Diallo přestoupil z Brestu do Southamptonu

04.10.2020, 22:36
Aktuality
Southampton do úspěšného konce dotáhl příchod Ibrahima Dialla. Francouzský mládežnický reprezentant přichází z Brestu, jenž může vyinkasovat až 21 milionů eur...

Defenzivní univerzál se snažil prorazit v Monacu, to se mu však nepodařilo, načež zamířil do Brestu, kterému v sezóně 2018/19 pomohl k návratu do nejvyšší francouzské ligy.

Posléze na sebe Diallo upozornil dobrými výkony i mezi elitou, čímž si řekl o pozornost věhlasnějších klubů - nakonec přestoupil do Southamptonu. Anglický celek za reprezentanta Francie do 20 let zaplatí 15 milionů eur a dalších šest může přidat na bonusech.

"Jsme šťastní, že jsme získali Ibrahima. Je to pro nás důležitá posila, protože ve středu pole nemáme tolik možností. Ve Francii ukázal své kvality," řekl manažer Ralph Hasenhüttl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Whitemedia
Reagovat
ManUnited

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou posily

Reagovat
ManUnited

Salisu bude dobrej

Reagovat
Sandstorm

Soton bude hrát v klidu nad sestupovými vodami.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele