CASSETTI DO MONAKA?

25.07.2007, 17:07
Aktuality
Podle informací TV Sky je dosti pravděpodobný přestup Marca Cassettiho, v současné době obránce AS Řím, do francouzského Monaka. 30letý fotbalista je přitom v AS teprve jeden rok.

Cassetti má za sebou dvě utkání za italskou reprezentaci a do Říma přišel před rokem z Lecce, kde patřil k hlavním oporám. V Římě musel o místo v obraně bojovat s Christianem Panuccim, ale trenér Luciano Spaletti ho stavěl i do zálohy.

Vedení monackého klubu svůj zájem o Cassettiho včera večer potvrdilo, nicméně zatím nesdělilo, jak vysokou částku je za něj ochotno nabídnout.

Náhradou za italského obránce by se mohl stát Brazilec Cicinho, momentálně hráč Realu Madrid. Ten se ve svém klubu příliš neprosazuje, AS jej sleduje již dlouho, a tak se za Cassettiho jeví jako nejpravděpodobnější varianta.

Autor: Jaroslav Hodyc / tuttomercatoweb.it

Komentáře (15)

Přidat komentář
Slejdy

kdyby odesel tak jedine kdyby dosel cicinho...jestli zustane coz bych si pral tka cicinho nedojde..on stejne nedojde tak ci onak ...

Reagovat
HOST*Carlitos

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty výsledky jsou skoro přesně opačné než by měly být , Messi

Reagovat
HOST*

take se mi to nelibe ja hlasovaj jednoznacne pro ronaldinha

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, výsledky ankety vypadají hrozně. Já hlasoval pro Eto'a, což taky možná podle některých neni ideální, ale oproti možnostem jako Messi nebo "do sestavy se vejdou všichni".

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Henry měl být jednoznačný vítěz...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta anketa je totiž postavená pěkně debilně. Třeba možnost "vzájemná rotace" tam vůbec není, což je k zamyšlení.

Reagovat
HOST*Fernandéz

Eto'o by mě vysmahnout!!!!!stejně to bude víc keců než golů z jeho strany!!!Myslim,že stejně se mu nebude líbit,když bude jenom sedět na lavičče!!!Měl by jít mezi ty Milánský maníky!!!doufam že beruskonimu(nevim jak se to píše)rupne v bedně a koupí ho!!!!!!!!PS-Samueli seš borec,ale Barca už tě nepotřenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

tak tak, Eto´ zamíří do Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
HOST*

jooooooooo do monaka jooooooooooo

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Co se v tý Itálii děje? Takovej exodus hráčů, co se udál letos, nebyl asi zatím nikdy, ne ...?

PS: pro mě jenom dobře - Serii A vůbec nesleduju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele