Dánové se krátce před zápasy přou se svazem o smlouvu

04.09.2018, 11:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Ale to je zase pěkný, že i v takový vyspělý zemi řeší problémy, který bych čekal spíš u nějakejch vidlákovů v Africe

Reagovat
Benfica

holt, žiadna krajina nie je dokonalá..

Reagovat
langosh

To já spíš naopa. Pokud máš právní stát, tak je vždy těžší se dohodnout. Spíš by mě překvapilo, kdyby to řešili třeba v Severní Kerei nebo Číně

Reagovat
ttopi

Tak tak, jak říkáš. V těchto zemích se o věcech moc nediskutuje.

Reagovat
Briggus

U nás je to lyžařský, v Dánsku fotbalový svaz

Reagovat
Zofka

Tohle je ale téma pravidelně skoro v každém sportu. Samozřejmě si toho často nevšimneme, protože se někdy dohodnou v pohodě a někdy to prostě trvá déle a dohoda vzniká obtížně. V HNL také celkem často stávkují a jsou výluky.

Reagovat
Pablos

HNL ...Hrvatska Nogometna Liga

Reagovat
Benfica

Reagovat
doshcz

tak to vypadá že za ně proti SVK zítra nastoupí výběr futsalistů a snad i nějaký youtubeři prej..škoda že pro Slováky je to jen přátelák :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne škoda všetkým čo si kúpili lístky, ani na Ukrajinu sa nedá ist, bude sa hrať pred prázdnim štadionom.

Reagovat
Greny

Vedení dánské fotbalové reprezentace nominovalo na nadcházející zápasy se Slovenskem a Walesem rezervní tým včetně několika futsalistů

Reagovat
ttopi

Spíš by se mělo napsat o co přesně jde. Spor o osobní sponzory hráčů a sponzory reprezentace - z toho není poznat jádro pudla.

Reagovat
Rudnevs

Od januára jednajú hráči a zväz o novom kontrakte ohľadom sponzoringu. Jedná sa o kontrakty reprezentačných hráčov s konkurenčnými firmami sponzorov zväzu.

Príklad - Dánsku reprezentáciu oblieka firma Hummel, zatiaľ čo Christian Eriksen má osobný kontrakt s konkurenčným Nike. V akom rozsahu bude teraz Eriksen robiť reklamu na Hummel?

Podobné záležitosti boli vysporiadané v zmluve, ktorá vypršala prvého augusta, hráči chceli zmluvu predlžiť, ale zväz chcel znenie zmluvy pozmeniť. Obe strany nenašli do minulej nedeľe spoločné riešenie. Hráči ponúkali predlženie zmluvy o mesiac, aby sa to doriešilo až po reprezentačných zápasov, to však zväz odmietol.

Reagovat
Benfica

konečne niekto kto napísal o čo vlastne ide, lepšie ako všetky novinové články čo som videl do kopy..

Reagovat
Pablos

Že nepřistoupí na měsíční prodloužení to mi příjde docela síla.

Reagovat
ttopi

A jak to bylo doposud řešeno? Sponzoring hráče by neměl po dobu plnění repre povinností kolidovat se sponzoringem svazu ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele