Delneri: S výkonem a výsledkem jsme všichni spokojeni

04.04.2011, 12:11
Aktuality
Ideální příležitost k přiblížení se čtvrté příčce tabulky Serie A včera propáslo římské AS. To do dohrávky 31. kola italské nejvyšší soutěže šlo s vědomím, že Lazio a Udinese své duely prohrály, zaváhali ale i Giallorossi, doma podlehli Juventusu 0:2...

Na Olympijském stadionu padaly branky až po změně stran a míč ze sítě lovil pouze Brazilec v římských službách Doni. Toho v 60. minutě překonal Krasič, o čtrnáct minut později zvýšil na konečných 2:0 z pohledu Juve Matri.

Pro Juventus se jedná o velmi cennou výhru, v případě porážky by na šesté AS ztrácel osm bodů, takto je rozdíl pouze dvoubodový. "S výkonem a výsledkem jsme všichni spokojeni. Předvedli jsme důležitý a zapamatování hodný výkon. Začali jsme s rozestavením 4-5-1, ale museli jsme ho změnit, protože Řím na nás vyvíjel příliš velký tlak. Stále můžeme bojovat o pohárovou Evropu, i když to nebude snadné a na Ligu mistrů ztrácíme už spoustu bodů. V některých zápasech jsme zaplatili krutou daň, ale současný kádr je dobrý a má před sebou budoucnost," věří kouč Staré dámy Luigi Delneri.

Na levém okraji obrany Juventusu se včera objevil Fabio Grosso, mezi tyčemi zase chyběl nemocný Gianluigi Buffon, jehož velmi dobře zastoupil Marco Storari. "Fabio už dva týdny trénoval a viděl jsem, že se hodně zlepšil. Někdo, kdo během kariéry vyhrál mistrovství světa, se najednou nemůže stát špatným fotbalistou. Storari zase chtěl strašně moc chytat a já mu musím poděkovat za jeho profesionalitu," hodnotil Delneri.

AS si situaci naopak zkomplikovalo, takto i nadále ztrácí na čtvrté Udinese šest bodů. "Byl to důležitý zápas. Zkusme hledat pozitivní prvky, odehráli jsme skvělý první poločas a trefili jsme břevno. Stále je ještě o co hrát. Marco Storari předvedl několik báječných zákroků a nezapomínejte, že byl členem mládežnické akademie Říma, takže můžete říct, že trénoval dobře," hledal domácí kouč Vincenzo Montella alespoň cosi pozitivního na včerejším večeru.

"Trochu více jsem očekával od Vučiniče a Meneze. Snažili se, ale když hrajete na tři útočníky, tak si nemůžete dovolit spalovat šance. Vzhledem k tomu, jak jsme se na tento zápas připravovali, jsem od nich čekal více," posteskl si Montella.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
homeles8

jo, ze včera jo. Výsledek byl dobrej třeba i proti Interu, nebo 1. zápas s AC. Ale proč ta Bologna, Cesena, Neapol, Parma... ??!!!! Nevím co si mám myslet Možná bude lepší, když Luigi zůstane a třeba další sezonu zvládne líp, nevim, z tědle zápasů je vidět, že není neschopnej.

Reagovat
smazaný uživatel

v žadnem pripadě!!!

Reagovat
homeles8

mylsíš že druhá sezona by byla stejná?

Reagovat
smazaný uživatel

uprime si myslim že ano... Del Neri ukazal svuj strop...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak dat mu sanci, projekt musi pokracovat!

Reagovat
homeles8

jo, ale je otázka jestli tenprojekt Luigi nepošle do prdele

Reagovat
homeles8

když zůstane

Reagovat
madridcan
Reagovat
Filip12

Reagovat
Kovi81

a ja furt premyslel koho mi pripomina

Reagovat
Filip12

jinak Lazio = Orel deváté legie As Juventus Delneri

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že bychom potřebovali hrát celou sezonu jenom proti 3 týmům a sice AC, Inter a AS, protože proti ostatním hrajeme jak saláti.

Reagovat
Josifek

Hlavně bojujte pořádně o EL, aby se na ní pak zase mohli vys....

Reagovat
Pinturicchio

Tak ztracená ještě není ani ta CHL. Naše výhoda, snad, je v tom, že všichni z první čtyřky hrajou spolu, takže se to může vzájemně "vymlátit", respektive ztrácet budou, doufám, ještě všichni.

Každopádně základ tomu musíme položit sami a vyhrávat vlastní zápasy. Snad v neděli porazíme Janov a konečně vyhrajeme 3 zápasy za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za jisté konstelace hvězd je tam pořád to 4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Latest media reports in the UK are suggesting that Manchester United club officials are preparing a summer bid of around 50 millions for Inter Milan's Dutch midfielder Wesley Sneijder. Developments are expected in June or July.

Akože 50 mil eur za Sneijdera, to sa nedá odmietnuť

Reagovat
Tomanatura

Jj, ze stranky, ktera posila Meneza do Realu Madrid a Nasriho do AC Milan...

Reagovat
Jajinek

vypustí to Viola o víkendu, nebo se chce Sinisa poprat o ten 7. flek?

Reagovat
Tomanatura

Siniša si nemůže dovolit nic vypustit, vedení by ho sežralo zaživa. Chcou se o to místo ještě poprat a hlavně chcou jít s co nejlepší sehraností a co nejlepší formou do další sezony.

Jinak ale proti AC bez Mutua a Behramiho, takže to vidím tak nějak červenočerně... I když už možná s Freyem.

Reagovat
SqueeZy

to se spíš nedá nabídnout.. Ale nechám tě v tom

Reagovat
smazaný uživatel

To by byli United za hlupáky. Sir Alex není hlupák

Reagovat
r.mrazik

jak se jmenuje ta blazniva stranka? caughtoffside.com??

Reagovat
cristiano.K.

Del Neriho vyjádření se mi prostě líbí

Reagovat
10

na základě včerejšího zápasu bych si iluze nevytvářel, sešlo se docela dost věcí, který nám pomohli, měli jsme i štěstí...LM každopádně není nereálná

Reagovat
smazaný uživatel

To by se musel svět opravdu posr*t, aby se to podařilo. Nevím, ale byl bych asi raději bez EL.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neviděl, že chybělo málo a druhej poločas se vůbec nemusel hrát. Po včerejším výkonu by mohl být spokojený trenér Chieva, Ceseny, ne trenér Juventusu.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti k sobotnému zápasu: "Takový je fotbal, bravo patří Cassanovi za jeho nafilmovaný pád v pokutovém území."

Reagovat
Tsigi

Zanetti by měl držet hubu, když to sám v 70 minutě zabalil. Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Il Grande Capitano zkrátka nedává, že celou tu trágu zpečetil...

Reagovat
Jajinek

ještě si kopněte kluci...

Reagovat
panca

ty vole, co tady furt prudis. A schneijdra si nevidel fimovat? Pak tam placal rukama jak pominutej

Reagovat
juveforever

ja iba s výsledkom

Reagovat
Pipo123

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, ale kdyz chyta Storari je to parada... i kdyz sem velkej (ale opravdu velkej) fanousek Buffona, mozna bych byl pro to ho prodat dokud ma velkou cenu... je mozny ze se este nedostal do formy, ale Storari mi prijde o neco lepsi... Grosso taky skvely navrat, takovej zapas sem u nej nevidel dlouho... stejne tak Krasic, Matri, Pepe a Motta hrali suprove... jo a nezapomenout na Mela... neni moc videt, ale je to tahoun...

rozhodne bych chtel aby Del Neri zustal... maj prijit v lete 2 top posily a kdyz se uzdravi Quagliarella a podrzime Matriho a Aquilaniho tak to bude parada...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc velkou cenu nemá. Z těch peněz za platíš buď Matriho nebo Aquilaniho a tím to končí.

Reagovat
Francesco Totti AS

"odehráli jsme skvělý první poločas a trefili jsme břevno" ...."Marco Storari předvedl několik báječných zákroků a nezapomínejte, že byl členem mládežnické akademie Říma, takže můžete říct, že trénoval dobře" ...poslední odstavec

Reagovat
DelPiero137

Myslim ze sme mali dost stastia ze sme vyhrali. Neverim ze sa Grossovi, Pepemu podari zopakovat tak dobry vykon v dvoch zapasoch po sebe.

Nebol to zly vykon, ale neda sa to povazovat za vytazstvo s prehladom, ktore mozeme kedy kolvek zopakovat. Nemyslim si ze by Luigi nasiel ten spravny system+chyba vela opor.

Uvidime v dalsich zapasoch, takto je aspon malicka nadej na 4 miesto a zapasy budu napinave. Ostava len dufat

PS : Matri sa mi zacina pacit. Chlapec bojuje, snazi sa a nejakym zazrakom je vzdy tam kde sa nieco zomelie. Nie je to utocnik ktoreho by som si predstavoval ako numero uno v zostave ale ma moje sympatie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele