Castro se do Madridu vracet nebude, Wolverhampton dojednal přestup

31.01.2019, 14:03
Aktuality
Jonny Castro bude ve své kariéře pokračovat v anglické Premier League. Španělský obránce v létě odešel z Atlética Madrid na hostování do Wolverhamptonu a všechny strany se nyní dohodly na podmínkách trvalého přestupu, ten vyjde na patnáct milionů liber...

"Jsem opravdu velice šťastný, že budu nadále patřit do tohoto týmu. Jsem zde velmi spokojen, popravdě to bylo velmi snadné rozhodování. Chovají se ke mně skvěle, jsou zde skvělí členové vedení, skvělí spoluhráči a skvělí fanoušci," prohlásil.

24letý obránce přišel do Atlética Madrid před letošní sezonou z Celty Vigo a z hlavního města tak odchází, aniž by za klub odehrál alespoň jeden soutěžní zápas.

V Anglii rychle zapadl do základní sestavy nováčka tamní nejvyšší soutěže a zatím stihl 22 soutěžních zápasů, s Wolverhamptonem podepsal smlouvu do června 2023.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov

Todibo nakonec v Barce už dneska, cena zhruba €2-3M. Jaro by měl strávit v béčku, trénovat i s áčkem a když bude vypadat slušně, mohl by dostat šanci i v nějakým zápase, ale o tom vzhledem k důležitosti těch zápasů pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost s článkem?

Reagovat
smazaný uživatel

LL sekce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

Skvelé a teraz eśte Jimenez. Wolves túto sezónu jedno z najsympatickejších a najzábavnejšich mužstiev

Reagovat
mxyzptllk

Souhlas

Snad ho koupí, výkupka je tam myslím kolem 30-40 milionů, tak snad se plácnou přes kapsu, je to jejich nejlepší střelec.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
santini

omg, keď sledujem, ako si rozpredávame relatívne dobrých obrancov a potom sa krčíme na zostupových pozíciách, rozmýšľam o zmene v kategórií obľúbených - mám sa predsa rád.... Ešte aj Fuckundo ide do Valencie, takže nejaký potenciál tam musel byť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Fáňos

a proč je na fotce nějaký Otto?

Reagovat
remeslnik

Protto !!!

Reagovat
Kluivert9

Silvio?

Reagovat
Kucka

Oni

Reagovat
JackDaniels.

Wolves aj Watford maju zatial vyborne sezony...chcel by som aby zamiesali kartami este viac a nedali dychat "velkoklubom"

Reagovat
Seydou Doumbia

Ta dírá je tam přílíš velká a tyhle týmy zase budou ztrácet proti nějakým nekopům...jako Wolves když prohráli s Cardiffem..

Reagovat
JackDaniels.

Nehovorim o tom, ze by ich mali dobehnut, len oberat o body

..na to maju

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele