Diouf snad definitivně do Liverpoolu

06.06.2002, 18:16
Aktuality
Od začátku mistrovství se střídavě objevují zprávy, že El Hadji Diouf odchází a neodchází do Liverpoolu. Senegalský reprezentant a hráč Racingu Lens tvrdí, že je přestup hotov, jeho současný klub to popírá. Včera Diouf opět potvrdil, že je hodně blízko k přestupu na Anfield Road. Řekl, že smlouvu s Liveproolem podepsal už před úvodním zápasem MS s Francií a že jeho přestup už je jen předmětem lékařské prohlídky. Včera také řekl, že spolu s ním do Liverpoolu přestupuje reprezentační kolega Salif Diao ze Sedanu, který ale ve francouzském klubu zůstane ještě půl roku na hostování. Do nového angažmá si věří. "Doufám, že budu zdavý a že příští sezónu skončím jako jeden z nejlepších střelců Premier League," řekl Diouf.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele