Deportivo si půjčilo Wilhelmssona

31.01.2008, 10:56
Aktuality
Christian Wilhelmsson pokračuje v putování po evropských klubech a zemích. Švédský záložník se nedokázal prosadit ani v kádru Boltonu a ve druhé polovině letošní sezony zkusí štěstí v Deportivu La Coruňa...

"Wilhelmsson je dříč, je velice rychlý a dynamický a má oko na góly," charakterizuje španělský klub svou novou akvizici prostřednictvím webových stránek.

Wilhelmsson je jedním z největších cestovatelů fotbalové Evropy. V roce 2006 přestoupil z belgického Anderlechtu do francouzského Nantes a během posledního roku vystřídal další tři kluby. Před rokem odešel na hostování do italského AS Řím, v létě si ho původně na celou sezonu půjčil anglický Bolton a nyní se fotbalista ze severu Evropy sérii neúspěšných angažmá pokusí ukončit v Galícii.

Wilhelmsson toho během posledních dvanácti měsíců příliš nenahrál a čelil hrozbě neúčasti na evropském šampionátu. Právě v Rakousku a Švýcarsku by svůj počet reprezentačních startů rád zaokrouhlil na padesát.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to je borec takhle pozná celou evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Sparta mu schází.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, vždycky to musí nákej vůl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

a vždycky se kvůli tomu musí všeci pohádat....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele