Den Haag nezvládl start, trenér Kuijt je pod tlakem fanoušků

10.09.2022, 16:36
Aktuality
Hodně rychle začíná Dirk Kuijt poznávat nástrahy trenérského života. Někdejší nizozemský útočník v červenci usedl na lavičku ADO Den Haag a dostal jasný úkol v podobě postupu do nejvyšší soutěže, start se ovšem nepovedl a kritičtí příznivci dokonce volají po rychlém odvolání kormidelníka...

Den Haag uhrál ze šesti zápasů jen čtyři body a v druholigové tabulce je až na sedmnácté příčce. Včera doma remizoval s rezervním týmem Alkmaaru, v početním oslabení dohnal jednobrankové manko a vybojoval remízu 2:2.

"Nespokojenost fanoušků si dovedu představit, a to velmi dobře," uvědomuje si Kuijt, že začátek rozhodně nebyl povedený.

"Dostali jsme červenou kartu, inkasovali gól na 1:2 a hráči následně předvedli heroický výkon. Bojovali jako lvi a šli za výhrou a i když na tři body nedosáhli, tak přístup s výkon byl pozitivní. Je ale pravda, že už jsem zažil lepší časy," přiznal.

Fanoušci pískali už v průběhu utkání, po závěrečném hvizdu pak někteří z nich mávali směrem ke Kuijtovi bílými kapesníky a vyzývali ho k rezignaci.

"Je to škoda, místo aby nás celý zápas podporovali, tak se soustředí na kritizování. Ale nemám s tím absolutně žádný problém, na kritiku mají právo," nechal se dále slyšet někdejší nizozemský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (5)

Přidat komentář
AjaxFans

Doei

Reagovat
FiX

Den Haag? Já myslel, že je v Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Rada je na tom podobně v Dukle...

Tento kluk potřebuje čas, však sezóna je dlouho a Haag se zvedne

Reagovat
Seydou Doumbia

problém je že haag musí postoupit, jím nestačí se jen zvednout...když nepostoupí, je to neúspěch, jako loni kdy vypadli v plej of

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dukla plánovala to samé ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele