Čtyřgólový Yeremy: Sám ani nevím, co mám vlastně říct

28.02.2022, 11:52
Aktuality
Yéremy Pino (© AFP)
V jednostrannou záležitost se včera odpoledne proměnilo utkání španělské LaLigy mezi Villarrealem a Espanyolem. Žlutá ponorka od úvodní minuty dominovala a zaslouženě vyhrála 5:1, největší podíl na tom měl Yeremy Pino...

Ofenzivně laděný fotbalista nastřílel celkem čtyři branky. Čistý hattrick stihl už v prvním poločase, krátce po změně stran se prosadil ještě jednou a v 75. minutě si užil zasloužené ovace publika, když ho trenér Unai Emery stáhl ze hřiště.

"Bez pomoci spoluhráčů a trenéra by se nic takového ani nemohlo stát. Jsem šťastný, sám ani nevím, co mám vlastně říct," prohlásil.

"Čtyři góly beru tak, že nám pomohly k posunu tabulkou, což se počítá. Míč odvezu do Las Palmas a vystavím si ho na nějakém dobře viditelném místě," prohlásil rodák z ostrova na Kanárských ostrovech.

Villarreal stále bojuje na dvou frontách a za sebou má první duel osmifinále Ligy mistrů proti Juventusu (1:1). O milionářskou soutěž pak hraje na domácí scéně, v tabulce je šestý s tříbodovým mankem na Barcelonu a Atlético Madrid.

"Chceme se dostat do Ligy mistrů a jsem přesvědčen o tom, že se nám to může podařit. Chtěli jsme vyhrát a potěšit fanoušky, hodně nám pomáhají. Zlepšujeme se," pochvaluje si dvojnásobný španělský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
madridcan

Tak drž hubu

Reagovat
Banikovec7

tos mu řek dobře

Reagovat
smazaný uživatel

V létě do Barcelony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele