Cristian Rodríguez dohraje sezónu na hostování v Grêmiu

10.03.2015, 19:55
Aktuality
Pouhý měsíc a půl trvalo angažmá Cristiana Rodrígueze v Parmě. Uruguayský reprezentant do italského klubu přišel v lednu na hostování z Atlética Madrid, po známých problémech posledního celku Serie A ale nyní znovu mění dres a zbytek sezóny stráví v brazilském Grêmiu...

Devětadvacetiletý křídelník je až do června 2016 kmenovým hráčem Atlética Madrid, kde ale dlouhodobě plnil jen roli náhradník a vzhledem k blížící se Copě América si tak chtěl zajistit pořádnou herní praxi.

Proto v lednu odešel do Parmy a byl odhodlán ji pomoci v boji o záchranu, tehdy ale podle svých slov ještě nevěděl o tom, v jakých finančních problémech se klub z regionu Emilia-Romagna nachází. Hráči zde již více než půl roku nedostali zaplaceno a v posledních týdnech se dva ligové zápasy neuskutečnily, protože Parma zkrátka neměla peníze na jejich uspořádání, respektive dopravu hráčů.

Rodríguez si i tak v italské nejvyšší soutěži připsal pět startů a s Parmou se rozloučil nepříliš slavně ve včerejším duelu s Atalantou. Bývalý hráč Porta či Peñarolu nejprve dostal dvě žluté karty a následně chytl za rameno rozhodčího, za což dnes dostal stopku na čtyři zápasy. Tu si ale odsedí pouze v případě, že se někdy do Serie A vrátí.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A môže tam hrať vôbec? Však už hral za 3 kluby za sezónu, nie?

Reagovat
PJ

Možná se to nevztahuje na hostování - minimálně v Anglii v nižších ligách je běžný, že hráč v jedný sezóně odejde na víc krátkých hostování do různých klubů.

Reagovat
czech_mira

vztahuje se to i na hostování, vždyť Ben Arfa kvůli tomu přece nemůže hrát

Reagovat
czech_mira

"Podle pravidel FIFA může hráč v jedné sezoně vyměnit tři kluby, ale nastoupit smí jen za dva "

http://www.eurofotbal.cz/clanky/zakaz-pro-ben-arfu-plati-za-nice-na-jare-oficialne-hrat-nesmi-282514/

Reagovat
PJ

Jenže do Nice přestoupil, neni tam na hostování. Nenapadá mě teď žádný jméno, ale v Anglii je to fakt běžný, že mladí hráči vystřídaji několik hostování za rok...

Reagovat
Arne

Takže kdyby Ben Arfa šel do Nice hostovat, tak normálně hrát mohl?

Reagovat
PJ

asi jo

Reagovat
Arne

Lidi v Nice a Ben Arfův agent jsou potom teda docela koumáci.

Reagovat
PJ

Tam šlo o to, že on v Newcastlu nastoupil jen za rezervu a oni asi mysleli, že se to "nepočítá" (i když ověřit si to samozřejmě mohli/měli).

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, samozrejme. Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovat může, nesmí ovšem během tý sezóny pak přestoupit někam jinam, což tedy u něj v tomhle případě neplatí.

Reagovat
REPLIKATOR

Podle mě se brazilská soutěž bere jinak. Oni nehrají 2014/2015, ale začínají novou sezonu 2015. A ta se asi nepočítá do těch 2014/2015.

Reagovat
smazaný uživatel

hrac s nejkrasnejsimi bradavkami :)

Reagovat
celestial-

Pricuckol by si si čo?

Reagovat
M11

co mu tentokrat nerekli

Reagovat
Pinturicchio

Že Brazílie není v Evropě, ale jižní Americe.

Reagovat
smazaný uživatel

Od ledna 4 články a 7 expresek

Reagovat
smazaný uživatel

je to legenda :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele