Chelsea začala jednat o příchodu Cahilla

23.12.2011, 18:41
Aktuality
Gary Cahill kroutí svou pátou a pravděpodobně i poslední sezonu v dresu Boltonu. 26letý obránce si díky svým výkonům vysloužil nejen místo v anglické reprezentaci, ale i pozornost předních anglických klubů. Cahill je i v hledáčku Chelsea a ta už začala podnikat první kroky nutné k přestupu...

"Co se týče Garyho Cahilla, tak už jsme jednali s Chelsea," prozradil manažer Wanderers Owen Coyle.

O Cahilla se už před sezonou zajímal Arsenal, který neuspěl se svou nabídkou. V kádru Blues by anglický reprezentant mohl nahradit Brazilce Alexe, ten se v posledních týdnech připravuje s rezervou a čeká na nabídku na přestup.

"Jsme si vědomi Garyho situace. Pro nás představuje zajímavého hráče," řekl v průběhu týdne manažer Chelsea Andre Villas-Boas.

"Víte, že jsme v letošní sezoně učinili jisté rozhodnutí ohledně středních obránců, konkrétně jde o Alexe. Ještě jsme se nerozhodli, co v této záležitosti podnikneme dále. Musíme udělat to nejmoudřejší možné rozhodnutí jak v případě Alexe, tak i co se týče Cahilla," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (616)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele