CISSE PŘESTOUPÍ DO MARSEILLE

06.07.2007, 19:13
Aktuality
Boudewijn Zenden není jediným fotbalistou, který během letošního přestupního termínu zamíří z Liverpoolu do Marseille. Stejným směrem putuje rovněž Djibril Cisse, jemuž skončilo hostování a v nejbližší době by měl přestoupit...

"Marseille je pro Djibrila definitivní volbou. Tato možnost je nejlepší, protože bude hrát Ligu mistrů. West Ham, Bolton a Portsmouth jsou velmi dobré kluby, ale Djibril chce v příští sezoně hrát v evropských pohárech na tom nejvyšším stupni," prozradil úmysly francouzského reprezentanta jeho agent Ranko Stojič.

Cisse v Marseille letos hostoval, nyní na Stade Velodrome přestoupí natrvalo. "Pan Benitez byl velice korektní. Pochopitelně se snažil získat pro svůj klub nějaké peníze navíc, ale myslím si, že je to dohoda, která potěší všechny. Mezi Liverpoolem a Marseille ještě zbývá doladit drobné detaily," pokračoval dále Stojič.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Cissé v Marseille dokáže starou formu a pak se o něj budou rvát ty největší kluby .tohodle týpka bych fakt neodepisoval...myslim že toho má hodně před sebou

Reagovat
HOST*Manu

No ja nevim... uz jsem ho dlouho dobre hrat nevidel... jedine co mu jde jsou ty ucesy:D

Reagovat
HOST*Madridista

CIsse se v Marseilli herne i golove chytil, takze to je pro Marseille jedine dobre ze ho ziskali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele