Chovanec: Po výkonu musíme řešit hlavně sebe

07.05.2011, 08:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Puskas

Pepo, zační řešit hlavně sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě začíná iritovat, že naše "křídla" v žádném zápase nevědí, co mají hrát.. Všechny problémy se řeší dlouhým balonem na Kweukeho, který sice hlavičku vyhraje, ale pak hned balon ztratí. Kerič má problémy se zpracováním a jednoduchými přihrávkami, Kadlec taky absolutně z formy.. Matějovský nemá komu pořádně nahrávat, protože se nikdo nehýbe. Mám k Chovancovi respekt za to, co předvedl s kádrem, ale už by asi bylo na čase starat se o management a vykašlat se na dění okolo taktiky, týmu apod. Eventuálně by mohl přijít nový trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

No právě že máte nejlepší kádr za poslední roky a jste za Plzní, která ho má sice taky dost solidní, ale přersto ne jak Sparta. Navíc se Chovanec diví, co se stalo v druhé půlce. To samé co s Baníkem, se Slávií atd. On prostě není trenér, nikdy nebyl. Nejlepší generaci v repre málem pohřbil. Hráčem byl dobrým, ale trenérem není ani průměrným.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli naší reprezentaci skoro pohřbil, kvalifikaci udělal skvěle.. S Nizozemskem se sehrála skvělá partie na jejímž konci byl De Boer a Collina, no a pak s Francií postavil Gabriela ( ), kterej zřejmě hodně obdivoval Henryho.. Skupina smrti, ale odešli jsme z ní se ctí.. Další kvalifikace se rozpadla, pravda..

Každopádně jinak máš pravdu.. Ono je pěkné, dát v prvním poločase dvě branky, ale v derby se takhle zatáhnout a úplně rezignovat na útok před plným stadionem? To byl pro mě právě naprosto zlomový okamžik.. Od té doby Chovance na lavičce nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,ale co bude po sezoně.

Reagovat
Puskas

Gabriel byl dobrý bek, takové katastrofální chyby se holt stávají. Mělk jsmee na to to otočit, škoda že to nevyšlo. Tam si troufám tvrditt, že to nebyla Chovancova práce, měl skvělý, vyspělý tým, který hrál. Karel mu později dodal kvalitu taktickou a týmovou. Trénovat Chovanec průměrný celek, tak je hotový - což ostatně prokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.. Gabriela ale zpětně opravdu neberu jako dobrého beka.. Těch přešlapů měl na můj vkus až moc, něco jako třeba Cris v Lyonu, ale v ještě "kopytnějším" měřítku..

Reagovat
Puskas

Tři věci se ss ním táhnou - Euro, Labant a Kyjev - to třetí bylo nezaviněné.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch kiksů měl vícero.. Nebyl to zrovna nejspolehlivější stoper, navíc tím jaký byl kopyto, tak to bylo na něm hodně vidět a některý věci byli fakt legrační. Ale pravda, že tyhle 3 jsou to nejzapamatovatelnější..

Reagovat
smazaný uživatel

"Matějovský nemá komu pořádně nahrávat, protože se nikdo nehýbe."

všechny zkritizuješ a toho co to kazí nejvíc vlastně pochválíš vím že ho obdivuješ, ale taky bys měl uznat i chybičku na jeho straně

Reagovat
Puskas

Pomůžu mu s tou chybičkou - šel do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam od toho, aby dal finální přihrávku, to plní dokonale.. Dokonce začíná bránit, nabízí se.. On nekazí, kazí spoluhráči.

Reagovat
goodbay

jenomže finální nahrávky jaksi už nedává, je to od něj hodně nepřesné včera celej střed hořel a nebylo to poprvé. Od Matějovskýho za ty prachy co přišel, čekám daleko víc, bohužel přesvědčuje tak jednou za 5 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že by se hodil Plíšek.Jinak v naší GL už jsou kvalitní trenéři rozebráni.

Reagovat
smazaný uživatel

Plíšek těžko, Spartu si trenér musí zasloužit více.. Z ligy připadá v úvahu Komňacký, Vrba a Psotka.

Reagovat
Puskas

Tak do sparty chodili její bývalá hráči trénovat, aniž by se předtím nějak výrazněji a dlouhhodoběji osvědčili, ale pravda - Plíšek může trénovat teplice nebo Příbram, do Sparty ještě nedorostl...

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle chvilce nikdo takový není.. Chovanec už trénoval, když hrál.. Hašek je tam teď jako asistent (a podle mě odvádí skvělou práci) a Ivan sedí na předsednictvu. Chtělo by to přetáhnout toho Komňackýho, toho si přeju už opravdu dlouho.

Reagovat
Josifek

Křídelní hra je dlouhodobě naše největší slabina. Přitom když se ve středu zálohy sejde trio Kladrubský, Vacek, Matějovský, tak máme velký kombinační potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec ať se stará jenom o management a Straka zpátky do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Franz byl prostě největší z největších na něj nikdy nezapomenu a taky nezapomenu na podraz vedení Sparty vůči Franzovi a zároveň fanouškům když ho vyhodili...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec demisi, chovanec demisi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz pred rokem bylo pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je že on sám demisi nepodá a pokud se Sparta bude umisťovat řekněme do 3 místa tak nám José bude kurvit Spartičku dál

Reagovat
goodbay

zatím jí kur.ví hodně dobře. Po první celé sezoně titul po 3 letech a druhý rok dokázal ze Spartou po dlouhých 7 letech postoupit do jarní části EL. Když to bude ku.vit takhle dál, budu o to víc spokojenej. Na krásu se nehraje, hraje se na výsledky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale vem si derby, po 12 minutách 2:0, každej čeká jak dáme Slávii bůra, ne on to zatáhne a pak 80 minut nuda nuda nuda ... Včera po golu Andreje to samý ... dále mě třeba sere s tím že nestaví Pekharta... dobře má za měsíc jít pryč ale proč ho tam nedá místo Kadlece, když je jasně lepší ...

Reagovat
goodbay

asi právě proto, že Pekhart je dočasný řešení...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele