Cahill blízko Chelsea. Kluby jsou dohodnuty

30.12.2011, 13:47
Aktuality
Gary Cahill je blízko přestupu do Chelsea, manažer Boltonu Owen Coyle potvrdil, že jsou kluby dohodnuty na odstupném. To se má podle různých zdrojů pohybovat mezi pěti a sedmi miliony liber. Cahill se ještě musí s Chelsea dohodnout na smlouvě.

Chelsea o anglického reprezentanta začala usilovat v posledních týdnech a nyní je blízko jeho získání. "Situace je taková, že kluby se dohodly na odstupném za Garyho. Teď budou jeho zástupci jednat s Chelsea," oznámil Coyle.

Manažer Boltonu počítá se svoji oporou do zítřejšího zápasu proti Wolverhamptonu. "Garymu jsem říkal, že kvůli těmto případům má své zástupce a může se tak soustředit jen na fotbal. Musí dát do zápasu všechno, čekám od něj velký výkon," doplnil Coyle.

26letý Cahill přišel do Boltonu v lednu 2008 z Aston Villy. Od té doby odehrál za Wanderers téměř 150 zápasů a také se probojoval do anglické reprezentace.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (426)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele