Cahill bude přínosem i do budoucna, chválí přestup Terry

18.01.2012, 18:51
Aktuality
Předevčírem zkompletoval Gary Cahill svůj přestup do Chelsea, kde ho všichni, včetně fanoušků a spoluhráčů, přivítali s otevřenou náručí. Kapitán týmu John Terry si nového stoperského kolegu nemůže vynachválit a předpovídá mu vůdčí postavení v obraně Blues.

Anglický reprezentant přišel na Stamford Bridge po zdlouhavých jednáních o podmínkách smlouvy za sedm milionů liber z Boltonu. Terry se těší, že spolupráci z Albionu přenesou s Cahillem i na trávníky Premier League v modrém dresu. "V první řadě je to vynikající hráč," řekl pro Sky Sports 31letý stoper.

"Loni se zabydlel v kádru reprezentace, což je dobře nejen pro něj, ale i pro náš klub. Cahill je kompletně vybavený obránce, umí hrát levou i pravou nohou, je výborný ve vzduchu a nechybí mu ani rychlost. Navíc dává i důležité branky," chválil nového spoluhráče a navázal ve spojitosti s budoucností Chelsea, v níž v nejbližších dnech skončí Brazilec Alex

"Tým se postupně přebudovává, takže se podobný tah dal očekávat. Jsou to potřebné kroky pro zabezpečení do budoucna, musíme se posílit mladšími hráči. Máme ve svém středu velké množství zkušených fotbalistů, kteří stále mají co nabídnout, navíc pomůžou právě těm mladým. S příchody takových jako jsou Sturridge nebo Cahill máme větší šanci se pořád zlepšovat," dodal lídr defenzivy Chelsea.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (309)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele