Čechy v případě barážové porážky o MS čeká příprava v Rakousku, nebo ve Walesu

16.03.2022, 19:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
h8_sfatto

„Nic jsem neplatil, ta částka absolutně nesouhlasí a žádný ovce tam nebyly"

Reagovat
h8_sfatto
Reagovat
Shevchenko

Proč zrovna s vítězem? to je nějaká odměna pro ně hrát pak přátelák s námi? A poražený bude hrát s kým? Jinak teda radši Rakousko, s nimi jsme dlouho nehráli.

Reagovat
Shevchenko

Jedině pokud poražený z té dvojice pak hraje se Skotskem, to by dávalo smysl.

Reagovat
dave30

Já vím, že články se nečtou, ale přece jenom...

Reagovat
PaYaB

Tak poslední šance bude o víkendu, snad Patrik nastoupí..

https://twitter.com/bayer04_en/status/1504076244182253571

Reagovat
dave30

Tak to asi neklapne. Pochybuji, že by v neděli hrál nějaký větší úsek utkání. A kvůli těm pár minutám nebudou Patrika posílat na repre, kde by mohlo hrozit zranění. Raději jej nechají ve stavu zraněných, on se pořádně doléčí a bude k dispozici pro důležitý závěr BL (boj o LM).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fsada

Asi tak nějak to dopadne... Jako bohužel je to majetek klubu a klub si podle mě nedovolí ho vystavit opět znovu zranění, navíc už tak jim chyběl při představě, že by nastoupil a znovu se jim zranil se jim podle mě do toho chtít jít nebude chtít.. Ale tak co uvidíme a navíc, my by jsme správně neměli být závislí na jednom hráči..

Reagovat
dave30

Všichni si přejeme, aby hrál. Nikdo nechce být závislý na jednom hráči. Ale ten rozdíl mezi ním a ostatními je obrovský.

Reagovat
Losinho

Prej na repre chce jet hodně. Neříkám, že i přes zranění, ale nějaký ojebání ze strany Bayeru by tam asi udělalo hodně zle.

Tipuju klasiku - pustí ho, bude hrát, my vypadneme a on se zraní

Reagovat
dave30

Takový scénář asi nikdo nechce. Já to spíš vidím tak, že ho vůbec nepustí. A jemu nezbývá než říci, že by strašně chtěl, ale prostě to nešlo... Jak jsem již dávno říkal - nepodceňoval bych zájmy klubu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele