Další posila pro Marseille, góly bude mít na starost Alexis Sánchez

10.08.2022, 15:28
Aktuality
Jenom dva dny byl bez angažmá Alexis Sánchez. Chilský křídelník se v pondělí vyvázal z kontraktu v Interu Milán, následně odcestoval na jih Francie a dohodl se na spolupráci v Marseille. V průběhu dnešního dne pak absolvoval zdravotní prohlídku a odpoledne podepsal smlouvu...

Jihoamerický fotbalista se Marseille upsal na dva roky, na zádech bude nosit číslo 70 se jmenovkou Alexis.

"Olympique Marseille dnes oznamuje příchod Alexise Sáncheze. Chilský internacionál byl bez zaměstnavatele a na svém kontě má 143 startů za národní tým. Během kariéry získal celkem sedmnáct trofejí, smlouvu podepsal po úspěšně absolvované zdravotní prohlídce," stojí v prohlášení na internetových stránkách OM.

33letý fotbalista přišel do Evropy v létě 2006 a vystřídal dresy Udinese, Barcelony, Arsenalu, Manchesteru United a Interu Milán. Dvakrát se s chilskou reprezentací radoval z triumfu na jihoamerickém šampionátu, ve své sbírce má i jeden italský a španělský titul.

Vedení Marseille je na přestupovém poli hodně aktivní a Sánchez není ani zdaleka první letní posilou, už před ním přišli Jordan Veretout, Luis Suárez, Jonathan Clauss, Isaak Touré, Chancel Mbemba, Nuno Tavares a Rubén Blanco, z hostování se navíc vrátil Samuel Gigot.

Autor: Tomáš Pavlík / om.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Mandanda_30

Tak to musíme dát zase minimum top 3 aji kdyby trénoval Lampard

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevím co si o tom myslet moc. Vše asi záleží na tom jakou bude mít ještě motivaci makat, kvalitní hráč to stále musí být.

Reagovat
Mandanda_30

Věřím mu, že to nějak zvládne Jen kdyby přišel o měsíc dřív, tak by tady teď ještě byl Sampaoli, ale co už, lepší pozdě než nikdy

Reagovat
John Obi Mikel

Je to vtipný. Sampaoli odešel, že neposilujete a vy jste hned po jeho odchodu začali posilovat.

Reagovat
Mandanda_30

Vtipný ale hlavně podezřelý, nejspíš vedení chtělo aby odešel z nějakýho důvodu nebo moc tomu nerozumim jinak

Reagovat
Mandanda_30

Jako je to rozhodně upgrade na De La Fuenteho a Luise Enriqueho A už rozhodně lepší vidět jeho běhat po křídlech než Kolašinace s Lirolou

Reagovat
Eichel

Ten Konrad je skutočne taký zlý?

Reagovat
Mandanda_30

No on jako na začátku byl dobrej, jenomže pak se zranil a od té doby už skoro vůbec nehrál, takže se ani do žádné formy po tom zranění dostat nemohl

Reagovat
Mandanda_30

a když už hrál tak nic moc neudělal, za 22 zápasů z poslední sezóny má 3 asistence a ani jeden gól, takže asi tak

Reagovat
Eichel

Dík, mne sa v Béčku Barcelony docela pozdával a veril som mu, že môže byť platný. Tak snáď sa ešte chytí.

Reagovat
Mandanda_30

Reagovat
noustres

Pokus o Galaktikos? Totální posilňování.

Reagovat
milan78

v top formě za chile, byla radost koukat a sázet.., v udine sem ho registroval, v barce už ne, to jsem měl chlastací období a na sázení jsem na několik let zanevřel, abych se vrátil v top formě

Reagovat
Israha

Důležitá posila, protože v kádru krom Payeta chyběli hráči, zvyklí pravidelně hrát velký fotbal na klubové i repre úrovni, což se zejména v pohárech velmi projevovalo. Pokud nebude lemplovat, může ty dva roky týmu pomoct po této stránce ohromně, a čuch na góly mu snad zůstal taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele