Dejte mi několik týdnů a budu ještě lepší, slibuje Götze

19.10.2020, 12:57
Aktuality
Mario Götze za sebou má hodně povedený první start v dresu PSV Eindhoven. Ofenzivně laděný německý fotbalista do nizozemského celku přišel před necelými dvěma týdny jako volný hráč, tehdy podepisoval dvouletý kontrakt a včera nechyběl v základní sestavě pro duel ve Zwolle. Na první trefu přitom čekal necelých devět minut...

Götze v osmé minutě vystihl špatnou malou domů od Clinta Leemanse, udělal kličku brankáři a do prázdné svatyně zakončil. Na jeho zásah ještě v první půli navázali Cody Gakpo a Donyell Malen, výsledek 0:3 následně vydržel až do konce.

"Mám velkou radost z výkonu celého týmu, těší mě výhra i můj výkon. Gól byl z části dílem štěstěny a z části mojí inteligence," hodnotil svůj debut v dresu nizozemského klubu.

Götzemu je 28 let a po minulé sezoně s ním neprodloužila smlouvu Borussia Dortmund. Mistr světa z roku 2014 se v neděli na hřišti objevil poprvé od 26. května, kdy zasáhl do souboje s Bayernem Mnichov.

"Cítím se dobře, znovu jsem nastoupil, dal gól a pomohl týmu. Moje fyzická kondice je lepší a lepší. Vím, že to zabere ještě několik zápasů, než bude vše stoprocentní, ale je pro mě důležité dostat se do tempa. Dejte mi několik týdnů a budu ještě lepší," slibuje Götze.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden gol dobrou sezonu nedělá

Reagovat
Thelvin

Zrovna jemu jeden gól udělal kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

O něm ještě prý uslyšíme.. ma čas

Reagovat
smazaný uživatel

Tlama hnusna

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
VersaceChain

overrated pero

Reagovat
smazaný uživatel

PSV letos titul?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele