Defoe v Portsmouthu jen hostuje

03.02.2008, 17:47
Aktuality
Stejně jako český útočník Milan Baroš zamířil do Portsmouthu na hostování i Jermaine Defoe. Kvůli nedostatku času s vyřízením permanentního přestupu zástupci "Pompey" a Tottenhamu našli jediné východisko. Manažer Harry Redknapp se však netají tím, že by Defoea rád získal natrvalo, což by se mohlo uskutečnit již následující týden.

Defoe zaujal pozornost fanoušků Portsmouthu hned při svém debutu, ve kterém dokázal skórovat a obrat o body favorizovanou Chelsea.

Celý Fratton Park si mnul ruce, jakou to získal posilu. Jenže nedělní tisk přispěchal s informací, že anglický forvard je oficiálně stále hráčem Tottenhamu. O pár hodin později hostování potvrdil také tiskový mluvčí Portsmouthu.

"Defoeův transfer byl z nedostatku času zprostředkován ve formě hostování. Všechny smlouvy budou podepsány a registrovány tento týden. Je to standardní metoda, když vás tíží čas," vysvětlil mluvčí klubu.

Naopak odejít z Portsmouthu nestihl Benjani Mwaruwari, který vyjednával v posledních hodinách lednového přestupního termínu s Manchesterem City. Celou situaci každopádně prošetří vedení Premier League a pravděpodobně povolí přestup pár dní po uzavření okna. Benjani proto zůstal v Manchesteru na hotelu a věří, že se transfer dotáhne do konce co nejdříve.

"Nemohu vám popsat všechny detaily, ale pět minut před půlnocí byly obě dohody na sobě závislé s tím, že za Benjaniho vyinkasujeme 9 milionů liber a okamžitě za ně koupíme Defoea," přiznal manažer Portsmouthu Harry Redknapp. "Soucítím s Benjanim, protože asi ztratil z toho všeho nejvíce. Snad se všechno vyřídí v pondělí a nakonec se stane hráčem Manchesteru City."

"Pokud ne, tak z hlediska nenasytného fotbalového manažera budu spokojen s tím, že se vrátí zpět. Nechtěl jsem o něj přijít, ale musel, protože to byl dobrý obchod prodat 29letého útočníka a nahradit jej 25letým," dodal Redknapp.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to už končí přestupový období?

Reagovat
smazaný uživatel

končilo posledního ledna :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

uz skoncilo 1.2.2008 0:00 slr nechci kecat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak díky

Reagovat
smazaný uživatel

smí se sem dávat jiný stránky???

Reagovat
Mart

níže máš pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

přísahal bych že před chvíli to tam nebylo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele