Cléber Santana prosí: Chci zůstat v Mallorce

21.05.2009, 20:41
Aktuality
Cléber Santana prožívá chvíle nejistoty. Na Baleárských ostrovech, kde je na hostování v místním Realu Mallorca, mu v létě končí hostování, což nese nelibě. U červenobílých válečníků by rád setrval i další sezónu, klub se však zatím nevyjádřil.

Real Mallorca se dlouho promenádoval s černým Petrem, ale zlepšené výkony z druhé poloviny sezóny španělské nejvyšší soutěže jej dostaly do klidného středu tabulky. Mezi ty, jež za vzestupem mužstva vedeného Gregoriem Manzanem stojí, je právě i Cléber Santana.

Sedmadvacetiletý středopolař je v Mallorce spokojen a rád by přetavil výpůjčku v trvalý kontrakt. "Chci tady zůstat, ale nezávisí to na mě," míří směrem k vedení Barralets sedmadvacetiletý Brazilec. "Zalíbilo se mi tady, jsem šťastný. Hodně hraju, zahraju si zde lepší fotbal než v Brazílii. V Mallorce prožívám příznivé časy, i proto chci zůstat," opakuje Santana.

Mallorcu čeká v sobotu zápas s Realem Madrid, jehož současné rozpoložení je špatné. I přesto Santana nabádá své spoluhráče. "Ačkoli není o co hrát, chceme celkem získat 54 bodů. Real, jenž prohrál tři zápasy v řadě, se představí před svými fanoušky, i proto budou chtít vyhrát, neskončit se čtyřmi nebo pěti porážkami za sebou," dodal.

Cléber Santana, jenž v letošní sezóně patří mezi opory středové řady, kde mimo jiné září i hráči José Manuel Jurado či Juan Arango, letos odehrál přes třicet střetnutí, v nichž se radoval z půltuctu branek, ačkoli jsou mu přisouzeny víceméně defenzivní úkony. Do Madridu přišel za osm milionů eur z brazilského Santosu. V Mallorce je na ročním hostování, v němž není zahrnuta opce na případný odkup tohoto hráče.

Autor: Jiří Lapáček / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

toho Jurada asi nepustí,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Kam myslíš? Je to skvělej hráč, velká opora Mallorcy... Nevzpomínám si teď, kde je o něj zájem, kromě toho, že po celém Španělsku ...

Reagovat
smazaný uživatel

hostavani atletico..

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl jsem o jeho zájmu (Atlética) o Jurada. Každopádně, jako středopolař by se hodil, ačkoli proč, když je tam Maxi, Simao...?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je jasný, že je z hostovačky z Madridu, to jo. Ale Jurado nee... ten je taky na hostování myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten je taky z Atletica. Imo bude hrát příští rok v pruhovaném dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Atlética...Je to škoda on,Arango a Santana je podle mě dost slušná záloha

Reagovat
smazaný uživatel

jurada opravdu nepustime

nase budouci opora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je trochu zvláštní, že to nechce zkusit v Altéticu, ale možná se rád koupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Brazilec, ale ty béčka matou...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslííš Jurada, co? To by odpovídalo, si říkám....

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, Clebera... Atlétiko je o třídu nad Mallorkou, tak nechápu, proč se tam nechce zkusit prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já jsem pochopil, že v Athleticu...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha... hledat Basky v Brazílii? Nevím, prej je jich nejvíc v Argentině takže Lioneli, už jsi náš!

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tehle konverzaci jsem se nejak ztratil

jinak cleber by mel zustat na mallorce, bylo by to v zajmu vsech tri stran, v atletiku se neprosadil a buhvijak dobre nehral, v mallorce hraje dobre a libi se mu tam, tak kdyz nam mallorca posle nejaky pekny obnost penez, nevidim v tom problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ty pláže jsou tam pěkný - to jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele