Celta se zbavila nechtěného Orellany, ten zakotvil ve Valencii

01.02.2017, 12:04
Aktuality
Valencia zpackala první polovinu sezony a v průběhu zimy se mluvilo o příchodu řady nových posil, nakonec ovšem na Mestallu dorazily pouze dvě nové tváře. Útočník Simone Zaza si v pondělním zápase s Las Palmas odbyl svůj debut v dresu španělského klubu, jeho novým spoluhráčem se pak včera večer stal Fabián Orellana...

Ofenzivní chilský fotbalista strávil v Celtě více než pět let a na své konto si připsal 163 startů, v nichž zaznamenal 21 branek a dalších 28 svým spoluhráčům připravil. Letos ovšem nastoupil pouze devětkrát a naposledy přitom v první polovině prosince, pod což se podepsaly dva důvody. Jedním z nich byly zdravotní problémy, druhým pak špatná disciplína. Trenér Eduardo Berizzo s hráčem v průběhu ledna přestal počítat a Jihoameričan si začal hledat nové angažmá.

Do hry se hodně rychle vložila Valencia a dojednala podmínky půlročního hostování s opcí na přestup platný do června 2019. Transfer případně nebude drahý, v případě aktivování opce má do Galície putovat suma pohybující se mezi dvěma a půl až třemi miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
aurelio

Super posila, snad si aj s Minom spomenu na vykony z Celty

Reagovat
Hardwell

Reagovat
smazaný uživatel

Mina poslední dobou hraje velmi dobře, ale musí hrát na hrotu. Spíš je nedostatek křídelních hráčů - jen Nani. Orellana by to mohl vyřešit.

Reagovat
santini

O chvíľu bude z Vale B tím Celty :) Fabiana som mal moc rád ale zatiaľ máme veľmi dobrú prestupovú politiku a som rád,ze zakotvil práve v time,ktory nemám vyslovene nerád ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jste mohli přibalit pana Hernandeze. Suarez je totiž na facku. a já mám zase Celtu moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dacasne riesenie na zachranu a zvysenie konkurencie je dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Skoda, rad by som ho videl v Nemecku. Velmi dobry hrac, v timoch co hraju pravidelne pohare by sa nestratil, v takom Leverkusene by si zahral dost.

Reagovat
netopier

V Celte to s Nolitom jeden čas ťahali, dúfam že sa chytí aj u nás

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele