Dortmund v případě Bellinghama nepokročil. Neproběhla nová jednání, řekl Kehl

21.02.2023, 15:07
Aktuality
Jude Bellingham (© AFP)

Jude Bellingham dokončuje svou třetí sezonu v Borussii Dortmund a s každým dalším týdnem budou přibývat spekulace o jeho odchodu z Vestfálska. O stále teprve devatenáctiletého záložníka stojí nejbohatší kluby Evropy a BVB před sebou má náročný úkol, pokud chce hráče udržet...

Dortmund za Bellinghama v létě 2020 zaplatil 25 milionů eur a už nyní je jisté, že na něm po finanční stránce vydělá. Zájem mají Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea nebo Real Madrid a suma za další transfer s velkou pravděpodobností přesáhne stovku milionů eur.

"Jude se v Borussii Dortmund cítí velmi, velmi pohodlně. Ale v uplynulých měsících neproběhla žádná nová jednání, tak nechme stranou veškeré spekulace o jeho budoucnosti. Potřebujeme ho k dosažení našich letošních cílů a těší nás, že z hlavy vytěsnil podobné věci a koncentruje se na fotbal," nechal se slyšet sportovní ředitel Sebastian Kehl.

Bellingham má kontrakt do června 2025 a v Dortmundu pro něho chystají nabídku nového. Součástí má být navýšení platu na 180 tisíc liber týdně.

"Jude má stále smlouvu na více než dva roky a je důležitou součástí tohoto týmu. Samozřejmě bych si přál, aby za Dortmund hrál déle," prohlásil dále Kehl.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

Jaká je šance že si vybere CFC pokud nebudou v LM? Za mě osobně to bude Real.

Reagovat
Front hell

Myslím že nulová

Reagovat
Csaplárova past

CFC měla jednat v lednu. Sice by mu nemohla nabídnout LM, ale zase by dostal smlouvu na 15 roků.

Reagovat
Csaplárova past

Za ty prachy by ho měli prodat i kdyby tam chtěl zůstat.

V současnosti za něho zaplatí jen 3 kluby - CFC, Real nebo United.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele