Deportivo si chce ponechat Wilhelmssona

14.04.2008, 14:26
Aktuality
Christian Wilhelmsson zřejmě poprvé za poslední dva roky stráví v jednom klubu více než šest měsíců. Švédský záložník v současnosti hostuje z Nantes v Deportivu La Coruňa a španělský klub má o jeho služby zájem i pro příští sezonu...

"Chceme s Nantes otevřít jednání. Stane se tak v následujících týdnech. Náš prezident Augusto Cesar Lendoiro je v tuto chvíli mimo město, ale jednání povede právě on," sdělil tiskový mluvčí Deportiva Rafa Carpacho.

Wilhelmsson poslední dobou hodně cestuje a práva na něho stále vlastní druholigové francouzské Nantes, kam přestoupil v létě roku 2006 za 3,5 milionu eur z Anderlechtu. Následovala série hostování - v lednu loňského roku neúspěšně zkoušel štěstí v AS Řím, letošní sezonu začínal v Boltonu a v zimě zamířil do Galície.

Deportivu se po příchodu švédského reprezentanta začalo dařit a z pásma sestupu se vyhouplo až do první poloviny tabulky. Na deváté příčce má na osmnáctou Zaragozu k dobru již devět bodů a stále může pomýšlet na účast v letním Intertoto Cupu.

"Jsme s Wilhelmssonem opravdu spokojeni. Je jedním z důvodů, proč se vše obrátilo v náš prospěch," pochválil Wilhelmssona Carpacho.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Môj obľúbený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Depor opravdu v druhý polovině sezony hraje dobře. Jen tak dál.

Reagovat
Dubov

kdyby se dostali do pohárové Evropy byl bych jenom rád

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k 1. půlce by to bylo nad plán, ale samozřejmě bych se taky nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

*sezony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele