Coupet potvrdil, že odejde z Lyonu

24.05.2008, 10:56
Aktuality
Sedminásobný mistr Francie Olympique Lyon přijde v létě o jeden ze pilířů týmu. Po jedenácti letech se rozhodl vyzkoušet jiné angažmá brankář Grégory Coupet. Zatím není jasné, kam francouzský brankář zamíří, nejpravděpodobnější je odchod do Tottenhamu.

"Ano, v sobotu odehraju za Lyon poslední zápas," potvrdil Coupet pro francouzskou televizi své rozhodnutí. Naposledy se do branky postaví dnes ve finále Francouzského poháru proti Paris St. Germain.

Coupet chytal za Lyon jedenáct let a s klubem postupně došel až na francouzský vrchol. S klubem vyhrál sedmkrát domácí ligu, z Olympique se postupem času stal klub respektovaný v celoevropském měřítku.

Zatím není jasné, kam Coupet zamíří. Britská média už dříve informovala o zájmu Tottehamu, vedení Lyonu však žádnou nabídku nemá. Spurs ale nového brankáře potřebují. V klubu už skončil Radek Černý a stejný osud nejspíš potká i kolegu Paula Robinsona.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Coupet je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Coupet je velmi kvalitní brankkář. V Lyonu byl opravdu dlouho, měřeno dnešním pohledem. Zájem o něj určitě bude, anglická PL by byla pro něj asi ideální, výkonnostně by tam ještě mohl povyrůst. Ale ani Primera División by nebyla k zahození. Rozhodně si ale myslím, že mimo bude italská Serie A a německá Bundesliga.

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím že Anglie je pro něj nejideálnější liga

Reagovat
smazaný uživatel

A pravděpodobnost, že tam opravdu skončí je velká.

Reagovat
smazaný uživatel

11 let za jeden tým,to se nevidí zas tak často Přál bych mu titul ještě v jiné soutěži,třeba itálii nebo španělsku... Do Anglie ne,tam má budoucí mistr jasnou jedničku - Péťu Čecha

Reagovat
stiba

tak budoucí mistr jasnou jedničku nemá - i když Almunia je dobrej a spolehlivej, tak by se pres nej možná prosadil Coupet - ale jinak ideální by byl Kameni z Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Budouci mistr ma jendicku to je pravda Van der Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se čeká ještě na Bruce s Robinsonem a Olivera s Reinou a je to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

David James to Portsmouthu stejně vychytá

Reagovat
stiba

Reagovat
fantomas

Coupet má jednoznačně vyšší kvality než Almunia a chtel bych ho mnohem víc než Kameniho. Nehlede na to, že to je mnohem pravděpodobnější transfer vzhledem k Wengerovým kontraktum.

Reagovat
stiba

Tak já je mám daný tak na stejno myslím Almuniu a Coupeta - ale nebylo by to špatný kdyby přišel (ale na druhou stranu by tím pádem asi odešel Fabianski - pochybuju že by chtel byt dalsi sezonu trojkou) - jinak Kameni už podle mě dosahuje temer stejnych kvalit jako tito dva a hlavne by v arsenalu mohl pusobit treba dalsich 10 - 15 let - takze by to hlavne byla investice do budoucna a byla by na dlouho vyresena otázka golmana

Reagovat
fantomas

já myslim, že bysme měli pokračovat v tradici zkušených golmanu, tudiž ted koupit Coupeta. Vždy si Seman a Lehmann odvedli to své, takže nevidim problem. Pro budoucnost už máme Fabianského, tak proč kupovat dalšího talenta, navíc bych Fabianksého dal před Almuniu na post dvojky.

Reagovat
stiba

tak to pak jo, kdyby byl Coupet jednička a Fabianski dvojka - jinak taky si myslím že je lepší mít zkušenějšího golmana (viz. Seman a Lehman) - ale těžko říct jak by to AW udělal jestli by Almuniu pak prodal nebo Fabianskiho - oba by nezůstali - jinak si hlavně myslím že AW letos golmana nekoupí a jednička bude Almunia

Reagovat
fantomas

to těžko nikoho nekoupí. AW si je vědom, že to je dá se říct naše slabina, že na tento post potřebujem nakého hvezdneho golmana. A kdyby přišel Coupet, dodal by rázem i zkušenosti, komunikace by nebyl problém, Wenger ví co od nej očekávat, proste idylka. Zatim to je ale asi jen muj sen, protože se Arsenal nák neozval zatim.

Reagovat
stiba

tak uvidime, taky bych nebyl proti prichodu,ale nevidim to moc nadejne -spis to vidim že pujde coupet ke slepicim,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já si myslím že budoucí mistr nemá problémy s golmanem a jedničku má VDS

Reagovat
fantomas

OT: Arsenal již brzy získá z Marseille záložníka Samira Nasriho. Francouzská média tvrdí, že celý transfer bude zpečetěn během tohoto víkendu. Přestupová částka se bude pohybovat mezi 11 a 13 miliony liber.

Tak že by už konečně?

Reagovat
stiba

pevně tomu věřím že přijde - ale ted jen doufat že to neznamená odchod Hleba

Reagovat
fantomas
Reagovat
stiba

tak goal.com neberu jako moc verohodnej zdroj

Reagovat
fantomas

citace si asi nevymyslel

Reagovat
stiba

no já už jim nevěři skoro nic, poslední dobu mi přide že většina podobných stránek je schopná si vymyslet i ty citace

Reagovat
fantomas

já hlavně nevěřim tomu šaškovi Spilevskimu

Reagovat
stiba

přesně tak, ona většina agentů je taková, že to hodně nakecají a skutek utek, ale tenhle mi přijde jako jeden z nejhorších

Reagovat
fantomas

je nejhorší...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,tyhle dva bych arsenalu přál,jak Coupeta tak Nasriho..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hodně štěstí v tvém budoucím působišti Grégory

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele