Coleman končí v San Sebastiánu

16.01.2008, 19:04
Aktuality
Ještě nedávno tvrdil, že zůstane tak dlouho, jak ho bude tým potřebovat. Ani ne po týdnu svá slova přehodnotil a proměnil v rezignaci. Chris Coleman se dobrovolně vzdal trenérského angažmá v druholigovém španělském klubu Realu San Sebastián.

O jeho konci se spekulovalo po nástupu nového prezidenta klubu Inakiho Badioly.

Velšský trenér dokonce nabídl ředitelům rezignaci, ale ti ji odmítli. Po několikahodinní schůzce se navíc se svým novým nadřízeným domluvil na tom, že nejlepší bude, když na lavičce zůstane.

Dnes ovšem podnikl zcela opačný krok. Na svůj post rezignoval a navíc ho následoval jeho asistent Steve Kean. "Opouštíme své posty s velkým smutkem, tohle je fantastický klub," nechal se slyšet sedmatřicetiletý Chris Coleman.

Z jeho slov jde vyčíst, že vztahy mezi realizačním týmem a novým vedením klubu byly velmi napjaté. "Věci se změnily po příchodu Badioly, protože nastavil odlišné plány a cíle," vysvětlil bývalý manažer Fulhamu.

Autor: Pavel Janega / BBC

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to super clovek doufam ze se chytne jinde preju mu to... pro Fulham toho udelal hodne!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo proč skončil až ted ? Sakra dyt mohl jít zpátky domu ke Cottagers , tam kde ho všichni milovali .. škoda Fulham mohl mít opět nejlepšího kouče Premier league .. ale věřim že se ještě vrátí a dostane nás do pohárů , ted mu přeju at trénuje nákej velkoklub, kvality na to má ale podmínkou je že se vrátí :P

Reagovat
smazaný uživatel

On rikal, ze i kdyby skocil v Sociedadu driv tak by se ke Cottagers ted nevratil... a podle me by ho ani nechteli zpet to by bylo divne... ale kazdopadne taky verim ze se jednou vrati je nejlepsi!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo no bylo by to divný , když ho vyrazili a ted by se vrátil ..ale jako nestěžoval bych si :D každopádně má stále chalupářské srdce, to se u něj nikdy nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec tomu nerozumím. Proč tam tedy chodil,proč se před nedávnem holedbal, že neuteče, nebo naopak proč se nevrátil do Anglie, když byl o něho zájem ???

Reagovat
Xavi

Píše se to v článku. Věci se změnily po příchodu Badioly...

Reagovat
smazaný uživatel

No, rozhodně se neutíká od rozdělané práce. Měl se s tím aspoň zkusit poprat.

Reagovat
Xavi

Tak jestliže se vymění prezident, tak se asi hodně věcí změní a podle vyjádření Colemana to vypadá, že se mu to asi moc nelíbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý trenér se pozná podle toho, že umí pracovat s týmem, i když v klubu není třeba ideální atmosféra. A pokud se mu to jen nelíbilo, tak to se mi zdá hodně alibistický vyjádření. Mě se toho taky nelíbí a ...

Reagovat
Xavi

...a nic s tím nenaděláš. Tak těžko říct, co se tam stalo, ale kvůli nějaké maličkosti by snad neodešel. Každý člověk má nějakou mez. Tak si vem, že Coleman tam přišel, aby vrátil San Sebastian zpátky kam patří, ale stala se ta věc, že se vymění vedení, které má ale úplně jinou představu a plány, než které ho původně zaměstnalo a se kterým se nějak domluvili.

Přál bych ti poznat naši novou kvestorku, spousta schopných lidí už tady odešlo, protože se pod ní prostě nedá pracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jen, co nové vedení vymýšlí. Přece nemůže mít jiný plán, než opětovný návrat do Primera División. Pokud možno, ještě v této sezóně. K tomu muselo směřovat staré a musí směřovat i nové vedení. inak to s klubem nemůžou myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je škoda jak prase ...celkem se mu dařilo ..myslel sem ze dovede Sociedad zpatky do Premiera division ..držel sem mu i týmu palce ...neda se no uvidíme kde zkončí .

Reagovat
smazaný uživatel

MÁME TĚ RÁDI COOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AL FAYED SE ZACHOVAL JAKO PITOMEC!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele