Delort má nové angažmá, Montpellier vyměnil za Nice

28.08.2021, 17:48
Aktuality
OGC Nice získalo další novou akvizici. Ambiciózní francouzský celek z Montpellieru přivedl útočníka Andyho Delorta, jenž v novém působišti podepsal čtyřletou smlouvu...

Zanedlouho 30letý útočník má za sebou bohatou kariéru, kterou spojil převážně s Francií, vyzkoušel si ale také angažmá ve Wiganu Athletic nebo mexickém Tigres UANL.

Od roku 2018 nastupoval Delort za Montpellier, kde nechal vzpomenout na dřívější výkony z druholigového Tours, když v 95 ligových zápasech vstřelil 40 gólů.

Další už bude přidávat v OGC Nice, kam si ho vybral trenér Christophe Galtier. Jihofrancouzský celek se s ligovým konkurentem dohodl na odstupném ve výši 10 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (8)

Přidat komentář
Kongo

Rozdělení Delorta a Laborda bude pro Mont docela problém.

Reagovat
Seydou Doumbia

A to možná odejde i Laborde...hlavně podobně komplexní útočník, jako je Delort se jen tak najít v L1 nedá

Reagovat
Kongo

Jen teda nechápu, co tím Galtier zamysli. Útočník přichází docela zbytečně.

Reagovat
Kongo

Vypadá to na nové duo Germain - Mavdidi, ale Mavdidi dohraje tak sezónu a půjde pryč. Jako Angličan si myslím, že má motivaci si zahrát PL.

Reagovat
Seydou Doumbia

Galtier zapomněl že Nice nehraje poháry asi. To je s jejich solidně širokém kádru velká výhoda oproti všem soupeřům. Mont ta dvojka dělala 50 procent úspěchu, čekám výsledkový propad.

Reagovat
Seydou Doumbia

Skvělý, komplexní útočník. Nohy, hlava, nůžky, centry...jemu to je jedno...ten může být pro Galtiera podobně důležitý článek, jako byl v Lille Yilmaz škoda že nešel k nám, to by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Nice dobře posiluji

Reagovat
Godwinson

Mladý Wahi vypadá na pořádný talent, Mavididi se zlepšuje a Laborde je podle mě důležitější než Delort, takže za tohohle stavu by to bylo pořád udržitelné

Pokud odejde i Laborde a nahradit je přijde Germain, tak do třech let sestoupí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele