Cítím se zde jako doma, zdůvodnil prodloužení smlouvy De Jong

31.07.2016, 13:35
Aktuality
V PSV Eindhoven se budou i nadále spoléhat na Luuka de Jonga. Nizozemský útočník měl na letošní léto původně v plánu zvážit své další možnosti, nakonec ovšem nemarnil čas, když mu vedení nabídlo novou smlouvu. Ta má platnost do června 2020...

"Když jsem s PSV podepisoval první smlouvu, měl jsem v plánu zůstat dva roky a pak zvážit další možnosti. Ale věci šly lépe, než jsem očekával. Cítím, že si mě zde váží a jsem zde jako doma, což je pro mě velmi důležité. Jsem velmi šťastný, že zůstávám v PSV. Jsem na správném místě," řekl po podpisu nového kontraktu.

25letý fotbalista na sebe dříve upozornil brankami v dresu Twente a před čtyřmi roky přestoupil za patnáct milionů eur do Borussie Mönchengladbach. Angažmá v Německu ovšem nebylo úspěšné, za první rok dal De Jong šest ligových gólů a po střeleckém půstu na podzim 2013 zamířil na hostování do Newcastlu United, kde se mu vedlo stejně.

Gladbach následně ztratil o hráče zájem a o slovo se rychle přihlásil PSV Eindhoven. A udělal velmi dobrý tah, De Jong dal v 89 soutěžních zápasech 58 gólů a výraznou měrou pomohl k zisku dvou mistrovských titulů, loni navíc byl jmenován novým kapitánem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Kincl

Taky se od něj očekávalo tak 4 roky zpět více co? :) vypadá to, že se to nenaplní

Reagovat
Stiksxx

Fantastico Luuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z mnoha obeti neschopneho trenera v NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

A co Siem de Joing? Nevrati se taky zpatky do Holandska?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Gennaro Gattuso se rozhodl ukončit své působení ve funkci trenéra Pisy, důvodem jsou problémy uvnitř klubu. Někdejší italský reprezentační záložník se týmu ujal loni a dokázal do dovést do Serie B.Gattuso se nyní podle dobře informovaného zdroje chystá obnovit aktivní hráčskou kariéru v Číně po vzoru někdejšího spoluhráče z Italské reprezentace Christiana Vieriho.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

gennaro je borec, toho jeste videt hrat jedine

Reagovat
pepinho2

Tohle vrácení se po tolika letech kvůli prachům se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

ta gattuso skoncil necely 3 roky zpet to jeste neni takova hruza.. takovej badstuber nehral podstatne delsi dobu, u vieriho je to trosku neco jinyho, 7 let no.

Reagovat
pepinho2

Navíc pokud Gattuso už byl jako trenér a najednou s tím sekne a za chvilku se zase bude vracet..

Reagovat
pepinho2

Van der Vaart is in talks with FC Midtjylland over a transfer. He was spotted at Midtjylland v Silkeborg today.

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby co je trenuje Cocu za mě jeden z nejsympatičtějších týmů v Evropě, přál bych jim aspoň SF LM, zároveň né, že bych nebyl rád, že budem mít vítěze ligy ve skupině LM, ale je to blbost, když kouknete na naší kolikrát unávnou ligu a Eredivisie, kde je spousta talentů a atraktivních duelů je divný, že budem výš, stejně tak Rusko, nezajímavá liga, nezajímavý ruský fotbalisté

Reagovat
Stiksxx

Bohuzel s tím nasazením v LM je to smutné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele