Conte po výhře 5:0: Díky našemu výkonu vypadal Šachtar průměrně

18.08.2020, 11:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hráli fakt dobře, šachtar první šance až v 62 minutě. Na to že tu místní odborníci tvrdili, že šachtar vyhraje, tak nic moc teda.

Reagovat
Csaplárova past

To bych chtěl vidět ty jedince, kteří tipovali Šachtar. Inter to celé vyhraje a příští sezónu udělá titul v lize. Já je na titul tipoval už letos, ale nepochopitelně to posrali .... no posrali, bod za vítězem, ale ztráceli během sezóny a náskok Juve se snížil až v posledních kolech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím že to inter vyhraje. Nejspíš i ten titul další sezónu by mohli dát, akorát mě se conte zdá hrozně náročný trenér. Ten ty fotbalisty sbírá jak pokémony a když mu je nekoupí, tak hrozí odchodem.. Ale jako myslím, že conte je trenér který z každého dostane maximum.

Reagovat
Csaplárova past

V Chelsea si mě hodně získal. CO dokázal vytěžit z některých hráčů bylo famózní. V Interu rozjíždí dobrý plán a nebojí se utratit prachy. Hodně Inter pozvedne ...

Reagovat
Brandon Walsh

Těším se na finále se Sevillou.

Za ty výkony z posledních zápasů by si Inter titul jednoznačně zasloužil.

Ale Sevilla je také velice kvalitní tým a nesmíme je podcenit. Možná raději bych z hlediska kvality hrál proti Manchesteru.

Reagovat
Frantszek

To je skoda. Lukaku a Alexis tam mohli dablum fouknout nejakej ten fik do brany

Reagovat
Brandon Walsh

Taky jsem si říkal, že by to bylo fajn sledovat. Lukaku, Sanchéz a Young, který hodně ožil po příchodu a dokáže vstřelit taky gól.

Ale po stránce kvality je pro mě Sevilla lepší tým a bude se snad na co dívat i tak. Jsem zvědavý na Banegu, který u nás kdysi hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: D. Silva nakoniec podpisal R.Sociedadu...

Reagovat
Frantszek
Reagovat
smazaný uživatel

hej som si to vsimol v inej sekcii ze to dali uz vcera. Cakal som, ze tio bude aj v ITA sekcii kedze prestup do Lazia bol na spadnutie. My bad

Reagovat
johan14

Keď sa darí tak Conte vyskakuje ako čert z krabičky. Keď nie, tak stojí ako bulo na čiare a čumí. Videli sme 2 sezónu v Chelsea, keď len čakal na koniec a odstupné.

Mala byť penalta a tá čistá šanca keď mohli vyrovnať na 1:1 trestuhodne zahodená. To by bol asi iný rozhovor. No na keby sa nehrá, takže Inter zaslúžene do finále. Prajem to hlavne Jájinkovi, ten si zaslúži ukončiť 10 ročné čakanie na nejaké poriadne finále. No ešte jeden krok k trofeji stále chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor by byl stejny,protoze s 1 strelou nemuzes porazit tym ve forme jako ma Inter.Urcite by se prosadili.Vlastne vyhrali 5:0 a ani se netlacili dopredu.Hrali si naprosto v klidu a dali 5.Kdyby slapali na 100% do utoku,urcite by si poradili i s nepriznivym vysledkem.

Reagovat
cresposuper

Spolu s druhym polcasom proti Milanu najlepsi vykon v sezone, Sachtor sme pustili do jednej velkej sance (!) a sami sme mohli pridat este dalsie goly. Obranna trojica funguje v poslednej dobe skvele.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Super vysledek at už finale dopadne jakkoli tahle sezona je super...Conte zvladl vše co se po něm chtělo a mnohem víc ještě vyhodit par tech prumeraku nahradit kvalitou a příští sezonu mužem opravdu bojovat o scudetto

Reagovat
Jan Horáček

Inter zahrál dobře, o tom není sporu, ale zajímalo by mě, proč proti němu na začátku druhého poločasu neodpískal rozhodčí penaltu. Ta ruka se mi zdála jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je důvod, proč nehraje Slovák v základu..prostě ten tým šlape a už v repre SK ukázal, že byl přeceňovaný....

Ale na doplnění týmu OK

Reagovat
Eldarion

Bože tieto provokácie typu 14 ročné decko tu vidím vkuse na Škriniara kde sa tu na eurofotbale stále niekto naváža do Ibraschicka a nového Van Bastena z Česka, ktorý to už "ďalšiu sezónu určite rozbalí" ?

Reagovat
smazaný uživatel

A odpovědět mu jako 13leté děcko má být lepší? Jinak pod Contem si Škriniar moc nezahraje, ve 3 obráncích hrát neumí, je tam hodně průměrný. Absolutně mu to nevyhovuje.

Reagovat
JozefJ

Škriniar mal dosť šancí nato aby sa prispôsobil na 3clennu obranu. Ak chce hrať v základe musí makať , podľa mňa mu tento systém nesedí takže sa teraz s Godinom vymenili jeden hrá druhý strieda.

Reagovat
Slavia10

Obdivuji jak to ve svých letech vzal Godin a hodně zamakal a zlepšil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto hloupý koment... Škriniar je super fotbalista. Dokázal to v nespočtu utkání. Kecy o tom že mu nesedl systém na 3 beky je hovadina, kterou muže napsat jen blb a nebo fanoušek Juvehnusu.

Důvod proč nehraje je prostý: Lehký pokles formy a naopak skvělá forma Godina, se kterou se tenhle velezkušený týpek v závěru sezóny prezentuje.

Jenom škoda že finále bude se Sevilou... Celé finále kvuli ni ztrácí atraktivitu. Osobně neznám nikoho, kdo by Sevile fandil. Prostě silný, ale přitom neatraktivní soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

tazko fandit Sevile, ktora ma kazdy rok vypredaj ako po vianociach...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele