Čeryšev se do Villarrealu nevrátí, zůstává ve Valencii

29.06.2019, 15:30
Aktuality
Valencia se může i nadále spoléhat na služby Denise Čeryševa. Ruský reprezentant, který uplynulou sezónu u "Netopýrů" hostoval z Villarrealu, přestoupil za 6 milionů eur...

Odchovanec Realu Madrid na sebe poprvé upozornil v rezervním mužstvu královského velkoklubu, odkud se následně stěhoval na hostování do Sevilly, Villarrealu nebo Valencie.

Do druhého jmenovaného klubu nakonec před třemi lety přestoupil, ale nenavázal na výkony, které předváděl během hostování. Také proto minulou sezónu vypomáhal Valencii.

Do svého mateřského celku už se potom 28letý ofenzivní hráč nevrátí, neboť Valencia se s ligovým konkurentem dohodla na trvalém přestupu. Detaily kontraktu nebyly uvedeny. 

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
jaris7

Za šestku je v dněsní době pomalu jako zadarmo...

Reagovat
king23

Šestka? To slyším poprvé... pod číslem 6 si vždycky vybavim R.Carlose a to úplně nebude jeho post

Reagovat
Kixi Syhimour

"Valencia se může i nadále spoléhat na služby Denise Čeryševa. Ruský reprezentant, který uplynulou sezónu u "Netopýrů" hostoval z Villarrealu, přestoupil za 6 milionů eur... "

To bude ta částka

Reagovat
king23

Reagovat
Acquanni

To je z toho odporného vedra

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičku bude dobrý. Na základnú zostavu nemá kvalitu. Hlavne to čo mu chýba je kreativita, ktorú v La lige potrebuje aj ortodoxný krajný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecnej hrac

Reagovat
Messiáš

Dobrej hráč do systému. Marcelinův kůň, nicméně šance dostane spíše jen pokud Marcelino opravdu přetransferuje Guedese na hrot. 6 mega nebolí a náš Denis tím pádem do Celty

Reagovat
chavi.27

Prej 6 mega za tolik chodej lidi na hostovani

Reagovat
Phillipinho

6 mega teda asi ok, ale ja ho teda vubec nemusim. 1 vs 1 neumi a centruje vetsinou do prvniho hrace. Smerem dozadu je to tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se mu z krevního oběhu vytratil ten fet na kterým jel na MS čili neni tak drahej

Reagovat
Recoba Inter

Na MS byl hodně slušnej, v Lize asi horší no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele