De Bruyne? Musíme počkat na Chelsea, zní z Wolfsburgu

07.01.2014, 10:49
Aktuality
Kevin de Bruyne v Chelsea strádá, většinu zápasů prosedí na tribuně a jeho odchod z klubu je na spadnutí. Největší zájem o jeho služby má bundesligový Wolfsburg, který nyní čeká na to, jak se Londýňané rozhodnou. Konečné slovo bude mít patrně manažer Blues José Mourinho.

Portugalec se několikrát nechal slyšet, že si nepřeje odchod žádného ze svých svěřenců v zimní přestávce, ale v případě De Bruyneho se nedá vyloučit jak varianta hostování, tak přestupu. Vlci dokonce již za belgického záložníka nabídli konkrétní částku, dvacet milionů eur však Chelsea odmítla s tím, že žádá o celých deset milionů více.

"Míček je nyní na straně Chelsea," uvedl sportovní ředitel Wolfsburgu Klaus Allofs. Jeho slova potvrzuje i hráčův agent Patrick de Koster, který už byl s Vlky vyjednávat v Abu Dhabi, kde je Wolfsburg na zimním tréninkovém kempu. "My doufáme, že se věci co nejdříve pohnou. Kevin si přeje odejít do Bundesligy," uvedl pro německý Kicker.

De Bruyne, jenž loni úspěšně hostoval v jiném celku Bundesligy Werderu Brémy, zatím v Chelsea paběrkuje. Z celkových jednatřiceti utkání Blues jich odehrál jen devět, z toho pět v základní sestavě. Tři z nich ovšem v Ligovém poháru, který José Mourinho využívá pro hráče druhého sledu.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (1657)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele