CSAPLÁR JE SE ZÁPASEM SPOKOJENÝ

28.02.2004, 23:52
Aktuality
Slavia Praha se dnes dostala před rivala Spartu a její trenér Josef Csaplár je po zápase s Plzní velmi spokojený. Na tiskovce uvedl, že výsledek se rodil těžce, ale přesto mohl být i výraznější...

Kouč Plzně František Cipro sportovně uznal sílu soupeře a přiznal, že byl výsledek pro Slavii zasloužený. "Slavie dnes vyhrála zaslouženě. První poločas jsme sehráli dobrou partii, kdy to bylo na vyložené šance 2:2 nebo 3:3, mohli jsme dát gól, nedali jsme, je to náš problém již delší dobu. V druhé půli jsme stihli ještě začátek, ale potom nás Slavie vyloženě přehrála. Po vstřelení druhého gólu to už bylo celkem jasné," říká Cipro.

Jeho protějšek Josef Csaplár je spokojený, ale uvedl, že Slavia mohla vyhrát větším rozdílem! "Výsledek se rodil těžce, Plzeň hrála hodně aktivně. Souhlasím s tím, že to bylo vyrovnané, šance byly na obou stranách, věřili jsme, že se prosadíme kvalitou, tlakem a agresivitou, výsledek mohl být i výraznější," řekl Csaplár.

Příští zápas proti Jablonci nemůže hrát Karel Piták, protože dnes dostal čtvrtou žlutou kartu a má stop na jeden zápas. Podle spekulací ho Josef Csaplár nabádal, aby si nechal dát žlutou kartu schválně a aby tak nestál případně na derby. Tohle tvrzení kouč sešívaných rázně popřel. "Před utkáním byly takové názory, protože tři žluté měli Karel Piták a Radek Bejbl, byl to důvod k zamyšlení. Můj názor byl nechat všemu volný průběh a nespekulovat. Druhá věc je, že je to pro nás ztráta, že Karel nám bude příště chybět."

Chybět může i Pavel Fořt, který se v 8. minutě skácel k zemi a ihned volal po lékařské pomoci. Podle informací serveru slavistickenoviny.cz to vypadá, že má poškozené kolenní vazy.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam ze to takle pujde dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele