Další nový trenér v Laziu, kormidla se ujal Baroni

11.06., 18:29
Aktuality
Marco Baroni (© AFP)

Z roku 2024 ještě neuplynula ani polovina a římské Lazio má již třetího trenéra. Novým kormidelníkem římského klubu se dnes oficiálně stal Marco Baroni, v hlavním městě Itálie podepsal víceletý kontrakt.

Podle tisku se jedná o dvouletou smlouvu, jejíž součástí je opce na třetí rok.

Baroni na podzim oslaví 61. narozeniny a kvůli angažmá v Laziu se vyvázal z působení v Hellasu Verona. V dřívějších letech vedl Pescaru, Novaru, Benevento, Frosinone, Cremonese, Regginu a Lecce.

Na lavičce Lazia došlo ke změně už v březnu, tehdy rezignoval Maurizio Sarri a jeho povinnosti převzal Igor Tudor. Chorvatský kouč dokončil sezonu a následně odstoupil i on, důvodem měly být neshody ohledně podoby kádru, někdejší stoper požadoval výměnu osmi fotbalistů, což razantně zamítl prezident Claudio Lotito.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
El Matador

Tak teda vítej. Na příští sezonu sem zvedavej. Jestli se naplno prosadí Isaksen, Castellanos a Rovella. Hellas sem loni nějak nesledoval, podle livesportu vypadá že hráli 4-2-3-1 nebo 4-3-3?

Reagovat
Mönchengladbach

Rozhodně už je čas vrátit titul zpět do Říma.

Reagovat
Panini Calciatore

Tiez si myslim ze AS nan caka uz dost dlho

Reagovat
Mönchengladbach

Teď Lazio a další rok AS. Jako na přelomu tisíciletí.

Reagovat
Seydou Doumbia

takhle marná ta liga snad není aby Lazio mělo šanci na titul ne?

Reagovat
Raffaello

To by museli minimálně 8 týmů přeřadit do Serie B nebo alespoň dá každému minimálně 30 bodový deficit. Tyhle provinční kluby.

Reagovat
Seydou Doumbia

no právě myslím si to samé lacjo to je asi jako lyon, kdyby se někdo chtěl srát do mého týmu tak si ho sejmu sám

Reagovat
Pipo123

Extremne marna, ale Lazio este viac

Reagovat
Seydou Doumbia

no když napíšu já že ta liga je marná tak stejně od všech schytám hejt, tak to můžete psát jen vy fanoušci SA

Reagovat
Largo

Reagovat
Panini Calciatore

22.7. hra AS priatelak v Kosiciach proti domacemu FC

Reagovat
Largo

Díky!

Reagovat
El Matador

V Římě titul nebude ještě pěkně dlouho.

Reagovat
Panini Calciatore

Sucasny Inter nema konkurenciu a robi vsetko preto aby si tento status udrzal aj najblizsie roky tym ze predlzuje kontrakty nosnych ludi ako Inzaghi, Lautaro, Barella atd + zatial vhodne doplnil tim Zielińskim a Taremim.

Za nim su 4 timy na zhruba rovnakej urovni, Juve, Milan, Napoli, Roma ale o stupen nizsie.

Viola a Lazio este o trochu nizsie.

Conte moze Napoli opat prebudit ale zatial to vyzera ako Vezuv, clovek nevie kedy a co vybuchne.

Zieliński je prec, Di Lorenzo chce odist, Kvara sa nebrani PSG, Osimhen ked dostane ponuku tiez chce ist. Ale takato situacia bola aj v lete 22, tifosi sa burili ked odisli Kim, Mertens, Insigne a dalsi a ADL bol razom najnenavidenejsi muz v celej Kampanii.

Potom priviedol mlade pusky a bolo z toho scudetto s ktorym fakt nikto neratal a navyse uplne suverennym sposobom start-finis alebo tiez one horse race.

On je schopny zase prekvapit navyse Conte je zaruka uspechu lebo problem tejto sezony boli treneri nie hraci, oni boli len obete nefungujuceho systemu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele