Cutrone se opět stěhuje, tentokráte si ho vypůjčila Valencia

01.02.2021, 09:27
Aktuality
Dres třetího klubu v probíhající sezoně oblékne Patrick Cutrone. Italský útočník zůstává kmenovým hráčem anglického Wolverhamptonu a po neúspěšném hostování ve Fiorentině byl nyní zapůjčen do Valencie, ta hlásí jednu novou tvář také do zadní řady...

Třiadvacetiletému Cutronemu se dříve dařilo v AC Milán, Rossoneri s ním ovšem v dlouhodobých plánech nepočítali a prodali ho do Wolverhamptonu. Do Violy odešel hostovat před rokem a dal jenom pět branek, v probíhající sezoně se do listiny střelců nezapsal ani jednou a začátkem ledna proto zvolil dočasný návrat do Premier League.

"Mám velkou radost, že zde mohu být, o působení ve Valencii jsem měl velký zájem. Už se těším, až se setkám se spoluhráči a trenérem a začnu hrát. Všichni víme, že Valencia je velkým klubem se skvělou historií, je to pro mě velká čest," prohlásil po podpisu smlouvy.

Cutrone bude ve Valencii hostovat a za pět měsíců se vrátí do Wolverhamptonu, součástí dohody totiž není opce na prodloužení spolupráce.

Vedení Valencie je hodně aktivní a z Benfiky si na hostování vypůjčilo v Lisabonu nepotřebného obránce Francisca Ferreiru. Další novou akvizicí se dnes stane záložník Christian Oliva z Cagliari.

Autor: Tomáš Pavlík / valenciacf.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Milan.B

Z teba uz nic nebude kamarat... Skoda

Reagovat
kissak

Ani nevím, kdy naposledy byli v sestavě kola dva hráči Magpies

Reagovat
viteezy

Ferro bude skvělá posila ke dvojici Gabriel a Guillamon do rotace

Reagovat
Mass

Nechápu, jak se Mangala mohl proměnit z francouzskýho reprezentanta v totálně nejistýho a nepoužitelnýho hráče. A to přitom má 29 a měl by zažívat top výkonnost.

Reagovat
Kucka

To pravidlo, že hráč nesmí za sezonu nastoupit za víc než 2 kluby, už zrušili?

Reagovat
Ferguson6

Nie je to za rok?

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak pokud nenastoupil za vlky, tak to splní ne?

Reagovat
Člen_zlořádu

Teď koukám že tam minuty má letos, tak kdo ví

Reagovat
Kucka

Jojo, právě. Taky jsem nejdřív myslel, že se tam jen otočil a šel na jiné hostování, ale pár minut na place byl.

Reagovat
hamanek21

Letos to kvůli covidu dali na tři týmy na sezonu

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě tedy také překvapení, že může do třetího klubu

Reagovat
cresposuper

Valencia musi byt v dobrych srackach, ked berie hracov ako Cutrone a Oliva.

Reagovat
Black Jagir

Cutrone je oproti Sobrinovi posun k lepšímu a Oliva je na rozšíření kádru, protože doteď jsme měli do středu zálohy jen Solera, Račiče, Wasse (ten ale hraje beka, protože Correia je marnej) a nezkušené Esquerda a Koindrediho.

Reagovat
cresposuper

Ok, ale uz len v Serii A je dost kvalitnejsich a pravdepodobne dostupnych hracov na tie posty.

Reagovat
Black Jagir

Vedení nechtělo pustit ani chlup navíc. Lepší, než kdyby nikdo nepřišel. Stejně to ale bude boj o udržení.

Reagovat
Mass

Valencie ve sračkách opravdu je, i když pár dobrých hráčů tam ještě zbylo, takže liga se udrží, ale na víc to neni. Cutrone a Oliva sou lepší než Sobrino a Esquerdo (který maj tak na druhou ligu max.).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele