Trenér Lazia Sarri po další porážce nabídl rezignaci

12.03., 16:38
Aktuality
Maurizio Sarri (© AFP)

Vedení Lazia svolalo urgentní schůzi, na které bude řešit otázku trenéra Maurizia Sarriho. Římský klub včera zaznamenal další nezdar, když doma nestačil na Udinese (1:2), kormidelník měl dnes odpoledne nabídnout rezignaci.

Lazio prožívá nepovedenou sezonu a vážně mu hrozí, že si v příštím ročníku nezahraje evropské poháry. V tabulce Serie A je na devátém místě se sedmibodovou ztrátou na šestou Atalantu a jedenáctibodovým mankem na čtvrtou Bolognu. Před týdnem navíc vypadlo z Ligy mistrů a další zklamání přišlo v pondělí proti Udinese.

Po závěrečném hvizdu se na hráče i trenéra začala snášet kritika, fanoušci svůj tým vypískali a prezident Claudio Lotito se sportovním ředitelem Angelem Fabianim na dnešek svolali poradu, na níž chtěli vyčistit vzduch. Své plány má i Sarri a různá média z Pyrenejského poloostrova se shodují na tom, že kouč rezignoval.

Sarri se týmu ujal v létě 2021 a smlouvu má do června 2025. O jeho odchodu se mluvilo dlouho a konkrétnější byl minulý týden tisk, vedení podle něj mělo v plánu ukončit spolupráci s kormidelníkem za tři měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pipo123

Lotito prijal rezignáciu, padajú mená nástupcov, zatiaľ to vyzerá na Rocchiho, trénuje mládež v Laziu a často sa spomína Klose.

Ešte ráno sa písalo že po zápase bolo dusno v kabíne Lazia, údajne Sarri nechcel rezignovať, ale stratil kabínu, po včerajšku ho mal v kabíne kritizovať Alberto a Immobile.

Dúfam že to bude Klose

Reagovat
Salfovic

Proč Kloseho s minimem zkušeností ?

Reagovat
Pipo123

Tak on ani Rocchi nemá tie skúsenosti, pochybujem že teraz Lotito získa niekoho lepšieho, skôr by sa mohli chytiť ako Inzaghi, reálne to vidím v lete na Tudora alebo Gattusa,

Reagovat
El Matador

Jenom ne Gattusa to už rovnou můžeme zkusit Beniteze, kterej dostal padáka ve Vigu

Reagovat
Rudnevs

Nebol Sarri už v Laziu niekedy tak v 2016 a po dvoch dňoch taktiež rezignoval?

Klose bol v Altachu prepadák, ale tam s tým kádrom asi nič lepšie ani nešlo, ťažký tím na začiatok kariéry. Zaujímalo by ma, ako by sa mu viedlo s Laziom, ale po Altachu ho sotva vezme nejaky tím väčšieho mena.

Reagovat
Pipo123

To bol Bielsa

Reagovat
Blasphemer

Jdu na zápas a pak hned vyhodí trenéra. Talisman.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele