Cutrone oficiálně vyměnil Wolverhampton za Fiorentinu

10.01.2020, 20:42
Aktuality
Fiorentina do úspěšného konce dotáhla příchod Patricka Cutroneho. Italský mládežnický reprezentant se do vlasti vrací na hostování do konce nadcházející sezóny z Wolverhamptonu Wanderers, součástí dohody je povinná opce ve výši 16 milionů eur...

Cutrone je odchovancem AC Milán, kde zažil povedený ročník 2017/18, následně se mu však tolik nedařilo a po minulé sezóně vyměnil Itálii za Wolverhampton Wanderers.

Na anglické scéně se však 22letý útočník příliš neprosadil, když zasáhl do čtyřiadvaceti soutěžních zápasů, ve kterých skóroval pouze třikrát. Další branky už potom nepřidá.

Rodák z Como se vrací na Apeninský poloostrov, kde bude do konce příští sezóny hostovat ve Fiorentině, která ho posléze získá natrvalo. Toskánský celek za půjčku zaplatí 3 miliony eur a dalších 16 doplatí za přestup, takže "Vlci" na transferu nebudou tratit.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (82)

Přidat komentář
Smreky
Reagovat
bbbauch

wow, to jsem necekal. Kez by se chytil

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to další Portugalec ten Dias?

jinak super teda

Reagovat
TheMally11

neznal jsem, ale RIP in peace

Reagovat
Neutron

stale malo

Reagovat
smazaný uživatel

Ac si ho mělo nechat a vysrat se na Piatka.Cutrone uz by mel aspon 10 golů

Reagovat
Setwo

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako lepsi by asi nebyl, to si priznejme. Ale aspon je to srdcar. Na druhe strane nahradnika delat nechtel a na zaklad by to nebylo, takze bohuzel. Jako zolika na lavicce bych ho mel v tymu moc rad.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pls nekdo kdo studuje na SLU

Reagovat
The Krupy

No bolo mu treba trepať sa do takej riti? Aspoň že je už zase doma

Reagovat
Dron

Achjo, další ze série projebaných talentů. Vsadím se, že ve Fiorentině bude zářit, což bych mu jen přál.

Reagovat
1899-1995

Caldara do Atalanty na rok a půl s opcí 15 mil€. Zájem o Kjeara, kterej se v Atalantě neosvědči a evidentně na to nemá. Já tomu vedení už fakt nerozumím nebo mi něco uniká?

Reagovat
fenixLFC

dalsi marny talian, dalo sa cakat ze vyhori.

Reagovat
Rudnevs

Pozerám, že ty tých Talianov, Seriu A a všetko talianske vyložene miluješ...

Reagovat
Lech

Reagovat
fenixLFC

ako kedy ciastocne do nich rypem pretoze sa chytaju neskutocne lahko ale ciastocne aj kritizujem veci ktore su pravda ale ktore si nie su schopni priznat (upadajuca kvalita, rozosieranie europskych sutazi, zakulisne hry vo svoj prospech, kvalita talianov co prichadzaju do anglicka atd atd...)

Reagovat
Pinturicchio

Ještě, že nám to pravidelně chodíš vysvětlovat, retarde.

Reagovat
10

my tě nemít, tak ani nevíme kolik je hodin, demente

Reagovat
Gazdo

A co pizza?

Reagovat
Pinturicchio

* A co, p*ča?

Reagovat
Yanek

Díky brácho!

Reagovat
Fortex

By me zajimalo proc fanousci Liverpoolu jsou takovy idioti

Reagovat
Neutron

ked sa nedarilo aspon ich tu nebolo tolko, ale teraz

Reagovat
Fortex

No právě. Fakt to nechápu co jim v těch hlavách precvaklo že se musí tak chovat.

Reagovat
The Krupy

Najvtipnejšie je, že roky vytýkali fanúšikom United, akí sú arogantní. No oni boli v porovnaní s nimi slabý odvar. Nevedeli prehrávať, nevedia ani vyhrávať

Reagovat
Neutron

Reagovat
Fortex

No to máš pravdu

Reagovat
ED91

Reagovat
Alberto Aquilani

Odvádzaš neuveriteľnú prácu, vďaka Ti za ňu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
The Krupy

Nízke IQ v kombinácii s nebezpečne vysokým sebavedomím a nulovou schopnosťou rozpoznať realitu v praxi. Ešte že vymysleli ten internet, inak by si nemal čo robiť.

1. Upadajúca kvalita - to si tu prizná každý, nikto so zdravým rozumom nebude tvrdiť, že je na tom Seria A tak ako pred rokmi, keď bola suverénne najlepšou ligou sveta. Ja sám som niekoľkokrát o tejto téme hovoril v súvislosti s Calciopoli, ktoré to celé odštartovalo. Takže hneď prvé klamstvo z tvojej strany. Na strane druhej, každá liga má lepšie a horšie obdobia, rovnako ako jednotlivé kluby, tvoj Liverpool sa titulu dočká po tridsiatich rokoch, mal by si to vedieť najlepšie. Raz si hore, raz si dole a myslím že každému v SA sekcii je úplne jedno, ako sú na tom kluby z Anglicka či Španielska, my sa dívame radi na taliansky futbal, nech sú už okolnosti akékoľvek. Pamätaj že meranie penisov na internete ti v živote nič nedá, navyše ty tu vystupuješ ako "advokát najúžasnejšej ligy na svete". Nechcem ti brať ilúzie ale ty s tou ligou nemáš nič spoločné, akurát na ňu čumíš rovnako ako milióny ďalších ľudí na svete, takže v ničom nie si špeciálny.

2.Rozosieranie európskych súťaží - tu neviem čo konkrétne myslíš, no nikto nič nerozosiera a po tom žváste ktorý si vygrcal pod taliansky superpohár asi nemá zmysel nič písať, no pri španielskom superpohári v Arábii si v diskusii mlčal. A ak ti vadia 4 miesta pre talianske kluby v LM, choď sa sťažovať kompetentným orgánom, napíš im list a uvidíš, možno jeden slovenský fanúšik Liverpoolu dokáže urobiť zmenu. Jo a ten štvrtý klub, ktorý si mimochodom hejtoval už od posledného kola minulej sezóny bez akýchkoľvek znalostí (klasika) sa prebojoval až do osemfinále, takže si s tvojou teóriou že nemá v LM čo robiť vytrel riť. Hoci sa ti musí nechať, že si fantasticky zmenil rétoriku z "dostávajú v LM výprask, nemajú tu čo robiť" na "postúpili len tak tak". Presne takéto interpretačné zmeny používajú Harabinovci a Kotlebovci, ktorých v politických diskusiách pravidelne kritizuješ.

Reagovat
fenixLFC

1, ja si prave nemyslim ze som specialny kvoli sledovaniu ligy, to je prave problem vas najma juventunov ktori si myslite ze ste pupok sveta.

2, rozosieranie europskych sutazi- kto je najvacsi propagator a a pretlacatel superligy? juventus. tolko k tomu

3, zakulisne hry- to je to co spominas v druhom bode. srie A nemala na to aby si uhrala zastupcov na ihrisku tak si vyplakala styri iste miesta. podobny odpad ako jagrovo saskovanie s kladnom. to ze teraz postupila atalanta je mile ale irelevantne. postupili vam zo 4 timov dva a aj tento pocet mate vdaka nezasluzene zvysenemu poctu miest. bez nich ste tam ten posledny tim neboli pravidelne schopni dostat. takze sa tu zas chvalis niecim co ste si nezasluzili a vyhadali v zakulisi, presne ako pisem

co sa tyka toho len tak tak tak je to sice na jednu stranu pravda ze tak psotupili (co nemozes spochybnit) a najma si teraz nie som isty ci si ma s niekym nepleties ale to je celkom fuk.

zakon akcie a reakcie je to spravne pomenovanie. dlhe roky ste si tu z PL robili srandu ale ked sa vam ta reakcia vrati tak uz vas ide rozdrapit. komentovat co sa v serii deje mam cas ked sa nudim v praci pisem kriticke komenty ku vsetkym ale len vas ide rozdrapit ked vam niekto na tu vasu ligu siahne. a to aj ked sa spyta nieco normalne tak hned prejdete do protiutoku. ale v pohode, vasa vec

Reagovat
The Krupy

No, lenže ty si sa nikdy nič normálne neopýtal, stále prídeš, napíšeš blbosť a dovidenia. Ďalšou vecou sú kritické a hlúpe komenty, to je ten rozdiel. Ten prvý bod je vtipný hlavne v súvislosti s tým, čo tu v poslednom čase predvádzajú fanúšikovia Liverpooliu.

Superliga je koncept o ktorom sa začalo hovoriť na prelome milénia, v Pro Footballe o tom vychádzali články, to nie je výmysel Agnelliho, ktorého podporuje x ďalších klubov. Tak hejtuj všetkých, nejaké výkriky o najväčšom, strednom a najmenšom podporovateľovi sú úplne mimo

Nevidel som ťa nikde kritizovať 4 miesta pre Bundesligu, ktorá je na tom v Európe viacmenej podobne. Nemci podľa tvojej logiky nevyplakávali? Kompetentní tak rozhodli, chceli tam viac tímov z najlepších líg. Ak si prečítaš hocijakú zahraničnú diskusiu, o SA tam vyjadrujú s rešpektom, to len tu na EF vznikol takýto divný móres hádzať ju na úroveň gruzínskej ligy.

A čo sa týka toho vysmievania z Anglicka, v časoch keď to bolo možné asi na tomto portáli nebol nikto z nás registrovaný. To že sa tam hral donedávna dosť naivný futbal je proste fakt. Ja tu môžem tiež argumentovať výkonmi PL tímov v Európe, uplynulú sezónu môžeme považovať za výnimku ale nemusíme, veď dlhé roky hrali anglické kluby absolútne hovno a smiala sa z nich celá verejnosť.

Ako mne je úplne jedno či máš rád taliansky futbal alebo nie, nikto nie je povinný fandiť, ale ak ťa to nezaujíma ako tvrdíš, tak to fakt nesleduj a nekomentuj. Ja absolútne nečítam články z českej ligy lebo ma nezaujíma. A ak komentuješ, tak normálne. Lebo týmto celým čo tu predvádzaš vlastne potvrdzuješ, že ťa tá liga zaujíma veľmi, viac než si ochotný priznať si

Reagovat
Zark

nakonec jeste fenix zacne fandit italskemu fotbalu.. to je otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
The Krupy

3. Zákulisné hry vo svoj prospech - zrejme nejaká konšpiračná teória z tvojej hlavy, Calciopoli bolo pred takmer pätnástimi rokmi a vo vedení sa vymenil každý, AC malo podobný škandál v 80. rokoch, no a vytvorenie superligy nechce len Juventus. Takže opäť nijaké dôkazy, no plná huba vymyslených fabulácií, opäť odkazujem na Kotlebu a Harabina.

4. Kvalita hráčov v PL - opäť ďalší nezmyselný pokus o ospravedlnenie slepého hejtu. Z Talianska nikdy neodchádzali najlepší hráči do Anglicka a najlepší Angličania nikdy nehrali v Taliansku ale doma. Z PL chodili do SA takisto väčšinou len šupáci. No a keď chceš niekoho hejtovať, nehejtuj hráčov ktorí si idú zarobiť do "futbalového raja" ale tých fantastických odborne vyškolených skautov/trénerov z Premier League, ktorí ich privedú.

Viem že som ti venoval zbytočne dlhý post a napíšeš niečo v zmysle že ťa strašne riešim, no nie je to tak. Skús sa nad tým zamyslieť, pretože u teba to nie je trolling. Sústavne tu vypisuješ klamstvá pretože ligu nesleduješ a nemáš nijaké relevantné info, keď ti to niekto vytkne odpíšeš, že ty nemáš čas a ani chuť sledovať podradnú ligu. Nevidíš ako sa sám zhadzuješ? No komentovať všetko čo sa v talianskej sekcii udeje máš čas.

A to, čo ty označuješ za "nezvládanie" fanúšikov SA, je obyčajný zákon akcie a reakcie, ak píšeš sračky, priprav sa, že ti na ne v diskusnom fóre skrátka niekto reagovať bude. Bavíme sa síce len o svete internetu, no ak ťa zo seba baví pravidelne robiť kokota, kľudne pokračuj

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
Recoba Inter

klobouček, za to, že máš energii to takto hezky vysvětlit a trpělivost to takhle podat

Reagovat
Zaschrona

No, těžký si vzpomenout na posledního útočníka z Itálie, který by v PL nezklamal. Raději snad započítat Salaha, ať si to zjednoduším...

Reagovat
fenixLFC

ked najlepsi taliansky hrotak za poslednych x rokov bol pelle tak to hovori asi za vsetko

Reagovat
wishmaster

Tu nejde len o post útočníka, celkovo taliani v Premierleague sú osobitná kapitola futbalu

Reagovat
10

taky tam většinou nikdo z těch top italských hráčů nechodí a nešel...zároveň je potřeba se podívat, do jakých nefunkčních zpatlaných klubů ty cizinci chodí, to není jen o hráčích z Itálie - stačí se podívat na Pepeho za 80 mega, Joelintona za 45m, jak hrajou posily u United, v Evertonu apod....to jsou flopy jako kráva, ne průměrnej Cutrone, kterýmu za půl roku dali pár minut

Reagovat
Pride

Pepe je flop? Je v Arsenalu půl roku a až teď Arteta ho začíná stavět do základu. Emery a Ljunberg na něho celou dobu srali, těžko říct, jestli byli proti němu zaujatí nebo netrénoval tak jak chtěli... ale jako flop to určitě není.

Reagovat
10

Beru to v kontextu Cutroneho a jeho půlroku,, na základě kterých se hodnotí

Reagovat
Pride

Já bych ani Cutroneho nehodnotil jako flop. Bohužel pro něj hraje Jimenez skvěle a on tak nedostal zase tak moc prostoru.

Reagovat
cresposuper

Preboha ved stal 80 mega, ako toto moze nebyt flop? A v 18 ligovych zapasov pred Artetom odohral 10 v zaklade a 5-krat striedal, bilancia 2+2.

Reagovat
Pride

Tenhle půlrok před Artetou to byl nejhorší Arsenal co pamatuju. Totálně rozjebaný tým. Nefungovalo tam vůbec nic.. a obvykle se hráčům, kteří přijdou do PL ze zahraničí dává určitý čas na aklimatizaci. PL je daleko těžší soutěž než sranda liga L1. Já bych s hodnocením Pepeho počkal až do konce sezóny.

Reagovat
cresposuper

Ano, Arsenal je v srackach, ale hrac, co stoji 80 mega musi robit rozdiel aj v takom time. Vsak je to 17. najdrahsi hrac v dejinach futbalu, najdrahsi hrac v dejinach Arsenalu.

Reagovat
Pride

Však on ten rozdíl začne dělat, ale přišel z jiného prostředí, musí mít čas na aklimatizace. Většinou si ten první půlrok hráči zvykají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kde se vzalo to, že je Pepe flop, to mi hlava nebere. Přestaňte papouškovat pár debílků, co tohle vyhrabali někde na základě podívání se na jeho čísla bez toho, aby vůbec znali kontext. Přijde mi, že se to řeší u každého článku

Reagovat
10

papouškovat pár debílků? o jakým kontextu mluvíš, o tom, že stál 80 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, o tom, jak reálně hraje, a hlavně o situaci v klubu, který měl tento půlrok snad největší krizi za posledních několik desetiletí. 80 mega není kontext

Reagovat
10

tak si zkus přečíst ještě jednou, co píšu výš

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, s tou první části souhlasím, ale pak píšeš o tom, že jsou to flops. Tam podle mě Pepe nepatří. Třeba se jako flop teprve ukáže

Reagovat
10

pokud budu vycházet z definice toho, že flopem je někdo, kdo nenaplňuje očekávání, tak zatím flop je, protože s cenovkou 80m jsou prostě logicky očekávání vysoká...teď je na něm jestli jím zůstane

Reagovat
Fortex

A je to i opacne Anglan do Italie to nejde k sobe taky.

Reagovat
Serg!o

Nemají moc důvod tam chodit no.

Reagovat
Kluivert9

Tak to je většinou jen odpad typu Young, Smalling, Morrison...

Reagovat
smazaný uživatel

A v Itálii jsou pak za největší hvězdy.

Reagovat
10

kdo konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling například.

Reagovat
10

Na to si přišel jak? Jiný jméno nemáš?

Reagovat
Fortex

To by mě taky zajímalo kdo?

Reagovat
Zark

teď mluv

Reagovat
The Krupy

to je chuj

Reagovat
Fortex

Jj Backham byl asi taky odpad

Reagovat
Kluivert9

Nešel z Anglie, nikdy tam nepřestoupil a byl tam jen víceméně v rámci přípravy na MLS.

Reagovat
SaianSupaCrew

Vždyť se tam kvalitní fotbal hraje teprve pár let Tak proč by tam dřív ve větším Italové chodili?

Teď je ta soutěž kvalitní, ale fakt to není tak dlouho, co se hrálo tak, že to obří černoch na stoperu kopl na obřího černocha na hrotu...

Péťa a jeho nákopy na Drogbu (což byla jednu dobu regulérní součást taktiky), to byla taková labutí píseň.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pinturicchio

* kvalitní kopaná, fotbal tam nebyl nikdy, natož kvalitní

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Strávit tolik času v komentářích pod tímhle článkem tím, že někoho upozorňujete na chybějící IQ a aroganci a pak stejně dokázat vyplodit tohle..

Reagovat
SaianSupaCrew

A něco k věci, kromě upozorňování na chybějící IQ a arogance, bys tam neměl? Nějaký protiargument, statistiku, zajímavost?

Jestli ne, tak zas můžeš pokračovat, ty Jarmile.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, tady je někdo drsňák. Tak hodně štěstí večer proti Juventusu, Jarmile!

Reagovat
SaianSupaCrew

K tématu překvapivě pořád nic. Tak teda pápá a šáteček.

Reagovat
insane

Je fakt, ze italskej fotbal vzdycky umel nudet s gracii a jistym stupnem sofistkovanosti

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky tam spickovi utocnici z Italie ani nechodi, jde spis o hrace druheho sledu.

Reagovat
TheMally11

třeba tam vyhořel Šikíňo v AS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele