Lazio má náhradu za Sarriho, na lavičku by měl usednout Tudor

15.03., 16:20
Aktuality
Igor Tudor (© AFP)

Vedení římského Lazia by v nejbližších hodinách mělo oznámit jméno nového trenéra. Na lavičce italského klubu před několika dny skončil Maurizio Sarri a jeho povinnosti podle všeho převezme Igor Tudor.

Někdejší chorvatský obránce v minulosti vedl Hajduk Split, PAOK Soluň, Galatasaray, Udinese, Hellas Verona a do konce minulé sezony stál u kormidla Marseille. Lazio mu dá přednost před trojicí bývalých hráčů Tommaso Rocchi, Miroslav Klose, Cristian Brocchi, podle tisku je na světě dohoda o kontraktu platném do června 2025 s opcí na dalších dvanáct měsíců.

Laziu se letos nedaří a o víkendu bude měřit síly s Frosinone. Tudor by toto utkání měl sledovat zatím jen z tribuny, tým místo něho povede dočasná náhrada v osobě Giovanniho Martusciella.

Sarri byl v Laziu pod tlakem už hodně dlouho a tisk nedávno informoval o dalších záměrech vedení, které chtělo po sezoně ukončit spolupráci. Rozchod urychlily poslední výsledky a výkony, vše vyústilo v Sarriho rezignaci, pod rozhodnutí se podepsal i přístup samotných hráčů.

"Vidím, že už mě nenásledujete. Někteří z vás působí úplně jinak než v minulé sezoně. Rozhodl jsem se rezignovat. Pokud je problém ve mně, odstoupím, abyste mohli ročník zakončit pozitivně," řekl Sarri na rozloučenou.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Godwinson

Supr náhrada, bravo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak minimálně lepší jak šašek Gatusso, který jediný co umí je křičet

Reagovat
Kucka

Jsem myslel, že v OM byl dobrý, než se rozhádal s vedením? Což teda pro práci pod Lotitem není ideální kvalifikace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele