Demolice korupce aneb Olomouc v problémech?

22.03.2010, 18:56
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Svérázný názor na úplatkářskou kauzu, který rozhodně nezapadá do současného koloritu dění. Opravdu stačí notářsky ověřené výpovědi čtyř hráčů, abychom odsoudili celý klub a nepídili se po pravdě?

Po přečtení tohoto textu se mnou budete souhlasit či mi ostře vyčiníte, kterak naivní a toliko odlišující se od davu mohu být. Nazvete mě slaboduchým, možná i jako zatvrzelce, který prostě jen jeden klub nemá rád...

Dovolím si začít jednou myšlenkou: "Korupce v dnešním fotbale je a bude. Přesahuje hranice naší domoviny, je viditelná i na těch nejvyšších místech, totiž v evropských pohárech. Je to tichá společnost všech vrcholových sportovců s kopačkami na noze. Jen se o ní nemluví, ovšem každý z nás tak trochu tuší, že se občas něco nekalého stane."

Proto mě udivil velký rozruch nad celou kauzou. Pro zkrácení jí dejme název: "Kauza Kapr" (dále jen KK). Opravdu jsme si všichni mysleli, že po velkém skandálu Horníčka, resp. úplatcích ve druhé lize najednou korupce vymizí?

Abychom se do děje KK nezamotali, pojďme na úplný začátek - Jeden z členů představenstva Bohemians Praha a.s. Karel Kapr uvádí, že má k dispozici čtyři notářsky oveřené výpovědi svých hráčů, kteří uvádějí, že se podíleli na cestě finančního obnosu z rukou plejerů Olomouce do těch Kaprových. Otazník první: Proč trvalo sepsání výpovědí tak dlouho? Slovům o nějakém přesvědčování zainteresovaných a jejich zdráhavosti nevěřím.

Být na místě hráčů, je mi jasné, že pokud bych vůbec takovouto transakci podporoval a nenahlásil ihned policii, riskuji i svou kůži. Ať už od toho posléze dávám ruce pryč či říkám, že o ničem nevím. Nabízí se tak několik variant: Ze strany vedení Bohemians došlo k logickému konání - výpovědi sepíši ihned, ovšem nechám si prostor ke změnění data jejich výroby tak, abych je mohl použít v ten nejideálnější moment. Na plejery nějakou dobu tlačím, aby se jejich výpovědi shodovaly a hovořily ve prospěch klubu. Jelikož se i mezi fotbalisty najdou čestní lidé, přesvědčování zabere nějaký čas. A ještě poslední možnost, o které si však myslím, že pravdou není. Celá kauza je uměle vyvolaná, třeba i třetí stranou...

Další otázkou je samotná hodnota nabídnutých peněz. Údajných 300 tisíc korun je dle mého názoru příliš málo na ovlivnění jednoho zápasu, resp. ovlivnění celého týmu. S tím je spojená i další otázka. Jak uvedl sám Karel Kapr, poté co se o celé kauze dozvěděl, nabídl svým hráčům jednorázové prémie přesahující půl milionu korun. Vyvstává tak další otazník: Proč tak vysoká odměna za vítězství v zápase, které už prakticky nic neřešilo? Nebylo pro něj samotného snadnější, vyjít s kauzou na světlo světa a rozhodit soupeře natolik, že by Pražané vyhráli i bez ohledu na výši vypsaných prémií?

Pojďme teď na chvíli ke klubu z Hané. Ta se nacházela v důležité fázi sezóny. Pokud by dokázala ve zmíněném zápase zvítězit a zároveň Mladá Boleslav neporazila Spartu, šla by do Evropské ligy. Je tedy nesmyslné, utrácet peníze za něco, co nemuselo vyjít, neboť i "zaplacená" výhra nad Bohemians nic řešit nemusela. Dalším aspektem je forma domluvy. Nedělám si iluze, že policie v současném prostředí českého fotbalu odposlouchává i uklízeče stadionů, proto se mi zdá nelogické, aby údajný spouštěč celé kauzy, brankář Drobisz, vyřizoval věci po telefonu.

Figuruje zde i postava olomouckého bosse Jiřího Kubíčka. Ten léta kritizuje poměry na svazu, její financování a je velice důležitou personou v kauze "Bohemians". Je tedy logické, že by bylo pro Kapra a spol. velice přínosné, pokud by došlo k zdiskreditování Olomouce, potažmo pak jednoho z jejích manažerů.

A dovolím si ještě jednu poznámku k Bohemians na závěr: Pamatujete, kterak byl veleúspěšný kouč Urban v letní přestávce z klubu "vyhoštěn"? Vzpomínáte, jaké pocity ve vás vyvolala informace o přestupech klíčových postav loňského kádru Pražanů? Omlouvat to slovy, že byli příliš staří a neperspektivní, to je jako bychom řekli, že Sparta propustila Blažka a Řepku, protože se jí zdáli za zenitem...

V případě prvně jmenovaného, tedy lodivoda Urbana, bych se vůbec nedivil, pokud by si tento kvalitní trenér odmítl nechat poškodit pověst a nesplnil požadavky "zhora". Případ hráčů také vyvolává spekulace, nicméně v jejich případě lze pro odchod z klubu najít určité slova obhajoby.

V žádném případě nechci omlouvat korupci či její nejmenší názaky. Pokud se cokoliv prokáže, zametl bych s těmito lidmi velice důrazně a už je nikdy k ničemu podobnému nepustil, resp. bych je odeslal na nějaký ten rok do vězení. V současné chvíli jsem však při studování celé této kauzy nenarazil za strany Střížkova na jediný důkaz či tvrzení, o které by se dalo opravdu "opřít". Ba naopak, jeho chování budí velké rozpaky, pronesená slova si občas protiřečí a navíc uznávám presumpci neviny.

Autor: Filip Horký

Komentáře (114)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pěkne.

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mastakillah

pěkný souhrn...naprosto souhlasím..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že takový obrázek nevidim ve svý peněžence

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma strašne bolí čo sa deje vo futbale Už všade len peniaze peniaze...Dakedy take nebolo..Teraz jednemu klubu odratavaju body pre dlhy,dalšie kluby sa odhlasia zo sutaži pretože nemaju financie,jedni kupuju zapasy..KAm to speje toto všetko?:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kua mit tolik penez, tak si koupim novej procesor do kompu

Reagovat
Godwinson

dělás jak kdyby stály procáky bůh ví, co :)

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý článek parádní názor

Reagovat
smazaný uživatel

sigma je v tom nevine a bohemians praha to delaji jen kvuli zachrane, je to rakovna ligy, chce se mi z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak!

Reagovat
VALEN

Naprostej souhlas Střížkov a

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim... Kapr je lhar... Sigma je v tom nevine!!!

Reagovat
mastakillah

jak tady čtu některý příspěvky, tak vám jde víc o peníze a obrázek s penězi než o celej článek...zamyslete se!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeším...a je mi líp.

Reagovat
fantomas

Reagovat
widlak

Jediné, co mě na tomhle článku udivilo, byl úvod. Protože nevím, proč by autor měl být sám proti davu. Dnes jsem něco podobného četl na idnes a myslím, že hodně lidí zastává stejný názor. Tedy, že je celé to obvinění nějaké divné.

Ale pravdu se už asi nikdy nedozvíme

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jo!!!Kapr byl vždycky lump!!!

Reagovat
sosna

Naprosto trefný článek. Za tyhle slova bych dal hlavu na špalek. Ale víc by se mi tam líbila hlava toho chuje Kapra. Český fotbal by se měl vyčistit od korupce a ostudy zvané Bohemians Praha.

Reagovat
Swarley

s tím, co napsal autor článku naprosto souhlasím...celá kauza má jen spoustu nepřesvědčivých důkazů a spíše to vypadá, že šlo jen o to vyvolat nějaký rozruch...pevně věřím, že Sigma v ničem takovém nejede, ale jak se říká: "na každém šprochu pravdy trochu.."

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesim na vanoce az budeme mit Kapra, ukousnu mu hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne tuto kauzu povazuju zatim za umele vyvolanou, pokud nepredlozi dukazy ze se opravdu tak stalo(napr odposlechy nebo tak neco) bych vubec tento konkretni pripad neresil, a diky autorovi za shrnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vetšinu všech názorů na tento případ ovlivňují názory na oba kluby. Chtěl bych vidět na kolik by se ty názory lišily, kdyby např. Bolka obvinila Spartu.

Reagovat
osobnostx

Dnes jsem si nechal u notáře zapsat že jsem byl loni svědkem přistání mimozemštanů, což musí být jasný důkaz pro všechny české novináře.!!

Reagovat
smazaný uživatel

proste jedina věc-Kapr je P!Č@

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

pro dementy překlad do češtiny: Kapr je piča

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky za překlad z mé šifry

Reagovat
smazaný uživatel

Proti překladu nic. Ale já myslím že ten Kapr, takže snad pánské přirození.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians mi připadají čím dál tragičtější .. začalo to převzátím názvu Bohemians a doufám že pro jednou skončí touhle kauzou .. Tento tým v oblibě nemám a proto věřím že Olomouc je v tom nevinně a že by si tohle takový klub "nelajznul" (nedovolil)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Sigmě věřím , ale jestli se prokáže (a to doufám že neprokáže) , že opravdu "podplatili" hráče Bohemians Praha (hráče odpadu ligy) , tak mě už nikdo na Andrově stadionu neuvidí , bylo by to pro mě obrovské zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Právě .. kdo by podplácel takové trosky .. v loni naprosto tragický tým .. a navíc jak se píše v článku Olomouc nic neměla jisté ... Nerozumím tomu a doufám že se to brzy uzavře v prospěch Olomouce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

CO MOHL ZOUBEK potvrdit když vlastně tvrdí že peníze ani předání neviděl, jen slyšel od spoluhráče Obermajera a pak viděl plnou obálku??? Nedal jí náhodou Obermajerovi sám Kapr? Co je to za důkazní tvrzení? Jestliže přijali ty peníze loni na jaře a u notáře je zapsali až v prosinci - to znamená, že PUL ROKU OPEROVALI S PEŇEZMI O KTERYCH VEDELI ZR POCHAZEJI Z KORUPCE!! Olomouc možná porušila zákon, ale Střížkov zcela jistě!!!

Reagovat
sosna

Jj. Taky bych řekl, že Kapr jim ty prachy podsunul, oni mu je vrátili. Pak to nechal uležet a ve vhodnou chvíli to vybalil a teď manipuluje se zmatenejma výpověďma hráčů. Moc by mě zajímalo jak to okomentuje ten Obermajer...

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je,ze i kdyby to bylo sebeokatější (a to že je!) tak sou schopni odrovnat Olomouc a to pražský lejno co si rika fotbalovej klub se zachrani

Reagovat
RickNash

noo, pražský... to bych ti odporoval. Stříškof neni Praha!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono tam dokonce jezdí metro, ne? takže je to Praha spíš, než Vršovice

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

srry,ale ja nemluvim pražsky tak nvm .Ne sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tak bylo tak se pakují oba jak Střížkov tak Sigma a té by byla škoda Střížkov at maže kam patří do divize

Reagovat
goodbay

Můžete mi pls někdo vysvětlit o tom Urbanovi? Jak se tady píše, cituji: "Vzpomínáte, jaké pocity ve vás vyvolala informace o přestupech klíčových postav loňského kádru Pražanů?" co se tenkrát stalo, proč ho vyhodili? děkuji

Reagovat
osobnostx

A víte co je ještě zajímavé?!!! Že všichni ti hráči Střížkova co vypovídají patří ke Kaprově vyšší klice, ve které jsou od doby co je povýšil za věrnost při přechodu z Vršovic, odkuď s velice špatnými vztahy odešli. Vezmete si Obermajer , Zoubek..ty co měli největší problémy z pravou Bohemkou po útěku na Střížkov...Je to klan pretoriánů....

Reagovat
exse

Za názor. Je to celé záhada, jestli si to Bohemka respektivě pan Kapr vycucal s prstu tak musí být opravdu velmi naivní, protože to může mít velmi negativní následky pro Bohemku, navíc když ještě dost nedůvodně motivoval hráče takovými prémiemi, které byli podle všeho ještě ze třetí strany, tipl bych Jablonec. Ovšem na druhou stranu si nedokážu představit člověka který by takovou blbost udělal, takže je dost pravděpodobné že natom nějaká ta pravda bude. Každopádně je to pro českej fotbal jenom mínus a doufám že se to co nejdříve vyřeší a Hašek splní to co říká, čili dá všem vyníkům nejvyšší možné tresty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kapr nema co ztratit. Nejvic me sere ta jeho držka, jak se tvaří při těch rozhovorech a usmiva se...to je na rozkopani

Reagovat
smazaný uživatel

přesně! už od pohledu je to mafián jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezký, ale Kubíček se evidentně bojí o něco ze svýho počítače, takže jeho rezolutní odmítání zodpovědnosti hned vypadá trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět, jak bys reagoval, kdyby se někdo hackl do tveho PC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je už jiná otázka. Já hlavně v takový pozici nejsem, aby to někdo dělal. Ale pokud Kubíček implikuje spojení krádeže dat s touhle kauzou a zároveň tvrdí, že nic neudělal a všechno dokáže (což teda nemusí, dokazovat musí žalobce) tak je tu něco podivného mezi řádky, to se na mě nezlob.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to dělá dobře, snaží se poukazat, že to bylo dopředu promyšlene, a že tam byly tlaky uz dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je čistej, nemá proč to dělat, rozhodně ne teď. Sponzory může ujistit i jinak, než přes média. Nebo může vydat prohlášení ve stylu: jsme čistí a budeme se hájit právní cestou.

Tak proč ty hry?

Reagovat
smazaný uživatel

To udělal taky, ale ja bych se taky branil takhle, rozvaděl motivy, a dělal pro veřejnost, to že se mi to nelibi. Ja mu věřím v tom co děla.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že smysl jeho sdělení s počítačem je podle mne jasnej: zaútočili na mne, byla to podpásovka - ale - nejsem úplně čistej, protože v tom počítači něco bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozne to neni, zatim ale věřím Jirkovi Kubíčkovi, že vi co dělá. A muj osobni pocit -> Sigma druha liga...

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám ne. Ale pokud je to s tím úplatkem pravda, tak by ta druhá liga byla zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dle mě neuplatila. Ale to stejně když Kapr chce, tak si to prokáže...Nema s tim problem...I kdyz to co děla, hlavně ty vypovědi jeho oveček a pak ten notář...No, mam vlastni nazor na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten "úplatek" taky připadá úplně ujetej. Ani jsem neměl radost z toho, jak si můj tým na Sigmě smlsnul... na hráčích se to evidentně podepsalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tunak otázkou je proč se mu tam někdo hrabal... Ten člověk šel na jisto po datech... A vsadil bych se, že hledal v účetnictví 300 000 Kč, ktery by tam byly pod vydejní položkou na něco...

Reagovat
sosna

Nikde neřekl, že se bojí. Řekl jen, že mu někdo vybral data z PC a tudíž ten někdo asi nebyl obyčejný zloděj, ale hledal nějakou špínu, kterou by mohl použít. Jelikož je to už měsíc a nic, tak toho asi moc nenašel. Kubíček tím chtěl poukázat na to, že po něm evidentně někdo jde... Mimoto kdyby uplácel, tak by si určitě dával velkej pozor a neukládal to někam do počálu, aby si to PČR mohla najít jako důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak jsem to myslel a souhlasím s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tom samozřejmě něco je. V každým případě špínu nenajdeš, pokud ji nehledáš, ale taky ji nenajdeš, pokud je čisto.

Vedení Olomouce vyjmenovalo přinejmenším tři dobrý motivy možnýho útoku ze strany Kapra. Jenže Kubíček to - a popisuju svoje dojmy - zabil tím, že spojuje útok proti počítači s touhle aférou.

Buď dobře ví, že v počítači něco měl - a pak mu třeba taky může jít o to, že důkaz získaný ilegálním způsobem nesmí být jako důkaz použit a soud ho nesmí brát v úvahu - a nebo je čistej, ale proč potom ten povyk ohledně počítače?

Reagovat
smazaný uživatel

Stále se domníváte, že na vás padá pomsta bývalých svazových funkcionářů, příznivců Pavla Mokrého a Vlastimila Košťála, na jejichž praktiky jste léta útočil?

Taky. Teď mi policie sdělila, odkud se před rokem prolomili do mé mailové schránky. Anonymní číslo z univerzity v Cambridge, stát Massachusetts. A víte, čí syn tam studuje, že? (Jaroslava Vacka, bývalého místopředsedy svazu, pozn. red.). Ale hlavně je tam motiv záchrany v lize. Jedna hráčská agentka (Hana Nováková, která kdysi pro Olomouc pracovala, pozn. red.) mi včera znovu potvrdila, že už na podzim, kdy jednala s Bohemians Praha o příchodu hráče Devátého, řekl jí jeden z šéfů pan Jícha, že letos sestoupí jeden zavedený moravský klub... pro korupci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím toho, že tohle se jen tak nevyšetří. Nový svazový vedení evidentně nemá zájem fotbal očistit a tohle se bude táhnou ještě dlouho.

Komu bych měl věřit? Kubíčkovi? Proč Kubíčkovi? Popisuju svoje pocity: měl jsem pocit, že si je Kubíček svou pozicí celkem jistej... tak proč ta sranda s počítačem?

Teď ještě nějakej mail... proč bych měl věřit tomu, že si to vykonstruoval Kapr a ne Kubíček? Že bude syn Vacka z USA hackovat Kubíčkův mail... co je tohle za klauniády? Proč by to jako dělal? Samozřejmě to není vyloučený... ale copak jsou ti, kdo jsou Kubíčkovi po krku, tak pitomí? A že s tím souvisí Košťál? To je už úplně ujetý, Košťál si v klidu hraje na hoteliéra a Českej fotbal je mu úplně ukradenej.

Proti Sigmě nic nemám a v lize by mi chyběla. Už proto, že její fans pověstně milujou Slávii... a to obvinění z úplatku mi připadá absurdní - proč by to Sigma jako tehdy dělala? A ještě tak blbě? Že se někde našli nějaký peníze... jistě, že to vypadá spíš na divadýlko druhý strany. Ale Kubíček udělal tak jako tak svým vystoupením chybu - počítačovou fabulí zpochybnil vlastní nevinu. Smysl jeho sdělení o počítači je celkem jasnej - někdo chtěl důkazy a nebo nějaký jiný materiály a ty tam byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vandertom odkud to máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Olomoucký Deník...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sosna odkud jsi?

Reagovat
sosna

Litovel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se známe

Reagovat
sosna

Nápověda??

Reagovat
smazaný uživatel

GJO? Jmenuješ se Tomáš?

Reagovat
sosna

Nejmenuju. GJO 2002 - 2006...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se známe od vidění maximálně... Falcova třída?

Reagovat
sosna

Přesně tak. A ty?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem 2004 - 2012...

Reagovat
sosna

Ou. tak to tě asi určitě neznám...( tohohle smajlíka máš asi hodně rád co )

Reagovat
smazaný uživatel

ten je nejlepší chodíš sem často?

Reagovat
smazaný uživatel

kapr zdravi pankrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Starka je přímo pojem, proslulej příklad úrovně českých milionářů

Reagovat
sosna

Protože to, že mu někdo šel po datech v PC jasně poukazuje na to, že ho někdo chce dostat. A chce ho dostat i pomocí tohohle úplatkářského výmyslu. Trošku náhoda, že v době, kdy je střížkov ve velkých sračkách a řeší se co s ním (a v tom hraje roli i Kubíček) se mu najednou někdo vloupá do kanclu a za měsíc právě střížkov vyrukuje ze směšným obviněním a žádnými důkazy...

Reagovat
smazaný uživatel

On nedělá povyk, jen to s tím spojil a já věřím, že to s tím souvisí, ptz ten zloděj ukradl jenom data... Nikdo z nás neví co hledal - třeba špínu, nebo ale hledal jen nějakou záminku, kterou by mohl vytáhnout a zapasovat do tehle afery... Ať je Kubíček jaký je a taky to není svatoušek, tak v tomhle svinstvu Olomouc nejede...

Reagovat
osobnostx

Zkrátka, myslím že český fotbal je ve stavu kdy mu není třeba ubližovat za každou cenu a proto si dám druholigového Kapra na Štědrý den k večeři!

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nechapu sigma je v tom zapase rozdupala a rozdupala by je i bez korupce......

Reagovat
smazaný uživatel

taky si u mě Kapr sympatie ne získal .. ! Pro mě je to nedůvěryhodná osoba .. podezřelá už na pohled ... navíc Kapříci jsouuž i v příjmení :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom jeden z dalších kreténských pokusů jak se zbavit Kubíčka, kterej nevoní několika prohnilým potentátům na svazu... A zvlášť Kaprovi, ptz právě Kubíček byl v komisi, která proti Střížkovu zbrojila... Je mi z něho na blití z hajzla...

Reagovat
smazaný uživatel

pROSTĚ STŘÍŠKOV+KAPR =

Reagovat
Liquid

Respektuji názor v článku, nicméně se domnívám, že to skoro vypadá, že to psal obhájce Sigmy. Plést sem změny kádru v Bohemians či odchod trenéra Na druhé straně nezmínění, že brankáře Drobisze silně podezřívali z korupce v Synotu i např. že i Olomoučák Lébr přiznal, že se s korupcí setkal aniž by to ohlásil, když vzápětí tvrdí, korupce je trestný čin a doufám, že to všichni takto vnímají... Kapr je pro mě nicméně velice pofidérní osoba, tudíž se uvidí co se vyšetří. Nemyslím si, že je každý klub odposloucháván, jak je defacto uvedeno v článku. Jsem pro přísný trest ať už se ukáže, že to bylo smyšlený či, že se to obvinění prokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobisz už kvůli tomu, že ho jednou s korupcí spojovali (a zažil si svoje) by do tohohle podruhé nikdy nešel... Pokud vůbec někdy něco pustil, čemuž nevěřím...

Reagovat
Liquid

zrovna tak i to mohlo Kapra přesvědčit, že řekli jeho jméno, prostě kdo ví, jinak pro mě je Drobisz jedním s nejkvalitnějších gólmanů v lize a o tom, že by ho podezřívali sem vůbec netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky ho mam rad, ale měl driv problemy, a na podzim zas měl hrubky jak prase a v zimni připravě taky, tak prestal chytat, a bim.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá aféra se teď jeví víc nakamuflovaná než reálná a pokud to prokážou, tak pánbůh se Střížkovem... Přál bych jim okres...

Reagovat
smazaný uživatel

tam taky patřej, do Pražskýho přeboru, můžou si zas zahrát s Viktorií 8...

Reagovat
fantomas

100. pro vykašlání se na tuhle nicotnou aférku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Naprostý souhlas s autorem

Reagovat
Lahvac-CZ

Rád bych věřil, že je v tom Olomouc nevině, ale podle mě jim ten úplatek dali. Nicméně ať se z toho dostanou a okopírovaná Bohomka se jde zahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

Panove, myslite si ze je nahoda ze se to provarilo zrovna ted? Strizkov kazdej nesnasi, ale ze by s tim prisli novinari? To tezko, Kapr s tim sel na verejnost, pocita s tim, ze Olomouc vylouci a tim padem bude sestupovat jen jeden tym a tim bude Kladno a Strizkov se udrzi... Tot muj nazor

Reagovat
eder

Také bych to tak viděl. Nějak mi nedává smysl ta údajná motivace Olomouce ke korupci.

Reagovat
centos

EL, ne?

Reagovat
eder

Tomu bych byl ochoten ještě uvěřit pokud by Olomouc hrála venku a ne doma. Tím spíše když ani výhra nezaručovala postup.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli hráči střížkova ty prachy přijali tak by měli mít stejný problém jako případně olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Horníček žádnej skandál neudělal, chudák herec umřel už před sedmi rokama.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele