Podle Bellinghama byla penalta Chelsea špatný vtip, Terzič emoce klidnil

08.03.2023, 10:22
Aktuality
Jude Bellingham (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Miguel19

Vypadli jsme kvůli rozhodčímu

Reagovat
DavorSuker

To je opravdu vysmech..Chelsea je v obou zapasech prehrala a naprosto zaslouzeny postup. Pentle za me v pohode, to opakovani penalty prisny z lidskyho hlediska, ale podle pravidel v poradku.. Can je strasne nesympaticka, hloupa dylinka. Terzic za me klobouk dolu za relativne dobry hodnoceni.

Reagovat
Rizek

Co mi to sakra připomíná?

Reagovat
Rizek

Jak ti chutná vaše vlastní meducína?

Reagovat
mistr129

kde to jen mohli odkoukat asi

Reagovat
off-olda

Can

Reagovat
PP

Hrozný výkon od BVB včera a velké zklamání..

Reagovat
Sharpcfc

Trošku sebereflexe aspoň ukázal trenér Borussie, ale že si oba týmy zasloužili postoupit, je celkem silné tvrzení po těch dvou zápasech

Can jen ukázal jaký je to trouba.

Reagovat
vceradnesazitra

To je plačka, ten do toho liverpoolu sedne

Reagovat
DavorSuker

Tak to nemysli vazne ty vole.... Ze nezmini to, ze vubec nemel odvetu hrat.. a ten zakrok na Jamese v zaveru slusna prasarna

Reagovat
Lemond Laws

No tak ho trochu v emocích dojel. Hned to věděl, navíc asi jeho kamarád, tak se mu šel hned omluvit. Děláš jak kdybys to nikdy na hřišti nezažil...

Reagovat
DavorSuker

Trochu? No tak jestli to je kamarad a takhle prebrousi typka, ktery ma celou sezonu problem se zranenim tak to bych mu podekoval ..frustrace a prasarna za me.. Je hezky, ze si to hned uvedomil no.. to ho strasne omlouva Me prisel vtip, ze vubec mohl hrat odvetu za ten dojezd v prvnim zapase, kdyz uz mel zlutou...Potom to vyzni dost vtipne, ze place na rozhodci.

Reagovat
Lemond Laws

Myslíš, že v tom zápalu myslíš na to, jestli to je kámoš a ještě který je zraněný? Prostě měl trochu rudý oči Pak si to hned uvědomil a šel za ním. Já ho tím úplně neomlouvám samozřejmě. Ale několikrát se mi stalo, že že při zápase jsem jak schytal, tak rozdal dobrým kamarádům...

Reagovat
DavorSuker

Jo tak ja reaguju na to, ze jsi napsal, ze je jeho kamarad. Vsak v pohode, ja bych to ani neresil, kdyby pak neplakal, jak je vse vtipne.. ale nejvic vtipne na tom bylo, ze oba zapasy dohral

Reagovat
Müllered

Už je to deset let, co něco pořádného uhráli. Vyřadili od té doby někoho silnějšího, nějak si nevybavuji? Hrozně useless klub.

Reagovat
Rizek

Pro tebe je, koukám, každý klub kromě Bayernu na hovno, co? Nemáš nějaký jiný problém?

Reagovat
DýEs~BVBO9

Fanda Bauernu, to se pozná.

Reagovat
Maximm9

Opakovani penalty bylo prisne, ale penalta podle me jednoznacna.

Kdyby to byla strela na branku, tak je to taky penelta, protoze rukou zamezil strele na branku, tak proc se u centru resi, jestli by to mela nebo nemela byt ruka. Tohle jsou podle me presne ty penalty, kde by nemela byt zadna diskuze, jestli ano nebo ne.

Sranda je, ze Bellinghame pise neco o vtipu, protoze jestli je neco na tomhle dvojzapase vtipneho, tak to, ze tento borec nemel dohrat ani jeden zapas.

Reagovat
DavorSuker

Moje slova - naprosty souhlas se vsim

Reagovat
verv

Reagovat
Salfovic

S tím opakováním penalty je to na hovno hlavně kvůli tomu, že se tak děje jen minimálně. A kdyby se neopakovala, tak by snad nikdo neřešil, že se opakovat měla.

Reagovat
kilobyte

Za mě hrálo roli to, že míč odehrál hráč, který vběhnul dříve do vápna.

Reagovat
andrew96

Šašci.

Reagovat
Free_player

Jo kecy tohoto typu jsou po vypadnutí, vždycky nejlepší

Reagovat
icka

To jsou šašci

Reagovat
VersaceChain

klaun* sedne ke scouserum vyborne

*plati pouze pokud ho nekoupime my

Reagovat
nani92

každý deň prináša nový boj, perfektné to nikdy neni

Reagovat
Witcher

Penalta samo neměla bejt.A opakování penalty taky ne,když tam vbíhali hlavně hráči Chelsea.To mohl BVB dát VAR kdyby to promenil at gol neplatí.

Reagovat
Greny

To samozřejmě mohl a měl by

Reagovat
icka

Reagovat
kilobyte

Jenže ti hráči Chelsea nehráli míč. Kdyby se míč odrazil k hráči Chelsea, tak by dorážka taky neplatila.

Reagovat
Rizek

nehraje roli

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rizek

Pískání rukou je vabank. Jednou to ruka je, jindy ne. Prostě jak se to sudím hodí. Tady ta ruka se strašně podobala ruce, za kterou nekopala penaltu Sparta. A tenkrát komise mlela o tom, že to ruka správně nebyla.

U téhle ruky BVB je zvláštní ta věc, že ji sudí na ploše nefoukl, a pentle byla nařízena až po intervenci VARu, což by mělo znamenat, že je to ruka na 100 % a že rozhodnutí sudího na ploše bylo hrubou chybou. A to bych se teda hádal.

Klauniáda s opakováním pentle už byla navíc.

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, jaký hráč udělá pohyb tou rukou. Wolfe měl spoustu času ruku stáhnout za záda a vysral se na to, nechal ji vedle těla a naprosto jednoznačně změnil směr míče. Tam podle mého není moc o čem.

Reagovat
Agent z Melmacu

Bellingham nech si naštuduje pravidlá

Reagovat
Rizek

To se lehko řekne, ale hůř udělá. Pravidlo o ruce je velmi ohebné a mění se tak rychle, že víš stejně hovno i po jejich přečtení.

Reagovat
Agent z Melmacu

je to futbalista, kto iný by o tom mal vedieť viac? oni žijú iba tým, je to ich práca. my ostatní máme inú prácu a zamestnanie, nemáme čas to študovať a môže nám to byť nejasné, lebo nie sme v tom dianí.

oni tam majú 1000 ľudí okolo seba, ktorí to majú vedieť

Reagovat
Talker

Bellingham je hlavně mrdka, v prvním zápase měl několik zákroků na žlutou a má být vůbec rád, že dohrál a že mohl do druhého zápasu naskočit. I v tom druhém ten nechutný zákrok v závěru, no...

Zasloužený postup, kdyby Dortmund dostal 5 golů za ten dvojzápas, nemohl by si stěžovat. Takhle tam je možná z jejich strany pachuť z penalty.

Reagovat
DýEs~BVBO9

Nevím, jestli je vhodné někoho nazývat mrdkou, když dotyčný vydělává víc, než Ty. Jestli ona to není jen trochu závist, že on hraje na světové úrovni a Ty pastíš možná tak FIFU na PSku blil bych z takových komentářů

Reagovat
LeonardoUžoa

Cryingham

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele