Cassano sní o návratu do AS Řím

14.12.2007, 10:33
Aktuality
Hodně pikantní utkání čeká příští víkend Antonia Cassana. Italský útočník dříve pět let oblékal dres římského AS, nyní se do hlavního města vrátí jako soupeř v barvách Sampdorie Janov, v níž hostuje z Realu Madrid. Cassano by se v budoucnosti chtěl vrátit ještě jednou, nikoli jako soupeř, ale jako hráč Giallorossi...

"Řím byl pět let mým domovem a často se bavím s Amantinem Mancinim. Hodně je sleduji. Teď budu vypískán, když se vrátím. Udělal jsem obrovskou chybu. Teď vím, že svého agenta dostanu do nesnází, ale je to jeho práce. Mým snem je vrátit se do Říma a hrát za Řím," svěřil se Cassano.

Zlobivé dítě italského fotbalu přišlo do Říma jako velký talent z Bari a do mysli fanoušků se vedle povedených kousků na hřišti zapsalo i častými spory s trenéry a spoluhráči. V lednu roku 2006 ho vedení klubu nechtělo uvolnit do Realu Madrid, hráč si postavil hlavu a přestup na Santiago Bernabeu si vytrucoval. Slovní názory si přitom několikrát vyměnil s kapitánem Francescem Tottim.

"Nemluvil jsem s ním už více jak dva roky. Měli jsme nějaké problémy, ale je to velmi dobrý kluk. Až pojedu do Říma, bez nějakých problémů ho pozdravím, protože vedle toho, že je to skvělý fotbalista, je to také vynikající člověk," řekl dále Cassano.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to trochu k smichu že mu to angažma v realu (i sjeho povahou samo.) vlastně znicilo dobre rozjetou karieru... když si ten prestup vlastne vybrečel ... ale jeste neni nic ztraceno ... hlavne at vypadne z realu pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

DOpadne jako Anelka...

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale anelka nakonec nedopadl tak zle myslim ze cassano dopadne huř...

Reagovat
smazaný uživatel

Vybrecel si prestup do realu kde si vubec nezahral, a skoncil jak?... Ted to mohl byt jeden z nej utocniku...

Reagovat
smazaný uživatel

okolik si myslis že by se asi tak zlepsil kdyby v realu hral...?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano je trotl. Nejprve dělal v Římě cavyky a bordel, jenom aby mohl odejít a teď vypotí z "huby" takovouhle věc. Pochybuju, že by jej AS někdy chtělo zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale bude až 23.12., tenhle víkend jede AS Řím do Turína.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl zůstat aspoň ještě rok v Sampdorii.(Real ho zpět asi chít nebude,takže by se trvalý přestup mohl zaseknout jen na ceně)

Reagovat
Bily

Ke Cassanovi bych rad podotkl: clovek kteremu stoupla do hlavy popularita a slava (v Roma), herne - kdyz chce muze byt v top 3 utocniku na svete (kazdej ma svuj styl), po padech na drzku poznal kde byl a co chce = makej!!! v Rime te radi nakonec uvidi(jako hrace), v to verim. CIAO

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz hral s Tottim byla to parada lepsi duo sem nevidel ale popravde receno s Mancinim a Antoniem by to asi v kabine nebylo gooood pro ne mozna ale ja bych ho zpet nechtel:(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele