Další ztráta pro Real Sociedad, Sadiq přijde minimálně o většinu sezony

12.09.2022, 18:56
Aktuality
Umar Sadiq (© AFP)
Real Sociedad před jedenácti dny utratil dvacet milionů eur a ty se začnou zhodnocovat až v kalendářním roce 2023. Velká posila do ofenzívy a nigerijský útočník Umar Sadiq je dlouhodobě mimo hru, o víkendu si vážně poškodil kolenní vazy a hrozí mu, že na trávníky se vrátí až v ligovém ročníku 2023/2024...

25letý Sadiq přišel z Almeríe a jedním z jeho úkolů je nahradit Alexe Isaka, který v létě zamířil do Newcastlu United. Pro tuto chvíli se hodně dlouho zastaví na třech startech a jedné vstřelené brance, důvodem je situace ze závěru prvního poločasu duelu na půdě Getafe.

"Ve včerejším utkání proti Getafe si přetrhl přední zkřížený vaz v pravém koleni," informoval baskický celek.

"Podrobné vyšetření z dnešního dopoledne potvrdilo obavy, jedná se o vážný problém, který si vyžádá operaci. O chirurgickém zákroku vás budeme informovat v nadcházejících dnech, po operaci začneme s rehabilitací a individuálním programem," stojí dále v prohlášení.

Pro Real Sociedad se jedná o dvojnásobně nepříjemnou zprávu vzhledem k tomu, že ze stejného důvodu je dlouhodobě na marodce rovněž další útočník Mikel Oyarzabal. Ten si koleno poranil v březnu a znovu k dispozici bude na přelomu roku.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dost pech, nevydržel ani tři poločasy

Reagovat
Seydou Doumbia

Nějak se to hráči kurví hned po příchodu do novýho klubu...čím to ? Jiný způsob tréninku, regenerace, posilování a potom ti to někde rupne nebo nějaká přílišná motivace se ukázat ?

Reagovat
Hafna

Obojí… navíc hráči mají za sebou dva roky ve kterých se mj dohravala Covid sezona a kontinentální šampionáty, čas na regeneraci ubyl.

Za mě si myslím, že i navýšení počtu střídání a hráčů na lavičce tomu muže přispět, protože i když jdete na lavičku tak se zahrivate, rozvicujete atd atd narozdíl od tribuny

Reagovat
Gimme

Řím jako mateřský klub se nezapře...

Reagovat
smazaný uživatel

Prokletí Trigorie

Reagovat
santini

Fakt smola tvl. Tesil som sa na neho

Reagovat
SunFells

Škoda ho

Reagovat
LeonardoUžoa

20mega v hajzlu no.

Reagovat
Mass

wasted!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele