CO NOVÉHO VE ŠPANĚLSKU?

24.04.2005, 22:32
Aktuality
Samuel Eto'o přiznal, že v létě odmítnul nabídku od FC Liverpool. Valencie ztrácí trpělivost s Pablem Aimarem, naopak znovu do prvního týmu zařadila Di Vaia. Ivan De la Peňa z Espanyolu se chystá do Manchesteru United. Děním v Realu Madrid hýbala především veřejná roztržka mezi Figem a Luxemburgem...

Eto'o odmítl Liverpool

Samuel Eto'o v tomto týdnu odhalil menší tajemství minulého léta - odmítl prý přestup do Liverpoolu a dal přednost Barceloně. Kamerunec k tomu dodal, že jeho rozhodování neovlivnily peníze, ale spíše anglické podnebí a proto prý nabídku z ostrovů odmítl. Liverpool mu údajně nabízel roční plat 6 milionů eur. Jak sám říká, štěstí se nedá koupit a on si nebyl jistý tím, že by byl v anglickém chladném podnebí šťastný.

Valencia ztrácí trpělivost s Aimarem, Di Vaio zařazen zpět do týmu

Valencia velmi vážně uvažuje o tom, že zařadí argentinského špílmachra na seznam hráčů, kteří by mohli být v létě k dispozici pro ostatní kluby – na prodej. Vedou ji k tomu velmi časté Aimarovy zdravotní problémy a také jeho údajně špatný přístup. Aktuálně se o něj velmi živě začal zajímat Liverpool.

Marco Di Vaio byl znovu zařazen do týmu Valencie po tom, co byl za svou nedisciplinovanost minulý týden vyřazen. Stalo se tak poté, co velmi rozzlobeně protestoval proti rozhodnutí trenéra Valencie Antonia Lopeze, když jej vystřídal v zápase s Mallorcou. Di Vaio v týdnu absolvoval dva individuální tréninky.

Ivan De la Peňa z Espanyolu je v kontaktu s Manchesterem United

De La Peňova kariéra dostala další výrazný impuls poté, co se dozvěděl, že se o něj významně zajímá právě anglický Manchester United. Bývalý hráč Barcelony a Lazia Řím si už prý myslel, že dokončí kariéru v Espanyolu. V posledních dvou sezónách se dostal do své nejlepší formy a nyní vede Espanyol k účasti v Lize mistrů. Jeho forma a skvělé výkony nezůstaly bez povšimnutí agentů Manchesteru United a ten je nyní ochoten jednat s Espanyolem o jeho přestupu.

Veřejná roztržka mezi Figem a Luxemburgem

Figo velmi reálně uvažuje o tom, že v létě odejde z Realu Madrid. V tomto týdnu dokonce veřejně kritizoval trenéra Luxemburga. Další Figova budoucnost v Realu Madrid dostává povážlivé trhliny. Figo se dokonce snaží o návrat do reprezentačního týmu Portugalska. Jak sám říká, potřebuje hrát pravidelně fotbal a to jaksi nyní v Realu není možné. Vyjadřuje se v tom smyslu, že v Realu ho nechtějí nechat hrát a proto chce začít hledat tým, kde dostane prostor.

Luxemburgo se poté snažil o vyvrácení Figova obvinění, že je to právě on, který jej nechce mít v prvním týmu Realu a nechává jej záměrně pouze na lavičce náhradníků. Vanderlei Luxemburgo uvedl, že jej nezajímají Figovy problémy, ale že jej zajímá pouze úspěšnost Realu jako týmu, to je pro něj priorita. Dále k tomu říká, že není rozrušený tím, že se na něj Figo hněvá. Poslední zápasy Figo zůstává jen na lavičce, přednost před ním dostává Michael Owen.

Figo se ohrazoval především v tom smyslu, že o tom, že bude pouze na lavičce náhradníků jej neinformoval přímo Luxemburgo, ale dozvěděl se to až před zápasem, což Luxemburgo popřel a řekl, že to byl právě on, kdo Figovi oznámil, že v zápasech proti Barceloně a Levante bude pouze na lavičce a dostane přednost Owen...

Autor: Petr Mahdal

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrý článek

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Figo už stárne, utápí se v kličkách a často sóluje. prostě Real ho již NEPOTŘEBUJE!!! Navíc si dovolil kritizovat Luxemburga, což je jeho největší chyba. Luxemburgo je momentálně jeden z nejlepších trenérů na světě a ze strany Realu byl výborný tah, že ho angažoval.

Reagovat
HOST*

Casilas,Carlos,Salgado,Helguera,Samuel,Backham,Raul, Zidane,Gravesen,Owen,Ronaldo.To je nejlepší sestava realu!

V příštim ročníku ligi mistrů se real se zabidlenym Luxemburgem dostane hodně daleko a vyhraje titul!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Pravdu díš příteli , ale možná by mohl být Samuel v létě nahrazen někým lepším napadají mě: Terry, Ferdinand, Campbell, Nesta, Thuram, Cannavaro,...

P.S. možná jsem njákého obránce, který by si zasloužil hrát za Real nezmínil v tom případě se omlouvám psal jsem ty, kteří mě zrovna napadli.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem četl začátek tak jsem myslel že chceš tyto hráče prodat , já bych nebyl proti

jo, a co se týče toho nejlepšího trenéra tak Luxemburgo nesahá Rijkaardovi ani po kotníky

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Taková urážka v součastnosti nejlepšího trenéra v lize, kterým Luxemburgo bezesporu je. Kdo tvrdí něco jiného tak bude v budoucnu ještě hořce litovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč je jeho tým druhý když je tak dobrý?

já ti odpovím: protože ten první má lepšího trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi to slyšel v televizi. Real je nejúspěšnější tým La Ligy v tomto kalendářním roce. Luxemburgo za tu ztrátu na vás rozhodně nemůže.

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Skvělý příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

no jejda, to se z toho asi po.....tento kalendářní rok má za sebou teprve necelé 4 měsíce, krom Barcy real nikdo pořádně neprověřil a když jo ( v LM ) tak jste vypadli ze slabým Juventusem, takže když jsme u těch kalendářních propočtů, myslím, že Barca byla nejlepším týmem za poslední 2 roky ( 03, 04 )

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Zapomněl jsi napsat, že ta tvoje Barcelona v Liza Mistrů taky vypadla v osmifinále (Chelsea 4:2 ) a v druhé zkoušce jste prohráli s Realem (4:2) takže kdo je neprověřený???

P.S. Juventus není slabý a porazil Real v prodloužení.

Reagovat
HOST*yarda

Ligová bilance Luxemburgo vs Rijkaard od prvního zápasu Luxeho na lavičce: 13-1-3 vs 11-3-3 tj. 40 bodů proti 34. Tak nevím, jak si nejdřív ověř statistiky a pak kecej

Reagovat
HOST*yarda

...Tak si nejdřív...

Reagovat
smazaný uživatel

-myslím, že duel Barca-Chelsea byl fotbalově úplně někde jinde než Real-Juve

-Luxemburgo je zatím úspěšný, uvidíme co bude třeba za měsíc, za 3, nebo příští podzim

-už si nevzpomínám kdy přesně Rijkaard přišel do Barcelony, ale od té doby, kdy se Barca začala hrabat ze sraček přece už nějaká doba uběhla, myslím, že na začátku podzimu sezóny 03/04 byla ještě někde ve spodní půlce tabulky (teď si to neověřuju protože se mi nechce, ale doufam že se moc nepletu), od té doby jde pořád nahoru, pořád se zlepšuje, prostě začli všichni v klubu správně pracovat a nemalý podíl na tom má Rijkaard - prostě bych řekl, že je v lize "osvědčenější" než Luxemburgo, na jeho souzení si musíme ještě nějakou dobu počkat i když má nakročeno dobře

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Rijkaard přišel tuším místo Antiče na sezónu 2003/2004 a nebýt Laportovy podpory tak letí, protože zprvu prosral co mohl, viz třeba bůra od Málagy, nebo prohra na Nou Campu s Realem, pak se ale Barca zvedla, no. Taky na to mělo docela vliv "vymetení" Holanďanů a angažování Ronaldinha... No a Luxemburgo přišel a Real se výsledkově zlepšil a za jaro je na tom bodově lépe než Barcelona, tak proč, culos, pořád pyskujete???

Reagovat
HOST*Johny Bravo

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

pouze si vyměňujem názory, akorát že každý si myslí že ta jeho pravda je větší než ta pravda toho druhého, nikdo z nás tu nemůže být úplně objektivní, to snad ani nejde když fandíš, nebo bráníš svůj klub

takže jediný kdo tu "pyskuje" jsi jenom ty protože se vždycky vložíš do každé debaty jako ten pan Objektivní

Reagovat
Xavi

Taky sem to myslel taky

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Raula si dal kde?

Reagovat
HOST*yarda

Prvních pět stoperů je blbost, jsou téměř neprodejní. Cannavara jsme málem měli už loni, ale kvůli jeho náchylnosti ke zranění jsme od koupě cukli. Uvidíme jak se vyvrbí v příští sezóně "lazar" Woodgate

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Nevím, ale ten Woodgate se mi moc nezdá. Snad se nedočkáme dalšího zklamání v podobě jeho zranění. Real ho neměl vůbec kupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si měl "někdo" pěkně odskákat, vůbec nechápu, jak mohl projít zdravotní prohlídkou. Podívejte na Cannavara, stále patří k nejlepším

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Moje slova

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele