Co bude s Fekirem? Lyon nevyloučil, že ho v zimě prodá

08.12.2018, 11:22
Aktuality
Francouzský záložník Nabil Fekir možná v lednu nakonec skutečně opustí Olympique Lyon. Kapitán mužstva však rozhodně není v klubu nechtěný. Naopak dostane nabídku nové smlouvy. Pokud ji ale nepodepíše, pak je nejspíš na řadě jeho prodej.

Pozice Lyonu je v podstatě momentálně velmi jednoduchá. V případě Fekira se nechce dostat do situace, kdy by po této sezoně měl před sebou už jen poslední rok kontraktu. Na stole jsou tedy dvě varianty. Buď se s Fekir s klubem dohodne na nové smlouvě a prodlouží ji, nebo pravděpodobně v lednu bude k mání na přestup.

Zájem o člena vítězného týmu z letošního mistrovství světa, by na trhu jistě byl. V létě už to vypadalo, že se bude Fekir najisto stěhovat do anglického Liverpoolu, transferu ovšem sešlo.

Lyon bude v každém případě za svou hvězdu požadovat odstupné okolo 60 milionů eur, naděje, že se ale angažmá 25letého Fekira v klubu povede prodloužit, se nevzdává.

Situaci z pohledu klubu momentálně mírně komplikuje fakt, že Fekir se rozchází se svým agentem Jean-Pierrem Bernésem, s nímž se nepohodl. Momentálně se dolaďuje právní stránka věci. Až poté přijdou na řadu jednání o novém kontraktu.

Autor: Jiří Fišara / getfootballnewsfrance.com, lequipe.fr

Komentáře (20)

Přidat komentář
papanegra

On nebo Pulisic by měl přijít.. kreativitu potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu vám nestačí?

Reagovat
Beči

Přes Nica by se do základu nedostali Samozřejmě sranda a souhlasím. Ta kreativita nám v záloze chybí.

Reagovat
mesyas

letos ho decimujou zranění nebo proč toho odehrál tak málo?

Reagovat
Kily

zranění

Reagovat
mesyas

takže liverpool udělal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

https://www.eurofotbal.cz/hraci/nabil-fekir-49025/expres-zpravy/

těch záznamů od poloviny srpna tam má docela hodně

Reagovat
mesyas

https://www.transfermarkt.com/nabil-fekir/verletzungen/spieler/203496

letos zatím zmeškal 7 zápasů, byl zraněnej 35 dnů. Takového hráče bych se bál koupit, rozhodně budou zájemci mít solidní argument na snížení ceny

Reagovat
mesyas

aha, moje chyba. to bylo minulej roj. tenhle rok je to ještě horší

Reagovat
REPLIKATOR

Do Liverpoolu mi nesedí.

Reagovat
celeb

Obzerat sa moze aj Chelsea ci MU. Neviem, ci je este niekto v PL, kto by vedel vytiahnut 50-60 mega z vrecka (a potreboval ho).

Reagovat
smazaný uživatel

pulka ligy

Reagovat
Kixi Syhimour

My taky

Reagovat
celeb

polka ligy mala uz nakup 60mega?

Reagovat
smazaný uživatel

slovickareni... Fekir po tom spatnym podzimu urcite nebude stat 60 mega, a pulka ligy je schopna privest hrace kolem 40 coz bude realne Fekirova cena... mozna ta prestupni castka bude jeste nizsi a budou v nic spise bonusy za odehrane zapasy, v pripadu prestupu do ne uplne top klubu tam uricte budou i vyrazna procenta z dalsiho prodeje. Fekir tak jak ted je je dost riskantni kup pri tom jeho chatrnym zdravi... nebyt toho uz je pul roku hracem Liverpoolu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Letos toho dost vynechal to by mohlo případné zájemce odradit. Snad ale podepíše novou smlouvu a minimálně do léty zůstane. Klíčové bude utkání na Ukrajině o postup do osmifinále LM.

Reagovat
avicii

Chcel by som ho knam ale zase nie za kazdu cenu a nakoniec dobre ze sme v lete od toho upustili.. Tie jeho zranenia

Reagovat
Bandita_Harry

za rozumnu cenu

Reagovat
repkajebuh

Fišara.. , co dodat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele