Cazorla už má jasno, rozhodnutí oznámí po sezoně

13.06.2020, 10:04
Aktuality
Santi Cazorla od tohoto týdne ví, jak naloží se svou další budoucností. Pětatřicetiletý záložník se znovu stal jednou z klíčových postav Villarrealu a vedení Žluté ponorky hodně stojí o prodloužení končící smlouvy, sám hráč o všem hodně přemýšlel a dospěl k rozhodnutí, které oznámí po sezoně...

Cazorla za Villarreal v minulosti hrával, jeden rok oblékal dres Málagy a následně zamířil do Arsenalu, kde jeho angažmá ukončily zdravotní problémy. Záložníkovi hrozil konec kariéry, nevzdal se a následně kývl na další nabídku od Villarrealu. Dohoda prospěla oběma stranám a Cazorla se dokonce vrátil do španělské reprezentace.

Cazorla má smlouvu jen do konce června a vedení disponuje opcí. Sám středopolař váhal, zda bude chtít v klubu ještě rok pokračovat, nebo dá přednost některé z nabídek ze Spojených států amerických.

"Ohledně své další budoucnosti jsem se už rozhodl, ale v tuto chvíli není správný čas na řešení něčeho takového - moje budoucnost závisí na mně. Hrát po odchodu z Villarrealu za jiný klub? Je spousta možností, které jsou ve hře," nechal se slyšet Cazorla.

"Vím, co bych chtěl a koronavirová přestávka mi poskytla čas na přemýšlení a také naslouchání tělu, díky tomu jsem si uvědomil, kdy bych měl skončit. Rozhodnutí vám potvrdím, ovšem nyní se koncentruji na ligu a zbývajících jedenáct zápasů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Front hell

Klidně bych ho bral na rok k nám. S přehledem by byl náš nejlepší záložník

Reagovat
gunner123

Reagovat
REPLIKATOR

smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

A na prvom tréningu u vás by sa zranil

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mimalu

Takže konec, snad vždycky když někdo řekne že je rozhodnutý, ale své rozhodnutí oznámí až později, tak to je akorát čekání na vhodnou chvíli kdy to oznámit...

Reagovat
Pablos

podle mě se dá na kouzelnickou dráhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieryVonry

A žlutá ponorka bude zase 5 let čekat na nového J. R. Riquelmeho nebo Cazorlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Pan fotbalista, nezlobil bych se kdyby se vrátil pod Artetu na rok či dva. Ukončit kariéru v Arsenalu a pomáhat Artetovi v trénování Akorát bych se bál že by ho tady nějaké hovado z Burnley snažilo odrovnat.

Reagovat
Seydou Doumbia

po tom, co má za sebou by nedávalo pro něj žádný smysl se vracet do Anglie...i když by to nejeden fanoušek Arsenalu chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

jj ta spekulace o jeho návratu je uvažována jen tak, že by se na jeden zápas doregistroval a nastoupil by - Fa Cup, Emirates cup, co já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Do trenérského tria s ním! Arteta - Xabi Alonso - Cazorla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele