CASTILLO NAKONEC PŘESTOUPÍ DO ŠACHTARU

30.07.2007, 10:25
Aktuality
Podle řeckých médií se Olympiakos Pireus dohodl na přestupu své hvězdy s ukrajinským Šachtarem Doněck. Nery Castillo se ještě musí podrobit lékařské prohlídce a poté podepíše pětiletou smlouvu. Olympiakos by měl vyinkasovat 15 milionů eur.

Zprávu o přestupu talentovaného útočníka přineslo řecké Rádio Super Sport FM. Castillo by se měl novému zaměstnavateli upsat na pět let při ročním platu 2,3 milionu eur. Dohoda se zrodila o víkendu, kdy do Atén přijeli zástupci Šachtaru a dohodli se jak s Olympiakosem, tak s hráčem, kterého zastupují jeho otec a bratr.

Castillo už delší dobu patřil k tomu nejlepšímu, co řecká nejvyšší soutěž může nabídnout. Po úspěšném reprezentování Mexika na nedávno skončeném mistrovství Ameriky ještě víc upoutal pozornost špičkovývh klubů. S Olympiakosem odmítl prodloužit kontrakt, přestože mu Řekové nabídli dvojnásobný plat, a tak bylo čím dál jasnější, že Castillo odejde.

Zájem projevila například Valencia a Manchester City, ze souboje o třiadvacetiletého hráče ale podle všeho vyjde jako vítěz Šachtar. Castillo se má dnes objevit na Ukrajině, projít lékařskou prohlídkou a v případě jejího zdárného průběhu poté podepíše pětiletou smlouvu. Šachtar by tak získal po Cristianovi Lucarellim druhou hvězdnou posilu do útoku.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já nechápu, proč tolik hráčů z Olympiakosu utíká. Je to hrozná

škoda. Rivaldo radši šel do AEK kvůli platu, Castillo odmítne prodloužení smlouvy, i přes radikální zvýšení platu a radši odejde na Ukrajinu . To bych se z toho...

Docela mě zajímá, jak to chce Olympiakos řešit, dvě největší hvězdy ofenzivy jsou v tahu, jejich obrana stojí tradičně za hovno... AEK a Panathianaikos zbrojí a dělají si zálusk na titul.

Chce to okamžitý jednání.

Jinak díky za článek, poved se.

Reagovat
HOST*Hanes

naprostý souhlas, V životě bych nešel z Řecka na špinavou Ukrajinu.

Reagovat
HOST*Jardel

Taky by tě tam na Ukrajině v životě nikdo nechtěl

Reagovat
HOST*

ty kryple jeden to tvoje zamrdany recko je daleko horsi nez ukraina.a jestli jeste nekdy reknes o ukraine ze je spinava tak si te najdu ty zmrde skurvenej.nebyls nevis.sedis tady v zamrdanym cesku celej zivot a delas frajera.je videt ze ses zkurvenej krovak co nikdy nic nevidel

Reagovat
HOST*merengues

Raúl Bravo to tam srovná .

Reagovat
smazaný uživatel

Raul Bravo a Luciano Galletti. To jsou fakt posily. Řezník a ňouma.

Reagovat
HOST*marcocruz

souhlasim, navi nechápu jak muze nekdo reckou ligu vyměnit za ukrajinskou kde jsou max. 2 dobré týmy a zbytek hraje tužku, řecká liga je mnohem atraktivnější. Ale ukrajinci asi nabídli mnohem víc prachů no.

Reagovat
HOST*villa

Sakra moh jit do Vale ,ale zase by si možná moc nezahrál.Myslim že by mu sedla La Liga ale v nějakým jiným klubu.

Je hrozný že prachy táhnou dobrý hrač na Ukrajinu.Viz případ Lucarelli nebo tenhle...

Reagovat
HOST*Jardel

No jo Šachtar posiluje a děla docela dobrý hvězdný tým. Koupě utočníka je sice dobrá investice ale v Donetsku je jich docela dost Luccarelli výborný útoční odehral sice jen 30 minut ale byl dobrej pak Gladkij který za 3 kola nastřílel 4 branky a přišel jen za pár Kč no a Brandao toho by se měli co nejdříve zbavit Ještě Bielik a Fomin druhý zmiňovaný e taky velký talent. Vpátek z Donetskem podepsal 5 letou smlouvu Isinho pravý obránce ten přestup schvaluju ale dalšiho utočníka asi ne chce to zálohu po odchodu Tymoshchuka a utěku Matu v záloze jsou velký problémy. čekal jsem až se vrátí Elano ale ten prej byl nalezen v Mun. City na tréninkách a na Ukrajinu se mu nechce prej kvuli radiaci Mohl si vymyslet něco lepšího třeba, že je tam zima nebo tak. Dva největší talenty týmu posledních let utekli prýč za Matu do celku Šchachtar neputovala ani Kč takže se to bude probírat u soudu v FIfa a Elano také nechce hrát dozfam, že se to nestane s Castillem už mám z těch hvězd docela i strach

Reagovat
smazaný uživatel

Radiace Elano je špatnej lhář.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak Elana prej prodali do M.City za 7.5 mil liber ale není to 100% jistý takže aspoň za Elana nějaka ta korunak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele