DANIEL ALVES SI VYBRAL LIVERPOOL

14.06.2006, 14:02
Aktuality
Sevilla zřejmě v létě přijde o svou hvězdu Daniela Alvese. O brazilského obránce mají zájem Barcelona a AC Milán, ani jeden z těchto klubů ale zřejmě nepochodí, Alves totiž jako svého příštího zaměstnavatele upřednostňuje Liverpool.

23letý fotbalista letos svému klubu výraznou měrou pomohl k triumfu v Poháru UEFA a konečné páté příčce v tabulce Primera Division. Sevilla měla dokonce blízko ke čtvrtému místu zajišťujícímu účast ve třetím předkole příštího ročníku Ligy mistrů, zásluhou lepších vzájemných zápasů se však na tuto soutěž může těšit Osasuna.

Daniela Alvese by v kádru Barcelony velmi rád uvítal trenér Barcelony Frank Rijkaard, jak se ale zdá, bude si muset nechat zajít chuť, pokud totiž brazilský obránce změní dres, chce se upsat Liverpoolu.

"Nechceme ho prodat, ale když hráč chce odejít, nemůžete mu přikázat, aby zůstal. Řekl nám, že se mu zamlouvá nabídka Liverpoolu, i když na nás nijak netlačí," sdělil prezident Sevilly Jose Maria del Nido. "Už za námi přišli s novou nabídku, ale odmítli jsme ji," prozradil dále první muž španělského klubu.

Alvese si po jeho vynikající sezóně vyhlédl manažer Liverpoolu Rafael Benitez. Sevilla za svou hvězdu požaduje 12 milionů liber, tato částka je podle anglického klubu přemrštěná a co nevidět by mělo začít jednání o jejím snížení.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NIEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Xavi

Ať jdou všichni Angličani doprdele! S Liverpoolem a Chelsea včele! Ať si vychovají nebo koupí někoho z Anglie a neserou se pořád do Španělska!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je špatná zpráva, snad za něj Liverpool tu přemrštěnou částku nezaplatí a Barca vstoupí do jednání..

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Proboha, Danieli, prosim, pojď do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musela od Barcy přijít nabídka a podle toho, co za něj SEvilla chce, tak těžko.. Přeci jen 12 mega liber za pravého obránce, to se mi zdá moc..A to podotýkám, že se mi Alvésova hra velice líbí a v Barce bych ho viděl hodně rád..

Reagovat
HOST*Daniel Alvese

Nejdu.Seru na Liverpool, chci do Sparty.

Reagovat
Marv

Co je moc to je moc Benitez se zblaznil

Reagovat
smazaný uživatel

Právě získali Guerrera - sakra to maj ve vedení někoho s kouzelnym prstenem nebo co? Van Buyten, Kompany, van der Vaart, de Jong - o všechny byl zájem ve velkoklubech, ale nikdo je nebyl schopen/ochoten zaplatit, pak přijdou ti lůzři z HSV a maj je, navíc za docela směšný částky. Tam musí makat někdo hódně schopnej a nebylo by od věci mu z Barcy zavolat...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Tak tenhle názor v sobě dusim taky už hodně dlouho. Občas blednu závistí, když HSV někoho uloví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele