejlepší ve svém oboru a Bochumi, které část veřejnosti přisuzovala roli sestupujícího týmu, pomohl k vynikajícímu osmému místu.

Hertha s Drobným podepsala tříletý kontrakt a ukončila hledání nového brankáře. Generální manažer Dieter Hoeness již delší dobu nebyl spokojen s výkony Christiana Fiedlera a sliboval změnu.

Autor: Tomáš Pavlík / bundesliga.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Carlos Tevez by podle listu Daily Express mohl brzy vyměnit West Ham za Chelsea, "Kladiváři" prý argentinského útočníka svému městskému rivalivi nabídli za 35 milionů liber....Jak mohli nabídnout chelsea teveze když ten hráč není jejich?

Reagovat
Arne

a co to má společného s Jardou Drobným, Herthou nebo Bundesligou???

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, ale kdy jinde se na to mám zeptat když sem to nepochopil?

Reagovat
Arne

já nevím, třeba v článku "První posilou Chelsea je Sidwell".

řekl bych, že to je jen takovej blábol, ale jestli je v tom trochu pravdy, tak sem hoději o tom článek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem myslel že ten članek je ze zitřka jinak bych to napsal tam...

Reagovat
Arne

hmm, to máš jedno

Reagovat
Arne

myslím, že to nebude mít lehký, o post jedničky bude velkej boj, Fiedlerovi se sice jaro nepovedlo, ale jinak je to taky v BL nadprůměrnej brankář

Reagovat
HOST*Klaas

Přeji Jardovi aby byl v Herthě jedničkou, Fiedler je sice dobrý gólman, ale Jarda prokázal své kvality v podprůměrným týmu a navíc, tam vychytal ze 17 zápasů 7 čistých kont, což podle mě v týmu jako Bochum ujde. Zdravím Arneho, Hertha do toho

Reagovat
Arne

nazdárek. samozřejmě také doufám, že se tam prosadí. zvláště proto, že je z našeho kraje. ale na druhou stranu, chytat v horším klubu, kde na něj šlo víc střel je něco jiného než řešit jedno až dvě nebezpečí za zápas. no uvidíme. každopádně by to mělo vytvořit konkurenci, která v BSC na golmanským postu dosud nebyla. Ellegaard, to je druholigovej brankář a Pellatz je takový příslib do budoucna. teď tam budou dva dobří golmani, což bude pro Herthu moc dobré, ať už bude chytat ten nebo ten

Reagovat
Arne

a doufám, že umí lépe řešit standartky a rohy. to byla na jaře největší slabina Fiedlera a Herthy

Reagovat
HOST*1860

pokud bude mit takovej kopec stesti jako v bochumi, tak post jednicky mu bude neotresitelne patrit.. kazdopadne si myslim, ze na to ma..

Reagovat
Arne

tak to nepochybně ANO

Reagovat
HOST*Klaas

Ono to štěstí k tomu patří, třeba Petr Čech ten má někdy štěstí až to možný neni. No když jsem viděl pár sestřihů na ČT 4, tak tam při těch standartkách a rohách byl docela jistý.

Reagovat
Arne

tak to je dobře. já jsem někde čet, že dostali za sezonu kolem 20 golů z rohů nebo standartek - to je až moc.

mimochodem, jedna taková standartka a následná hlavička (BVB) mi zkazila ten můj výlet

Reagovat
Arne

-jako že Hertha dostala těch 20 gólů

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

když se bavíš jenom o fotbale jsi docela sympatický člověk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele