Del Bosque: Když budeme hrát jako dnes, bude těžké nás porazit

30.06.2010, 08:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (102)

Přidat komentář
14titi

Když budeš nechávat fabregase pořád jen na lávce,tak si tě najdu

Vincete z lesa!

Reagovat
Xavi

To je fakt neuvěřitelny, lidská blbost je fakt nekonečná.

Reagovat
14titi

No tak sere mě to.Nevim co víc by už měl dělat aby ho stavěl.Nebudu se tvářit jako nestranej nefanoušek arsenalu,ale dostává fakt málo prostoru!

Reagovat
Xavi

Viděl jsi zápas proti Chile, kde Fabregas hrál něco kolem půl hodiny?

Reagovat
SunFells

Myslíš tu půlhodinu, kdy si 4 hráči přihrávali na půlce bez jakéhokoliv zájmu předvést něco ve předu? Chápu proč Fabregas nehraje, ani mě to nijak nedrtí ..ale že vytáhneš zrovna takový "argument"

Reagovat
Xavi

Kdo jiný měl tolik ztrát?

Reagovat
SunFells

Statistiky ...Ono se dá celkem pochopit že když tam přijde jeden nabuzený náhradník a chce se předvést, tak ty ztráty budou ...Barcelonští se svou uspávanou na půli pole, když jde Chilanům o udržení stavu samozřejmě tolik ztrácet nebudou. Ale to je jedno, Cesc hrál hovno ...hrál hovno v zápase, kde dostal příležitost na půl hodiny a kde ostatní nejevili snahu něco hrát vepředu a to zkrátka není měřítko. Tahle sranda co teď hraje Španělsko navíc není pro něj a proto říkám, že chápu když ho kouč nestaví, kor když hraje na dva štíty.

Reagovat
Xavi

Předpokládám, že MS není na úrovni okresního přeboru a když tam Fabregas přišel, tak měl nějaké taktické pokyny. Takže to že Španělsko hrálo na údržbu a Fabregas se tam přišel předvést a vymýšlet si co chce to asi těžko. Prostě kazil a kazil ty podle vás strašně jednoduché přihávky co by soudě dle místních komentářů dokázal tady každý druhý.

Reagovat
SunFells

Do toho netahej mě, nic takového jsem nenapsal. Kazil a proč kazil jsem napsal výše ..on je prostě mnohem přímočařejší než Xavi, který na šampionátu hraje strašně přizdisráčsky (což mě u něj dost mrzí) a na nic si netroufne. Zatímco Cesc to prostě zkouší a Del Bosque ho tam mohl poslat s čímkoliv, hru by to nijak neovlivnilo ..a zase mu tolik nekřivdi, mimo ztrát vymyslel i dost nadějnou gólovou přihrávku.

Reagovat
afc

pre Arsenal je to len dobre,ze tak malo hrava.Pekne si oddychne a v juni sa prida k predsezonnej priprave.

Reagovat
14titi

Taky si třeba uvědomí,že by se ani v barceloně neprosadil přes ty dva,takže snad vezme rozum do hrsti a dodrží smlouvu s arsenalem

Reagovat
afc

Wenger ho nepusti,takze rozum do hrsti by si mali vziat hlavne funkcionari Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mála hráčů Barci, co bude opravdu oddychlej a svěží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
14titi

Viděl,ale neznamená že když nedal gol,tak ho nemusí stavět.Jinak já jsem jenom vyjádřil co mě žere,ale neznamená to že kdybych byl trenér tak bych to nedělal stejně!Bylo to s nadsázkou!

Reagovat
Xavi

Za tu půl hodinku přibližně, asi 11 ztrát... A ve španělském systému založeném právě na držení míče a přesných přihrávkách absolutně neakceptovatelné. Ikdyž to v každém systému...

Reagovat
smazaný uživatel

když se nad tím zamyslíš, tak vysněné Rosselovy posily hrají vcelku pod psa - Torres i Fabregas chtějí asi za každou cenu dokázat, že se jim do Barci nechce

Reagovat
Xavi

Jn. ale tak Fernando je po zranění, tam by se to dalo pochopit.

Reagovat
14titi

A fabredas ne?Zlomenina nohy ti nepřijde jako zanění?

Reagovat
Kily

na druhou stranu kdyby to vyšlo, tak máte najednou dražší lavičku než základní sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

no pozor. To zas asi ne. Hodně bude rozhodovat Ibra. Pokud bude hrát, nemá Čigy s Cescem na lavce šanci být dražší

Reagovat
14titi

11 krát nedal gol?Njn ale je dost těžký nastoupit a hned hrát jak bůh.Možná by do toho házenkářskýho stylu vnesl něco novýho.Třeba střelbu.

Reagovat
Xavi

Proboha 11 ztrát míče.

Reagovat
14titi

To mi došlo jen jsem tě opravoval,protože já psal o golu!

Reagovat
Xavi

Tak to je asi marny.

Reagovat
14titi

Potřebuju si zvýšit sebevědomí před zkouškou

Reagovat
j_mrazik

Tak přestaň nebo už nebudeš mít žádný.

Reagovat
j_mrazik

I kdyby dal gola, tak těch ztrát tam bylo fakt hodně. Ale taky to vychází z toho, že on jedinej z tý záložní řady se taky snažil otočit směrem k soupeřově bráně a neustále to nevracel stoperům. Dalo by se říct, že jedinej chtěl hrát. O ostatních se to říct nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

nejodpornější fotbal na MS, to mě víc bavilo Řecko než tohle

Reagovat
homeles8

Reagovat
cubinho

Reagovat
homeles8

vždyť je to pravda. Jestli tě ten jejich fotbal baví, tak napiš, já s kamrádem zajedu a za 50,- se na nás můžeš dívat, jak si hodinu přihráváme po zemi. Máš to stejný, jako se dívat na španělsko.

Reagovat
Fernando_Torres

Taky už mně to nebaví, kolikrát mohli centrovat do vápna, ale nee, oni to zaseknou a přihrajou zpátky stoperům...

Reagovat
homeles8

centrovat a nebo i střílet občas mohli. Jak se mi líbili ty 3 střely na začátku, tak pak s tim přestali a hráli prostě Španělsko

Reagovat
Xavi

Proč se nato teda pořád díváš a rychle musíš napsat do diskuse komentář o informační hodnotě nula. Jste fakt směšní, musíte mít prázdný život.

Reagovat
homeles8

jo, já mam prázdný život.

Reagovat
homeles8

dokonce live

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
homeles8

Jestli budete hrát jako včera, tak se dvat nebudu. Nuuudaaaaaaaaaa

Reagovat
Kily

nedívej, beztak na tvoje komentáře nikdo není zvědavý a spousta lidí tady je už jenom ignoruje

Reagovat
homeles8

Ale tahle hra Španělska je prostě hrozná. A s těma komentářema je mi to fuk.

Reagovat
Kily

nj, tohle je onen klasický přístup, ono vůbec nezáleží na tom, že Portugalsko včera bylo naprosto tragické, ono je totiž hlavní hodnotit jenom Španěly a celkovou úroveň zápasu hodit na ně. Možná kdyby si Portugalsko uvědomilo, že stav 0:1 znamená vyřazení a zkusilo vyrovnat, tak by ten fotbal byl daleko lepší a pohlednější, ale o to v případě spousty anglických fanoušků vůbec nejde, špatné je Španělsko a tečka

Reagovat
Arbiter

Kolik zápasů ze strany Španělů bylo pěkných na tomto mistráku? A kolik jich bylo nudných? A vždy je to vina těch soupeřů?

Reagovat
Kily

tragický výkon proti Švýcarsku, slaboučký Honduras nehodnotim, nepřesvědčivý výkon proti Chile s tím, že v osmifinále šel výkon Španělska nahoru a kontrolovalo skoro celý zápas, ve kterém mu za soupeře byli tragičtí Portugalci. To, že se to nelíbí všem, vím a akceptuju, já tam taky vidim ještě dost chyb a především mi chybí větší přímočarost hlavně od Xaviho, ale jenom narážim na to, že pro některé přítomné je třeba za každou cenu bít Španěly bez ohledu na špatný výkon soupeře. Španělé si navíc včera dovolili dát gól a ve zbytku zápasu díky svým přihrávkám nepustili podprůměrného soupeře k ničemu

Reagovat
homeles8

no právě, díky svým přihrávkám. Místo těch přihrávek mohli dát další góly.

Reagovat
Arbiter

Ono ten pohled je opravdu individuální, ale Španělům se to otlouká o hlavu z jednoho jediného důvodu a to kvůli tomu, jak se vyjadřují španělští hráči, že se snaží za každou cenu hrát pohledný fotbal (což předvedli hlavně v zápase proti Chile).

Reagovat
homeles8

Španělsko je mohlo a mělo porazit min. 3:0. No Španělsko nejni špatné, ale oni takhle hrajou furt, nejen proti Portugalsku (to bylo včera špatné).

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak to je

Reagovat
homeles8

a já Anglii nefadim

Reagovat
Kily

ok, tak jenom nesnášíš Barcelonu a tím pádem Španělsko, ono to vyjde na stejno

Reagovat
homeles8

Proč bych měl nesnášet Španělsko. kvůli Barceloně? Španělskej nároďák je mi jedno ani mu nefandim, ale ani mi nevadí. To samý Portugalsko, proto jsem čekal hezčí zápas.

Reagovat
Kily

mě ten zápas nakonec překvapil, protože jsem čekal ještě horší podívanou. Portugalci mají špatného trenéra a obrovské problémy s tím dát gól, není to prostě náhoda, že na MS ve třech zápasech neskórovali a v přípravě se jim dokonce povedlo nedat gól ani proti Kapverdám. Španělé taky zaostávají za tím, co předváděli v kvalifikaci, na druhou stranu se podle včerejšího zápasu dá usoudit, že i oni pochopili, jak dosáhnout úspěchu. Proč za každou cenu bavit diváky a riskovat vyrovnání, když mám nahráno a stačí mi jednoduše kontrolovat hru? Výsledek 1:0 je v konečném účtování stejný jako 5:0, prostě zaručuje postup a o ten jde především. Spousta jiných týmů se v podobném případě soustředí na pečlivou obranu, Španělé raději eliminují soupeře tím, že kontrolují hru, což včera bohatě stačilo

Reagovat
homeles8

Za každou cenu ne, ale měli na to a fotbal je o tom, aby bavil To je jedno, byly i o dost nudnější zápasy. Škoda že dali ten gól, stejně nebyl bůhvíjakej a penalty by mě bavili víc. A klidně by mohlo postoupit Španělsko, ale bylo by to zábavnější a votomtoje.

Reagovat
homeles8

nebo teda ještě lepší by bylo, kdyby POR vyrovnali a pak SPA postoupili na penalty.

Reagovat
Kily

nj, fotbalu fandící fanoušek má v dnešních dnech už smůlu, za sympatie se trofeje nedávají. Španělsko bývalo jednou z instancí, které zaručovaly i pohlednou hru, dneska už tomu tak není. Podobně působí i Nizozemci, ani v případě Brazílie to není žádný ofenzivní koncert, na jaký jsme bývali zvyklí, k úspěchu dneska vede především dobrá defenzíva a tou si já v případě Španělů zase tak moc jistý nejsem. Třeba stoperská dvojice moc jistě nepůsobí, včera moc práce neměla a dá se očekávat, že podobně tomu bude i v zápase s defenzivně laděnou Paraguayí. Pokud Španělsko postoupí do semifinále, tak by se až tam ukázalo, jak na tom v defenzívě opravdu jsou

Reagovat
homeles8

Tak Puyol mi přišel vždycky jistej a jinak se takhle odborně moc ve fotbale nevyzám, takže ti budu věřit . A moje osobní přání finále-Uraugay-Paraguay

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Radši si zkoukneš záznam anglické kopané a v rožku u toho budeš tiše onanovat. LOL

Reagovat
homeles8

přesně tak

Reagovat
Al Capone

proti tragickým Portugalckům se jim dobře hrálo, jsem na ně zvědavý až budou hrát proti opravdu silnému soupeři

Reagovat
Xavi

A kdo je silný soupeř. Vždyť to už je osmifinále mistrovství světa.

Reagovat
Al Capone

Portugalsko jím rozhodně nebylo, i když prohrávalo tak hrálo pořád stejně

Reagovat
Xavi

Neodpověděl jsi na otázku. Jinak to co hraješ je vždycky z větší části dáno soupeřem. Portugalci na ně prostě neměli, ale né proto že by byli slabí. Nebo ti jako připadá že mají slabý tým jo?

Reagovat
Al Capone

problém Portugalska je Queiroz

Reagovat
Pinturicchio

Kam se každé čtyři roky podívají díky konstelaci hvězd i průměrné týmy, mimo jiné letošní POR

Reagovat
kubys

Ty jsi úplně směšný, četl jsem tvé příspěvky i pod souhrnem, kde jsi jako jeden z mála nedokázal uznat, že to byl děs a že Portugalsko na to prostě nemělo. Jakmile Španělsko narazí na Němce nebo Argentinu, tak to bude o něčem jiném...

Reagovat
Xavi

Co ti mám nato říct?

Reagovat
smazaný uživatel

portugalsko hralo to na co malo. nemaju generaciu silneho stredu pola ako za figa ruia costu manicha..deca naturalizovali ako brazilcana ale aj ten uz je za zenitom a je to momentalne muzstvo bez playmakerov..cela muzstvo bolo ladene defenzivne, pepe, meireles, tiago, to su vsetko defenzivni hraci, pepe dokonca stoper, ako mali konkurovat xavimu ci iniestovi? :D..portugalci hrali to na co mali, tak ako mali poskladany tim a hrali nieco ako taliansky styl beton a brejky a kludne im to mohlo vyjst, mali slubne prilezitosti ( napr unik almeidu..)..Qeiros sa mi poydava viac ako Scolari, pretoze nejde o to ze scolari dosiel dalej ale oto ze quieros nemal na tychto MS jeden zly zapas..a mali velku smolu ze natrafili na spanielov, lebo ti podla mna maju jedineho ronocenneho konkurenta / Braziliu..argentina ma medzery / priemrna obrana a brankar a stred pola..

Reagovat
smazaný uživatel

.....tych prihravok je az moc ....

Reagovat
14titi

Presne tak iniesto,tak vystridej a pust tam fabregase,kterej snad vystreli na branu

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som prekvapeny ze Fabregas takmer nehra ..... ale pokial vyhravaju tak sotva bude menit zostavu V.D.B

Reagovat
14titi

asi tak.Tenhle rozjetej stroj a 3bratry v barcelonskym triku asi jen tak nikdo nenarusi.

Reagovat
Pinturicchio

Po těch pár dobrých zápasech se to MS zase propadlo do strašné nudy. A sledovat Španěle, když vedou, to je fakt zralé tak na vypíchnutí očí ... vlastních.

Reagovat
mesyas

táhni del Bůčku

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Pinturicchio

Del Bosque je sympaták a to ESP zrovna nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, že je bude težko někdo porážet... To jak dokáží udržet míč je neskutečný, některý kombinace (i když na půlce) byly fakt neskutečný. Už to vypadalo, že je Portugalci obklíčili a nemůžou míč udržet, ale oni si vždy najdou cestučku.

Možná trošku škoda, že hrají jen to, co jim stačí. Myslím, že kdyby hráli trochu víc na góly, tak by je přejeli vyšším rozdílem. I když chápu, že jde o MS a hrají radši na stoprocentní jistotu, ale pro nás u televize je to možná trochu škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

konečně názor a ne výlev ukřivděnýho fanouška Fabregase, Anglie, nebo bůh ví čeho ještě...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mr.Jindros

To, že už nejsou považovaný za největšího favorita, jim může jenom pomoct... stačí porazit Paraguay a jsou v semi, kde už se může stát cokoli. Mohli by to vyhrát, uvidíme.

Reagovat
cristiano.K.

prý velmi dobrý výkon.......já bych to tak uplně neviděl...casilas dost nejistej, obrana žádná sláva a to je portugalci neprověřili,v záloze sice pěkné kombinace,ale pouze k vápnu,chybí jim přimočarost a dravost chilanů,centry ze stran a více se talčit do koncovky,ale i přesto se můžou stát mistry

Reagovat
Kily

jj, souhlas, i když ono je otázkou, na koho centrovat do vápna. Vlastně tam je jenom nerozehraný Torres, druhý útočník Villa je pořád zašitý u levé lajny, jinak nikdo, naopak Portugalci měli ve vápně Alvese a Pepeho a jelikož hráli ze zabezpečené obrany, tak se centry jako ideální volba moc nejevily. Španělé mají při centrech šanci spíš při hře do otevřenější obrany, což proti nim ale asi jen tak někdo praktikovat nebude. Jedině nechat častěji hrát Llorenteho

Reagovat
Kily

vedle Alvese tam vlastně byl Carvalho

Reagovat
cristiano.K.

taky souhlasím....villa se zřejmě připravuje na angažmá v barce,kde bude hrát taky z leva a nutno říct,že se mi tam i líbí....torres sice není vzrůstem velký,ale má skvělý výskok a hlavou umí...jenže oni to španělé v první půli snad ani nevyzkoušeli centrovat...llorente včera ukázal,že má skvělý výběr místa jen ten gol nedal,bosque udělal s ním správný krok s ním hru oživil

Reagovat
Xavi

Tak se podívej na ten balón, se kterým hrají, jak letí. Vždyť je to úplně nepřirozené. Větší zrůdu balón jsem neviděl. Že se s tím hraje MS je ostuda, akorát to dělá z brankářů voly.

Obrana žádná sláva? Vždyť jediný co Portugalci měli byla teč Puyola a to tam mají hvězdnou Krystýnu a i další hráči jsou dobří.

Reagovat
cristiano.K.

ježiš vymlouvat se na míč s tím míčem jsou seznameni 2 měsíce,takže bez výmluv!!!!!! portugalci si nic nevytvořili to byly pološance zničeho spíš náhodné propadnutí balonu a španělům to dělalo starosti....jo dobří jsou,ale španělé jsou někde jinde a včera to bylo hodně vidět....simao-almeida se nemůžou rovnat villovi a torresovi....a ronaldo se nehne pro míč,když nemá jistotu,že ho získá...jen nafoukaná hvězda

Reagovat
Xavi

Jestli nevidíš jak ten míč lítá, tak seš úplně mimo. Může se s ním seznamovat třeba dvacet let, ale létá úplně na hovno, z ničeho nic změní směr.

Reagovat
Al Capone

ale to je jedno jak lítá, všichni mají stejné podmínky...

Reagovat
Xavi

Však já neříkám, že má někdo výhodu a jiný né, ale prostě pro ty brankáře je to hrozně těžké, se dívejte jak to lítá, vždyť je to úplně hrozný balón.

Reagovat
smazaný uživatel

A protože mají všichni golmani stejné podmínky (rozumněj špatné podmínky), tak mají potíže všichni...

A že měli dva měsíce na seznámení? To je pravda, ale taky si všimni, že si všichni celé ty dva měsíce stěžují. A nikoho to nezajímalo. Až během MS FIFA řekla, že je něco špatně a musí s tím do budoucna něco dělat a zapojit do vývoje i brankáře...

Reagovat
cristiano.K.

debata o míči ano ty míče jsou tak dělaný schválně,lítá to hrozně,ale to je účel.Všichni chtějí,aby padalo víc goů,tak se to tak vyrábí je to logické. Určitě by bránkaři měli být první, kteří míče zhodnotí.....

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dojdou až do finále

Reagovat
DelPiero137

Letosni MS je nejhorsi Sampionat vsech dob (Komercia, atmosfera na stadionoch, zle pocasie, zly rozhodcovia, zla lopta, slabe vykony hracov).

Keby tolko FIFA nevymyslala tolko a nechala hre volny priebeh, keby nerobila z vitazstva business otazku, muzstva by hrali uvolnenejsie a krajsie.

Takto ide kazdy za uspechom na ukor hry. Nikto nechce riskovat pohladnu hru a vyradenie, dokonca ani Brazilia!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Chile ?

Reagovat
smazaný uživatel

na titul tak ci tak nemeli....ale podivanou predvedli doposud nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Španělé nepředvedli ani jeden fotbalový zápas, který by nenudil, ve skupině jsem kromě Švýcarů prospal všechny jejich zápasy, s Hondurasem jsem usnul v 30 minutě a proti Chile v 50. a včera, kdyby nepadl gol Villy do 65 minuty tak taky zaspim.....Pro mě jsou Španělé jednoznačně jeden z nejnudnějších týmů(bohužel)...

Reagovat
kubys

S fotbalem, kde se hýbe jen Ramos s Villou, opravdu proti silnějšímu mančaftu neuspějete...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Paraguay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele